Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Lace koki kiekį perki moheros pridėjimui? 

Rūtos dydžio megztukams perku 6 vnt. Jei iš Siūlo galo, tada 5 - ten metražas geresnis  :) 

Atsakyti

Aš su Ingriduškos online konsultacijom padariau tobulą befstrogeną. Vėlyviem pietum tiek privalgiau, kad vakarienės nebesinori.

Žvygtelėjau iš pieno nedavimo :)

Liniuka nu ko daugiau iki laimės reikia ania?gal dar siūlų kokios babinukės vienos kitos

Atsakyti

Nagiukai - :wub:
Apie vyną nieko nesuprantu :D

Į Rokiškį - noooriu :happy: ir į tą bažnyčią užeit norėčiau.

Atsakyti

Lace, taip skaniai tos kiaulpienės induky atrodo. :D Tiesiog grožis, ar su kokiu praktiniu tikslu buvo skinta? Gal kuri gaminate iš jų "medų"? Aš tik girdėjusi apie tokį, nei ragavusi, nei įsivaizduoju kaip jį padaryti.

Atsakyti

1589041387[/url]"]_Smalsutė_, 09 Geg 2020 - 19:23, parašė: Lace , taip skaniai tos kiaulpienės induky atrodo. :D Tiesiog grožis, ar su kokiu praktiniu tikslu buvo skinta? Gal kuri gaminate iš jų "medų"? Aš tik girdėjusi apie tokį, nei ragavusi, nei įsivaizduoju kaip jį padaryti.

Bandysiu tą pienių medų pasigaminti, irgi nesu dariusi  :unsure:

1589040121[/url]"]Ristina, 09 Geg 2020 - 19:02, parašė: Į Rokiškį - noooriu :happy: ir į tą bažnyčią užeit norėčiau.
Rokiškis - toks erdvus ir tuščias miestas. Tikrai vertas aplankymo. :wub: Graži bažnyčia, įspūdinga Nepriklausomybės aikštė, dvaro sodyba... Tu apie Kamajų bažnyčią? Buvom užėję

Pridėta:

Atsakyti

Rokiškio dvaro sodyba :wub:

Priedas  BCB218A0-025D-4F55-9343-62A4B64121F9.jpeg   162,67KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Apie Rokiškio bažnyčią :)  matosi foto tolumoj, pro petį.
Studijavau ten. Ir daug valandų praleista grojant toj bažnyčioj.

Tuose kituose miesteliuose esu buvusi, bet alzhaimeris :D  nieko neatmenu.

Atsakyti

Užėjo noras pafotky prieš ir po :D

Apžėlę pečiai :D
Priedas  001.JPG   115,09KB   1 Parsiųsta kartų
Depiliuoti :rolleyes:
Priedas  013.JPG   224,42KB   0 Parsiųsta kartų
Geroji pusė
Priedas  023.JPG   233,17KB   0 Parsiųsta kartųPriedas  032.JPG   277,5KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Ristin, linas?

Atsakyti

Aha :)
Ruošiuosi vasarai :D

Atsakyti

Labai kaklas gražiai

O koks čia linas?pas mane beveik visi skersuoja

Atsakyti

Lino namų. Bet jau paruoštas, t.y. iš kart suktas iš 3-jų. gal todėl lygus, neskersuoja.

Turiu kokias  5-kias rites skerso lino :mad2: jau kai atrandu, kad skersuoja. Tai pyktis veržias pro visus galus :lol: kai perki iš pardės, gali grąžint, o jei iš žmogus, tai jau post faktum :oh:
Išmest gaila. O ką su juo daryt... net nežinia.

Viena rusaitė žavėjosi siūlų vyniotuvu. Kuriuo vyniojant dingsta legvas sukrumas. Vyniojant pagrindinis siūlas apsukamas kitais.
Baigias rankinis vyniotuvas, reiks pabandyt nusipirkt kitokio modelio. Tai galllll... pavyks kažkas..

Kaklas: po dalinio pamegzta tiesiai ir prisiūtos atviros akos :rolleyes:
Išbandžiau visokių variantų ir šis patiko labiausiai. Nes neapsunkina, netempia :bigsmile: ir gražu iš abiejų pusių  :bigsmile: 

Atsakyti