Labas rytas,
Tepinėlis priduotas, tikiuosi nebus taip kaip Rimi darbuotojui
Dabar apie mezgima
Klausiau ka manot apie veselią mano medvilnes ir mocheros, bet matyt pasimete klausimas.
Vakar suporavau meginiukyje, Liniuko atiduotą ledinę mocherą su pilka medvilne. Pasirode kad zarazos kandžiosis. Išskalbiau. Dabar testuoju užkišusi už liemenuko🤣🤣🤣, vaikśtau po trobą lyg nekanda😊 Gražiai lyg ir gula akys,,lyg neskersuoja. 
Aš tai irgi priklausomas nuo valgymo malonumo. Iš ryto, kol nevalgau, tai ir nenoriu. Bet kai valgau pietus tai dar valgyčiau ir valgyčiau.Valgymo procesas sužadina dar didesnį norą valgyti. Tai kaip dabar matau, čia labiausiai ir padaugindavau. Iš to noro tai riešutų, tai saulėgrąžų saują kitą, tai sūrio gabalą. Lyg ir nedraudžiami produktai, atrodo kiek čia aš suvalgiau, o kai susiskaičiuoju pamatau,kad oho kiek per daug. Arba vakare einu daryt vakarienės ir toks noras valgyt, tai vėl kokį gabaliuką sūrio ar dar ką į burną.
Kažkada seniau dar kai vaikai maži buvo, laikiausi to rytinio nevalgymo, tai irgi prisimenu, kad kol nevalgydavau, nenorėdavo. Bet pasitaikydavo, kad kokios košės vaikai nesuvalgydavo ir pabaigdavau - ai čia gi sveika, negi mesi. Tai tada jau negalėdavau sustot, vaikščiodavau į šaldytuvą tai to, tai ano.
Va va, mano variantas. Kol nevalgau, tol nereikia. Bet jau kai ką paragauju, tai siurblys įsijungia. O dar jei tai kažkas saldaus, tai sudie razumėli....
qqte, na paragavau tos duonelės, tai kažkiek panašu į duoną, bet žinoma ne tas. Tokia sausesnė, lyg gerokai padžiovinta ar pakepinta. Tokia byranti burnoje lyg su pjuvenomis truputį.
Dar toks kuriozas. Norėjau pasidaryti sumuštinį su rūkyta lašiša, bet kai jau atsipjoviau duonelės, pamačiau, kad lašiša suvalgyta. Tada paėmiau Panevėžio file. Pasidariau sumuštinuką, tokį nedidelį, susivedžiau viską skaičiuoti ir žiūriu, kad to vieno sumuštinuko beveik visa vieno valgymo norma, o nuo jo tik susierzinau. Paskui pamačiau, kad tos file neteisingai suvedžiau duomenis, nes buvo labai mažomis raidėmis parašyta ir dar pakuotė aplamdyt, apipjaustyta vaikų. Tai paskui paaiškėjo, kad dar antrą laisvai gali pasidaryt.
Šiandien valgot
Man viskas ką rašot tinka
buvo momentas kai taip nebuvo, t.y. nebuvo begalinio noro valgyti, toks vaizdas, kad kuo labiau pilvas auga, tuo daugiau norisi.
Negalėčiau skaičiuot tų kiekių, greičiausiai dėltų ribų, kaip kad Kerpena rašė-galima vieną sumuštinį. Nu kokia nesąmonė, aš noriu dviejų! Ir viena mintis galvon kaltų-noriu noriu.. ir tada nubėgi ir suvalgai dar du veitoj to vieno. Ir dar ką nors skanaus.
Mano patirtis sako, kad reikia kokios nors veiklos, tokios, nuo kurios sunku atsitraukti. Tada pamiršti apie maistą.
Tai va, artimu metu nenusimato tokios.
Ingriduska, sunku tau patart apie tas vestuves. Nu nes tik tu gali pasakyt, patinka tau ar ne. Aš esu ženijusi liną su mohera. Gavosi puikus megztukas. Taip kad bandyk ir žinosi.
Mezgėjoms tokį klausimą ruriu. Ar mezgant megztuką su sagom, darote nugaroj kaklo išėmimą. Turiu įtarimą, kad geriau nedaryt, ne taip nuo pečių krenta. Ar klystu?
Bet tokį nediduką ane?
Aš dėl to paskutinio savo mezginio, kurio nekomentavot
Man gavos tokia labai plati iškirptė. Bandau analizuot kur klaida
Tai galvoju, kad per daug akių palikau kaklui ir kad be reikalo dar ir išėmimą padariau, gal 6 eilučių, bet siūlas plonas, tai gal koks 1.5 cm. Bet jei mažiau akių kaklui, tai tada reiktų daugiai akių priekiui, nu arba ne, mažesniu kampu kaklą priekį nulaidyt.
Nu gal kada parodysiu ant savęs, apie ką aš čia kalbu.