Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Liniuka, anuos tris jau sumezgei?

Pavyduolė-kontrolierė  :lol:

Atsakyti

rasyte, ir stambiu planu patiestą :4u:  :D

Atsakyti

Ataskaita katukui :D 

Vieną mezgu dabar. Matau, kad siūlo liks. Tai dasipirkau kitos spalvos ir megsiu dryžuotą. Beatliekinė gamyba :D 

Kitas yra žieminis, tai palikau rudens sezonui. Kadangi mėginukas laaabai mielas, tai nusipirkau dar vienam projektui.

Trečias bus mezgamas po dabartinio. Su mano sėkme sulaukti siuntinio per mėnesį :D reikia pasirūpinti atsargom :)​ 

Atsakyti

Rasyte Tobulas❤❤❤❤

Liniuk man beatliekine labai patinka, tik gaunasi kaip anekdote, kur moteris rado indeli zirniuku pradarytu tai kad neismest balta misraine eme meistraut, bet tada teko dapirkti kiausiniu ir kitu dalyku.

Suprantu kad mano atlieku maisas augaaaa

Nite sutinku ardyti reik išmokti

Butu labai jau negerai buciau ir 4 kart ardzius, bet mano akiam tiko, juk nesiotoja as😉

Atsakyti

Geras maišas :bigsmile: Teisingai padarei, kad nenumetei pusiaukelėj :D

Kaip kaklo apdailą darei? Ir kas per vidurį priekio ir nugaros? Vienžo, stambaus plano foto negana  :ax: prašyčiau kai kurių detalių  :D

Ujez.. netikejau tokio pasisekimo maiso :D

Kakla icordu apdailinau, prieki per viduri ir nugaroje tiesiog nukeltu akiu eile.

Tuoj ikelsiu paklota modelio foto ant saves :D

Atsakyti

d1442f871933.jpg

Atsakyti

Liniuk, ataskaita nepilna :D  ką pirkai????

Limit-nu kažin ar ekskursijos bus :D rusai neįsileis. O jei pateksit, teks 14 dienų  izoliacijoj sėdėt. Kol kas RF piko nepasiekė, taip kad manau bus pratęstas karantinas. Pardės kai kurios veikia, minimaliai, su atskirais įėjimais. Gąsdina daug, bet šiaip žmonės drąsūs, yra su kaukėm, yra be, privaloma nėr. Vaikščiot kaip ir draudžiama be reikalo, bet tikrinant nematau. Nors pati gan mažai vaikštau, ir pagrinde dėl kaukės nešiojimo. Geriau jau neisiu išvis, negu su tuo skuduru ant nosies. baigia statyt ligoninę atskirą, bet įtariu, kad mažokai testuoja, nes statistika tai skysta. Maskvoj tai baisokai skaičiai atrodo.

Atsakyti

Liniuk, ataskaita nepilna :D  ką pirkai????

toks jausmas, kad grįžus planuoji Liniuką apiplėšt :lol:

Atsakyti

Ataskaita pilna, nes klausei apie anksčiau pirktus siūlus :D Ką pirkau nepasakosiu. O tai dabar papasakok, paskui parodyk :D 

Atsakyti

toks jausmas, kad grįžus planuoji Liniuką apiplėšt :lol:

Nu... kodėl iš kart taip agresyviai. Pati atiduos :B 

Liniuka-klausiau, gal papirkai raudonam rodytam anądien. Ar neklausiau :hmm: galėjau ir tik pagalvot :D 

krito jis man ir akin ir širdin, mintiju koks siūlas tiktų

Atsakyti

Ne, nepirkau tam. Bet jei sugalvočiau megzt, tai turiu sodriai jūrbanginio siūlo jam :wub:​ 

Atsakyti

O kokia sudėtis? 

Teta Olia tai mezgė iš kašmyro su šilku, man gal kokio nedidelio pūkelio norėtųsi.ir gal kritimo/sunkumo

Atsakyti