Mūsų meistras tai visą karantiną dirbo. Matyt, ir kiti panašiai.
Reiktų pasiskambint ir pasikosultuot, ką daryt tokiu atveju.
Dirba tie servisai...
Mano.panos padangas aną savaitę keitė ir pasirodė kad visą žiemą važinėjo su palūžusiu guoliu
galvojo kad šiaip.nuo senumo taip.garsiai veikia
Maniškės padangos nekeistos. Bet per 2 mėn nuvažiavau max 10km....net galvoju ar birželį dar verta keist
ypač kai demisezonkės
Labai gražios vėliavėlės.
Per pietus apėjau savo ratą. Geriau eiti šaltesniu oru - ir kaukė ne taip sunkina gyvenimą, netgi šilčiau nuo jos atrodo, ir šiaip ne taip sukaistu.
Aišku reikėtų du ratus apeit norint žingsnių skaičių surinkt apie 10 000, bet kol kas stengiuosi bent tą vieną apeit, nors kartais taip tingiu. Bet kai apeinu, geriau jaučiuosi.
Keistas padaras tas žmogus. Skaičiuoju žingsnius, bet netraukia vis daugiau nueit, nors pavaikščiojus geriau jaučiuosi. Bet kai skaičiuoju maistą, noriu nors kiek daugiau suvalgyt, nors persivalgius blogiau jaučiuosi.
As irgi savo tarpinį rezultatą parodysiu ![]()
E575AE76-86DD-47E6-AE8B-3E9278ABEB24.jpeg 224,9KB
1 Parsiųsta kartų
Turbūt pirmas mano mezgamas aprasymas, kuriame įsiuvai yra, ir net visiems dydžiams nuo XS.
Ir reglano linijos pridėjimai kažkaip pamandrintai paskaičiuoti. Bet rezultatas gražus gaunasi.
vienintelis dalykas, kuris man šitame modelyje nepatinka - apačios ir rankovių atnaros dvigubo lygaus mezgimo, tiesiog palenktos. Aš turbūt tiesiog užbaigsiu Icordu.
Lace-gražu
ir raštelis fainas. Aš ilgai ieškojau, bet sunku.man įtikti, tai sparnai, tai viduriai
tai vėl kas nors.. pas mane bus gi tipo haywardas, t.y. plati palaidinė su prailgintu reglanu ir vėliavėlėm ant nugaros.
Ir vistiek stebiuosi jūsų tempais. Nu tikrai daug laiko mezgu, bet kažkaip man taip greit nejuda
Lace-gražu
ir raštelis fainas. Aš ilgai ieškojau, bet sunku.man įtikti, tai sparnai, tai viduriai
tai vėl kas nors.. pas mane bus gi tipo haywardas, t.y. plati palaidinė su prailgintu reglanu ir vėliavėlėm ant nugaros.
Ir vistiek stebiuosi jūsų tempais. Nu tikrai daug laiko mezgu, bet kažkaip man taip greit nejuda
aš irgi visų tempais stebiuosi
man atrodo, kad čia tas pats fenomenas, kai kokiam FB žiūri ir atrodo, kad visi tavo draugai vis keliauja ir keliauja po užsienius, atostogos ir atostogos.
Tik vat jei pažiūri kažkurį konkretų draugą, supranti, kad tų atostogų pas jį gal vienos per metus, bet atostogaujančių draugų srautas kelia stresą
Labos,
Kapseika as teturiu basanoškų,,zarazos man nuolat nutrindavo kojas todel išbrauktos iš meniu,,bet gal reik atleist kokiam modeliui. Parodyk ka pirkai. Noreciau odiniu ryzu,,uzdaru pruekiu kaip sabdalu prie ilgos sukniosIngriduska, bijau, kad tavo ekegancijai manosios netiks. Šiaip iki šiol man patogiausios Ecco, tiek bekulnės, tiek aukštakulnės, pastarosios tai neužmušamos aišku ir dėviu daug rečiau, modeliai klasikiniai, iš mados neišeina, bet tiesiog įkyrėjo. O dabar užkliuvo akys už Emu, visai kitokio tipo. Va šitas ėmiau, kaip priedžinsines.
Screenshot_20200513_150635.jpg 102,42KB
0 Parsiųsta kartų Oda minkštutė, tobulai apglunda, pado išformavimas lyg spec. man padarytas, bet čia po namus testuojant... O va šitos suknelinės Dėl patogumo turiu mažą abejonę, nes dirželis per laisvas, bet jei pradursiu papildomą skylutę, ir vistiek netiks, jau negalėsiu grąžinti, tai padėjau į šoną pamąstymui, gal savaitgalį galva bus šviesesnė.
Screenshot_20200513_144503.jpg 26,38KB
0 Parsiųsta kartų