Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

katuk jei ardai daugiau nei tris kartus tai teta Olia sako kažką negerai darai, turi prasianalizuot kodėl ardai kas nesigavo tada kaip tai taisyt ir jau tada ardyt ir megzt iš naujo o jei ardai 100 kart vadinasi kažko neišsianalizavai :)

Atsakyti

Nite mano tipažas toks, kad aš negaliu mokytis taip sau.

Nu yra,tokie žmones kurie sako ka cia uostyti geriam.

Taip ir su mezgimu ka cia meginelius megzti imam is kart megztini😂😂

Qqciuk sakai dryžuoti.

Jetau ka daryti😎😂??????

Gerai dabar atvirai klausiu vienspalvis ar dryzius?

Atsakyti

dryžuok labai spalvos dera, viskas ten gerai išskyrus tą nertą dalį buvo

aš ir nemoku mokytis iš mėginėlių, ar šalikų, man iš kart nešiojamo daikto reikia

bet mėginėlius visdėlto mezgu, kad pamatyčiau ar tinkamas raštas, virbalų dydis, ar neskersuoja, ar iš viso noriu megzt tą siūlą, kas darosi išplovus (tysta, traukiasi, dažo)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 08 gegužės 2020 - 09:24

katuk jei ardai daugiau nei tris kartus tai teta Olia sako kažką negerai darai, turi prasianalizuot kodėl ardai kas nesigavo tada kaip tai taisyt ir jau tada ardyt ir megzt iš naujo o jei ardai 100 kart vadinasi kažko neišsianalizavai :)

Taigi ne tą pačią vietą ardau :D 

Ir būtent po analizių ir sprendimo. Nes kitu atveju būt išardyta galutinai ir pasidėta.

Tiesiog kad būt įdomiau papasakosiu:

Numezgiau nugarą. Priekis iš dviejų dalių su trikampiu kaklu. Pirma pamačiau, kad lyg per mažai akių. Išardžiau gal sprindį. Tada kad ne ten kaklo iškirptę pradėjau. Grįžau. Numezgiau šoną. Supratau, kad iškirptes rankom blogai paskaičiavau. Išardžiau iki pažąstų ir priekį ir nugarą. Tada netyčia klaidą padariau priekyje- išardžiau. Numezgiau viena rankovę, nepatiko kaiip guli, išardžiau visą rankovę, vėl numezgiau. Megzdama antrą priekio pusę gal du ar tris kartus rašte suklydau :oh: nu vat taip vat. Kaip ir sakiau, visi atvejai yr individualūs.

Nors tiesos tavo prašyme, tetos Olios pasakyme yr. Nesu visiškai tikra, kad gerai ten pas mane galų gale. Bet kai praktiškai iš galvos kuri modelį, tai kažin ar galima pataikyt be bandymų.

Atsakyti

a nu taip tai būna būna kai skirtingose vietose reik paardyt..bet būna man kad pasiuntu ir numetu tokį jei vis kažkas nesigauba

nu arba iš principo užsispiriu padaryt gerai. Nuo kovinės nuotaikos priklauso :)

Atsakyti

Na, kas gražu Nitei, nebūtinai gražu Ingriduskai ir atvirkščiai :D

Katuk, čia ne apie grožį kalba :D tik apie numezgimo kokybę :D

Nes man, asmeniškai man, negražu, nei ką tu mezgi, nei ką qqutė mezga, net negražu ką Lace mezga :P negražu ta pasme, kad aš tokio daikto nesivilkčiau nė už ką :P ir man giliai dzin, kad kažkam negražu tai, ką aš mezgu :D

Bet aš gi galiu atskirt gerai numegztą, nuo blogai numegzto :rolleyes: ir labai sunku atskirt gerai numegztą nuo labai gerai numegzto - čia jau reik žiūrėt gyvai :D

Atsakyti

Nite mano tipažas toks, kad aš negaliu mokytis taip sau.

Taigi "pono reikalas, pono valia" :D tik numezgus pusę nugaros nešauk: aaaa, ką dabar daryyyyttttt :lol:

Atsakyti

aš ir nemoku mokytis iš mėginėlių, ar šalikų, man iš kart nešiojamo daikto reikia

bet mėginėlius visdėlto mezgu, kad pamatyčiau ar tinkamas raštas, virbalų dydis, ar neskersuoja, ar iš viso noriu megzt tą siūlą, kas darosi išplovus (tysta, traukiasi, dažo)

taigi ir nereik išmokt visų raštų megzt ant pavyzdėlių :D

Taigi mėginuko tiklslas toks ir yra - pabandyt: gaunasi/nesigauna, tinka/netinka/nepatinka :rolleyes:

Atsakyti

Yra, bet neprisimenu, kad ką nors gražaus būčiau mačius taip padarytą :D

Nite-čia rašei apie nerto ir megzto derinį. Aš apie tai.

Atsakyti

Nite-čia rašei apie nerto ir megzto derinį. Aš apie tai.

tai parodyk bent vieną :D nors pusėtinai atrodantį :rolleyes:

Atsakyti

Va dar gražus paprastas raštelis.

Priedas  Screenshot_20200508_111634.jpg   312,82KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

tai parodyk bent vieną :D nors pusėtinai atrodantį :rolleyes:

neturiu tikslo tau įrodyt, kad gražu :D .tik sakau, kad kažkam gal patinka

Man išvis šiuo laikotarpiu nerti rūbai nepatinka. Bet kažkada visai nieko buvo.

O Žuviuko pončas tai išvis ne iš tos operos. Net nesitiki, kad ten nerta.

Atsakyti