Liniuka, anuos tris jau sumezgei?
Pavyduolė-kontrolierė
Ataskaita katukui
Vieną mezgu dabar. Matau, kad siūlo liks. Tai dasipirkau kitos spalvos ir megsiu dryžuotą. Beatliekinė gamyba
Kitas yra žieminis, tai palikau rudens sezonui. Kadangi mėginukas laaabai mielas, tai nusipirkau dar vienam projektui.
Trečias bus mezgamas po dabartinio. Su mano sėkme sulaukti siuntinio per mėnesį
reikia pasirūpinti atsargom
Rasyte Tobulas❤❤❤❤
Liniuk man beatliekine labai patinka, tik gaunasi kaip anekdote, kur moteris rado indeli zirniuku pradarytu tai kad neismest balta misraine eme meistraut, bet tada teko dapirkti kiausiniu ir kitu dalyku.
Suprantu kad mano atlieku maisas augaaaa
Nite sutinku ardyti reik išmokti
Butu labai jau negerai buciau ir 4 kart ardzius, bet mano akiam tiko, juk nesiotoja as😉
Geras maišas
Teisingai padarei, kad nenumetei pusiaukelėj
Kaip kaklo apdailą darei? Ir kas per vidurį priekio ir nugaros? Vienžo, stambaus plano foto negana
prašyčiau kai kurių detalių
Ujez.. netikejau tokio pasisekimo maiso ![]()
Kakla icordu apdailinau, prieki per viduri ir nugaroje tiesiog nukeltu akiu eile.
Tuoj ikelsiu paklota modelio foto ant saves ![]()
Liniuk, ataskaita nepilna
ką pirkai????
Limit-nu kažin ar ekskursijos bus
rusai neįsileis. O jei pateksit, teks 14 dienų izoliacijoj sėdėt. Kol kas RF piko nepasiekė, taip kad manau bus pratęstas karantinas. Pardės kai kurios veikia, minimaliai, su atskirais įėjimais. Gąsdina daug, bet šiaip žmonės drąsūs, yra su kaukėm, yra be, privaloma nėr. Vaikščiot kaip ir draudžiama be reikalo, bet tikrinant nematau. Nors pati gan mažai vaikštau, ir pagrinde dėl kaukės nešiojimo. Geriau jau neisiu išvis, negu su tuo skuduru ant nosies. baigia statyt ligoninę atskirą, bet įtariu, kad mažokai testuoja, nes statistika tai skysta. Maskvoj tai baisokai skaičiai atrodo.