Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Nite sutinku ardyti reik išmokti

Butu labai jau negerai buciau ir 4 kart ardzius, bet mano akiam tiko, juk nesiotoja as😉

Nereikia visko ardyt.

Galima atskirt vąšeliu nertą dalį- įkirpus vieną akį eile žemiau (ten jau kur nerta), surinkt mezginio akis ant virbalo. Žemyn pamegzt ripsu: t.y. gerom akim iš abiejų pusių. Gausi platėjimą ant klubų, bet tolygiau atrodys bendras darbas. 

Arba net to ripso nebūtina. Tampriai užbaigus stulpelį jis natūraliai išsiformuos. 

Nertus siūlus išsiardysi ir sunaudosi tam pačiam mezginiui. 

Atsakyti

Juokdariai, nes kviečia atvažiuoti darbo dienomis. Žmonės gi dirba, nesvarbu, kad iš namų. :D

Mezgėjos gal nedirba :D​ 

Atsakyti

Autobuse Vilnius Ryga ramiai galima dirbti, ypač nusipirkus verslo klasės bilietą. Kuris duoda tau puikų vienvietį fotelį su patogiu staliuku.

Darbas nuotolyje tuo ir puikus, kad jis - nuotolyjeee.

Atsakyti

Nereikia visko ardyt.

Galima atskirt vąšeliu nertą dalį- įkirpus vieną akį eile žemiau (ten jau kur nerta), surinkt mezginio akis ant virbalo. Žemyn pamegzt ripsu: t.y. gerom akim iš abiejų pusių. Gausi platėjimą ant klubų, bet tolygiau atrodys bendras darbas. 

Arba net to ripso nebūtina. Tampriai užbaigus stulpelį jis natūraliai išsiformuos. 

Nertus siūlus išsiardysi ir sunaudosi tam pačiam mezginiui. 

Tas numegztas gabaliukas tikrai nevertas tokių šokių su kardais :D

Reikia išardyt, viską :rolleyes: numegzt pavyzdėlį, išskalbt ir žiūrėt ar jis gaunasi vertas darbo, kurį reiks nudirbt iki gatavo drabužio :rolleyes:

Bet jei tikslas/noras yra megzt dėl mezgimo, tai jami ir mezgi beleką belekaip :D

Atsakyti

Labas rytas,

Sunervinot mane, net pikta buvau.

Tipo va kokią nesąmonę mezgu.

Paskui lovoj, galvoju kodėl taip pikta, kojs skirtumas, man gerai, o visiem gerai juk nebuna. As analizuotoja ir tada suvokiau, nu pikta todel kad paliete tai ko pati nenirejau pripazinti,,kad ir man nera grazu.

Va ir išardžiau visai.

Dabar be mezginio ir be idejos.

Atsakyti

Nite-nu gal žmogui patinka, kas gaunas.

Yra ir tokia praktika-derinti nertą ir megztą.

Aš savo dabartinį mezginį ardžiau jau nesuskaičiuojamą kiekį kartų. Bet tai dar nereiškia, kad gausis kas nešiojamo. Ir mėginukas nepadėjo, tiksliau toli nuo rezultato. Bet kažkodėl vistiek mezgu. Gal dėl patirties ir vaizdinės medžiagos :D  

Liko 1 rankovė ir tada tiesos metas. Nu nes kaip mėginukas rodė, išskalbus vaizdas smarkiai keičiasi. Neskalbiau mezginio eigoje būtent dėl ardymo. Nu nes tada ardyt būt neįmanoma.

Tai ką norėjau pasakyt-nėra vienos tiesos. Ypač kai nežinai visų aplinkybių.

Labas rytas. Nieko naujo.

Atsakyti

Dabar be mezginio ir be idejos.

labai geras laikas :D

Turi siūlų ir virbalus :D dar internetą turi  :D susirandi pačių paprasčiausių raštelių, užsidedi 20-30 akių ir mokaisi megzt  :B

Ech, kad man kas dabar duotų tą naujo išmokimo džiaugsmą  :rolleyes:

Atsakyti

Nite-nu gal žmogui patinka, kas gaunas.

Yra ir tokia praktika-derinti nertą ir megztą.

Panašu, kad nepatinka :P

Yra, bet neprisimenu, kad ką nors gražaus būčiau mačius taip padarytą :D

Atsakyti

Na, kas gražu Nitei, nebūtinai gražu Ingriduskai ir atvirkščiai :D 

Ingriduska, o kodėl be idėjos? Taigi apačią numegzk normalią, o raštas tai visai geras buvo ir neskersavo :hmm:  ar kažko nesupratau?

Atsakyti
Ingriduška, siūlus turi, raštą turi, virbalus irgi, Niekas nepasikeitė, nei vakar. Tik kad naujai pradėsi ;) 
Atsakyti

Labas rytas

Ingriduška taigi megzk paprastą dryžiuką tuo raštu kaip mezgei tik be to nerto, bus gražu, jau vien spalvos ir raštas jau cinkelis

Atsakyti

Man dar ir dryžiai nepatiko kaip tame rašte dėliojosi.

Bet va pradėjau tik iš lašišinių tuo pačiu raštu.

Turėtų pakakti. Nes, į tai ką vakar išardžiau o tai buvo iki pažastų nesumezgiau net vieno kamuoliuko.

Varysiu lašišinį😂

Šiaio derina nerta su megztu ir megzta su medžiaga ir visokio margumo ant svieto yra. Bet matyt vistik melavau sau kad gerai buvo, nedžiugino ne tiek ta apačia, kiek dryzavimas. Ir siūlas pilkas blizgus tas matinis.

Zodziu pabandom iš naujo.

Atsakyti