Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Aha Ingriduk, pirkau su mintim prie džinsų, prisimatavus matau ir kitų variantų😉

Oi, nesmagiai tu čia prasiėjai, laikykis, šilk🎈🎈🎈

Atsakyti

O kaip vadinasi tas šveplumas, kai L raidės ​ nepamatai???

Atsakyti

Ingriduska, čia šiandien tave susnigo?

Nu sušilsi, faktas, krosnis ir vyrs rūpestingas :victory2: 

O tu sivaizduok, kad tavo padružkė tave moko nuotoliniu :D babuškiny tai babuškiny, svarbu žiūrėt kad užkabinus akį, jos siūlas nesusikryžiuotų, ir bus liuks. Akis turi likt išsiskėtus :D o ne sukryžiavus kojas

Kas tau susisuka, akys ar siūlas? Siūlas kaltas, tikrai :D 

Bet tas merinogoldas man rodos irgi toks biškį suktas

Atsakyti

Jo šiandien apue 16 val čia buvo viskas lietus, kruša sniegas.

Jau sušylu pi truputi. Limit rožines kojines irgi vaidina neantraplanį vaidmenį, nes vyrs pečių pakūrė, patrepsėjo ir iškūrė lydekų. Liko ištikima krosnis ir rožines pūkės kojinės.

Siūlai tai U testu testuojami sukasi tikrai.

Filmuka žiūriu dar kartą, aš dar nesuprantu kada sukryžiuoju.

Jaučiu išvirkščias.

Kabinu siūla iš priekio, o ji lyg iš virbalo nugaros.

Ok dar mokaus.

Sake blogai yra tik visai nemegzti, ir kad išmoksiu.

Mokytoja tokia biški pasikėlus, jos nematau tik rankas ir balsą su tokia visada nu aš jums sakau😂😂😂

Atsakyti

Liniuka, puikiai atrodai, dailus megztinis.

Ingriduska, atšilk ir nesirk. :4u:

Ant mano klaviatūros raidžių mažėja, mažėja.. Sunkiausia, kai slaptažodį kokį vedu, tai nematau ar tikrai tą raidę įvedžiau. :)

Atsakyti

Kvyy, gal ir pasikėlus ta teta Olia, bet moko jinai gerai :) ir mezga gražiai Aš taip mokėč irgi pasikelčiau :)

Katuko akis išsiskėtus ir sukryžiavus kojas dar labiau patiko :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 13 gegužės 2020 - 18:54

Ingruduška pasakok kur pas kiniečius suknias perki ar atitinka dydžiai ir kokybė kaip?nes aš užmatau vis kokį grožį ir bijau kad realybėj taip gražiai nebus

Atsakyti

Qqut primink, kur ta tetą rast, man kaip žirafai per ilga kaklą kol dašilo, kad galėč irgi pažiūrėti 

Atsakyti

Qqut primink, kur ta tetą rast, man kaip žirafai per ilga kaklą kol dašilo, kad galėč irgi pažiūrėti 
Ir instagrame gali paieškot pagal nicka wickedlynx

https://www.youtube....KNO4BA2w6nSMEBA

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 13 gegužės 2020 - 19:05

Dėkui qqut, ui teta mano vaizduotėje, tokia teta susidėliojo, o čia žiūriu nu visai ne teta, bent ne tokia kaip piešiaus😃

Atsakyti

Qqciuk tai čia ta tetaaaaaaa, tetaaaaaa Olga. Nu tai tada jooooo, jai galima.

Aš mezgu visada babuskinai, kabinu teisingai ir gaunas gerai kol mezgu lygiu raštu.

Kai tik pradedu kaitaliot kazkur akys kaip Katuks sako užkryžiuoja kojas, o blogiausia kad per laisvai mezgu kad pamatyčiau tas koju kryžiones. Nez akys kaip ištvirkėlės išsiskėtusiom kojom.

Atsakyti

Oi ne, sukryžiuotas kojas lengviau pamatyt laisvam mezgime. Patempti mezginį ir matai kur suskryžiavojo. O išvirkščios gi kitoj pusėj tai geros, tai jokio slirtumo.

Žodžiu, siūlas per visą mezginį, jeigu sektum pirštu, turi eiti tiesiog gyvatėle be jokių persisukimų ir kryžiukų

Oi nu. Prisiminiau, kad žadėjau nieko nemokyti :D​ 

Atsakyti