Katuk, gražios vėliavėlės
Ir Lace pradžia graži
Ir sabanoškės abi liuksinės
Ir siūlų gražių iš woolio gavau
Tik oras negražus
Liniuka, pasirašau po kiekvienu žodžiu,net su oru pataikei. Jau kokias dvi sav. nebekūrenom, ką tik pajungiau šildymą, nes nu troboi ėmė šalt rankos🙈 Turiu kažkokį keistą skausmą širdies plote jau kelinta diena, toks gan intensyvus, bet nenuolatinis, tai atsitraukia, tai grįšta, paskaitinėjau, rašo, kad gali nieko bendro su širdimi neturėti. Jau taip nenoriu pas daktarus, bet jei dar nepraeis gali tekt.
Pagaliau išdžiuvo
Pačiai netikėtai sugalvojau vasariniam megztukui panaudoti pynes. Man pynės toks žieminis vilnonis reikalas. Bet medvilnė su šilku pasirodė irgi visai tinkamas variantas. Gavosi plonutis, lengvutis, prie baltų kedukų
Siūlas labai patiko, tai dar dviems megztiniams nusipirkau ![]()
IMG_20200513_162310_resized_20200513_042618060.jpg 94,25KB
0 Parsiųsta kartų
IMG_20200513_162414_resized_20200513_042618267.jpg 112,64KB
0 Parsiųsta kartų
Liniuka, pasirašau po kiekvienu žodžiu,net su oru pataikei. Jau kokias dvi sav. nebekūrenom, ką tik pajungiau šildymą, nes nu troboi ėmė šalt rankos🙈 Turiu kažkokį keistą skausmą širdies plote jau kelinta diena, toks gan intensyvus, bet nenuolatinis, tai atsitraukia, tai grįšta, paskaitinėjau, rašo, kad gali nieko bendro su širdimi neturėti. Jau taip nenoriu pas daktarus, bet jei dar nepraeis gali tekt.
Ir tu labai pataikei
Vakar vyras pagaliau atgal šildymą įjungė
Ir skausmas šiandien netikėtai kairio peties rankod krūtinės plote kokiai valandai užėjęs buvo. Jau buvau sunerimus, nes uošviui lygiai tokie patys infarkto simptomai buvo. Nu bet jam ne kem
Tai nekreipiau dėmesio
Nu net ir aš užsinorėjau balto megztuko
Fainas megztukas, panelė dar fainiau atrodo
Lace pūkuotis nu super! Labai norėtųsi į tokį rankas mezgimui sukišt tokiu oru ![]()
Kerpena, aprašei tai lygiai kaip ir aš jaučiuos dėl vaikščiojimo ir valgymo
Bet net rato neišeinu apeit paskutinėm dienom.
Buvau išlindus į lauką tik gėles susinešt.
Reiktų kažką daryt išsijudinimui. Gal kažkada jau.
Kapseka, tos pirmos labai net noretinos,,as jas ir ne tik prie dzinsu matau. Ir noriu dabar tokiu kokiu.
Kitaicai pasiuvo ir atsiunte suknia, tokia kaip teksaso reidzerio zmonos. Rusva, ilga su ryzu dirzu suderinciau bet sabanoskiu neturiu. Dar tiktu tokie ispanijoj madingi odiniai kaip basanoskes kaip sandalai jie net pavadinima turi pirštu prakirptu kažkaip ten Menorca vadinasi
Del širdies ploto jau tyriausi ir nerado nieko, dabar nesitiriu bet tai maziau tai intensyviau zinau kad ten kazkas ne taip, skauda, nakti ir bet kada. Nervai sako.
Liniuk kokia tu daili, su tuo megztuku, kedukais,,pasiutus mergiote. Man balta gražu tai aš lydausi nuo visumos.
Skirtingai nei Kerpena ir Limit esu liùdna del savo pasivaikščiojimo ratuko. Paprasiau vyro griztant is namu paleisti 8km iki musu trobikes. Taip kaifavau nuo minties kad galesiu eiti daug, laiminga žingsniavau,,tik staiga pakilo vejas, atnese juoda debesi,,temperatura nukrito akimirksniu, eme lyti ir snigti smarkiausiai. As be striukes,,kiaurai šlapia akimirksniu, akiu nejo atmerkti užlipo nuo sniego, sniego prikrito uz apykakles, liemenukas šlapias,,golfas šlapias, megztinis tas mano megztas švininis nuo vandens,,dzinsai prie koju limpa,,batai i moli klimpsta,,nu bet negi pasiduosi, einu, varau kiek galiu, neskambinu neprasau paimti. Paejau 3km ziuriu atvaro visu greičiu mašina per sniega net nematau kokia sustoja atidaro langa ir saukia lipk žmonce. Vyras atvaziavo pajamti😂😂😂Gerai, dziaugiausi, buciau tijrai neprasius ir ėjusi, bet kvaila juk taip tik susirgti. Grizus kalatojausi,,lindau i dusa karsta, arbata viriau,,vyrs krosni uzkure. Gerkle kutina,jauciu. Va liudesys tik likau be vaikstyniu. Ryt gal bus prizas dvigubai galesiu nustrakseti
Mokausi pamokeles mezgimo.
Jau buvau laiminga kad viska taip ir moku.
Faktas as mezgu taip kaip ji moko.
Akis tik dedavau ant dvieju virbalu.
Megzti moje mane mano babyte, tai ji mane taip ir išmoke, geros išvirkščios pasirodo mano mezgamos vadinasi babuškiny petly.
Tik kodel jos susisuka dar nesuvokiu. Nes juk nevisada susisuka.
Jei mezgu nekaitaliodama visada lygu.
Bet dabar kai ji cia pradejo rodyt visokius kabinimus ir apkabinimus jau painiuojuosi.
Nu ziuriu, liko daugiau nei puse filmuko. Mezgu kartu. Gal pavyks rast savo klaida.
Bet labiausiai noreciau kad jus man parodytumet, garbes zodis