Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Mezgėjoms tokį klausimą ruriu. Ar mezgant megztuką su sagom, darote nugaroj kaklo išėmimą. Turiu įtarimą, kad geriau nedaryt, ne taip nuo pečių krenta. Ar klystu?

Nežinau kaip be kaklo išėmimo nuo pečių krenta  :rolleyes:  , bet affigiennai atgal važiuoja :lol:

Vienodai mezgu ir su užsegimu, ir be :D

Atsakyti

Bet tokį nediduką ane? 

Dydis priklauso nuo to, kokią atnarą planuoji. ir šiaip jau nuo modelio  :mirksiukas:

Jei labai krenta, galima juostele sutvirtint iškirptę nugaroj. Panašiai kaip pečius. Būna pirktiniuose palei apykaklę prisiūta, ar tiesiog prikabinta :ax:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nite: 16 gegužės 2020 - 13:23

Man gavos tokia labai plati iškirptė.

Todėl ir krenta kad plati, gylis visai kas kita :D

Atsakyti

Nu supratau...

Gal kada ir permegsiu n+5 kartą :D 

Nes tam reikėtų išardyt rankoves ir priekį iki pažastų. O siūlas gali būt susivėlęs.

O gal ir taip nešiosiu.... 

Negali žinot, kad tom moterim galvon šaus :D​ 

Atsakyti

Ingriga, aplankėm šiandien jūsų Burbiškio dvarą :) gaila, neradom ko paklausti “tai kur gi tos tulpės?” :P :D Gražus dvaras :wub: Kažkaip, būdami beveik anykštėnai, dvare esam labai seniai buvę, tokio atrestauruoto nebuvom matę. :ax:

Priedas  A7C2FB79-A94A-4CBC-ABD2-43E1B0B40D4E.jpeg   145,98KB   1 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Šiandien vėl lauko darbai. Bet gerai pajudėti. Dabar jau galima ir pamegzt. 

Kaip pažystamai susiskaitė tie valgymo protrūkiai. Man pastebėjau tokius labai iššaukia angliavandeniai, ypač visokie miltiniai.

Atsakyti

Ingriduska, man labai gerai tai ženatvė atrodo. Jei tik nekanda, tai megzk.

Atsakyti

Tai abudu tie dvarai Burbiškio vadinasi?

Ingriduska, man tas mėginukas irgi gražus. Kanda tau?

Apie valgymą- aš toj pačioj valty :D Nevalgau tai nevalgau, bet jei pradedu, stop ženklo nebematau, cukrus akis užpila. Kaip kokia akoholikė su daugiadienėm. Daugiamėnesinėm tiksliau sakant. Bet gal išmoksiu su Ingridos pagalba :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Limit: 16 gegužės 2020 - 18:04

Tai abudu tie dvarai Burbiškio vadinasi?

abudu Burbiškio  :rolleyes: su vyru pašnekėjom, jad jei jau tokie žmonės žiopli, reikia ir šitam Burbiškio dvarui tulpių laukus užsiveisti ir pritraukti ano Burbiškio lankytojų srautą  :P 

Atsakyti

Tikrai idėja :D nes anas labai toli. Vyro dukterėčia šnd buvo. Nuotraukų tulpėtų prisiuntė. 4€ sakė lankymas.   

Kaip tik va dabar einu kalorijų bombos įkalt. Vaikas man iškepė braunį ir dar Daimo glaistu apglaistino.  Toks tikrai pritaikytas man  :wub: 

Atsakyti

reikia ir šitam Burbiškio dvarui tulpių laukus užsiveisti ir pritraukti ano Burbiškio lankytojų srautą  :P

Vis juokiausi, kad reikia kur po medžiu kelias tulpes pasidinti :D

Lace kaip neradai :hmm: buvo uždarytas :hmm:

Atsakyti

Aš žinau tik link Šiaulių  važiuojant Burbiškių dvarą.

Limituk, nu nekando, apėjau 8 kilometrus nieko nejaučiau.

Mezgu.

O maistoholikė esu, pripažinimas jau yra kelias į valdymą.

Tik neišsižadu ir nesakau, kad dabar jau niekada...

Net po tiek laiko, galiu atkristi ir tada pyyy...cas, keliems metams.

Tikiuosi kad tfu tfu tfu suvaldysiu kai reiks, dabar net nėr noro kažko ko negalima at draudžiama, gal kad nedraudžiama ir galima. Nežinau kas ir kaip bet džiaugiuos.

Bijau jau ką ir sakyt, bet lyg vel neśa į šoną mezgini. Išprotesiu jei taip ir tada cia kaltas tik mezgimas kurio teks gyvos konsultacijos laukti.

Atsakyti