Kerpena ačiū
Grožis tos žvakės😍😍😍
Kaime alyvos tai dar toli iki ziedu, bet Ievos žydi.
Parasyk prašau Kerpena duonos recepta,
Man kas labiausia prigijo iš Ingriduskos, tai tos duonelės grikinės
kepu dvi normas. Bet savaitės vidury jau nebelieka..
Keto duonos bent kelis receptus turiu išsisaugojus ir net susipirkus viską ten, bet taip ir nebandžiau.
Kerpena, kaip tau skaičiuot ten viską sekasi?
Labas rytas,
Limit, skaičiuot būtų visai nieko, svarbiausia buvo prasilaužt ir pradėt. Dėkingas laikas, kad esu namie ir galiu viską susisvert, susimatuot. Jokių valgymų svečiuose ar dar kur. Labiausiai painu yra tai, kad iš skirtingų šaltinių paėmus tuos makros, gauni skirtingus rezultatus. Pavyzdžiui paėmus jau kokį duotą receptą su visais apskaičiavimais ir apskaičiavus pati galiu gauti gana didelį skirtumą. Ir dar, kai skaičiuoju, daug galvoju apie maistą, tada labai valgyt noriu, o jau į dienos normą nebetelpa. ![]()
Labas rytas,
Kerpena vistiek kad kaip ten suskaičiuoji tu ar kiti, tu suvalgai mažiau arba kitko ir ko gero lieknėji.
Truputis alkio yra sveika.
Aś dažnai net nevalgyti noriu matydama gražias foto, ar reklamas, o tiediog proceso, taip sakant iš papratimo.
Bet sau sakau rytoj tai gali valgyti pusryciam ar pietum,,tau nedraudziama, bet dabar jau vėlu ir nebėlaikas valgymui, laikas plaut dantis ir galvot apie sapnus
Su tuo skaičiavimu taip nutinka yra paklaidos.
Taip ir man buvo, kalorijos visur skirtingai nurodomos, bet tai ne esmė, net jei ir nemažas skirtumas.
Dabar aš nesveriu, neskaičiuoju, bet primetu iš akies ir maždaug.
Gali būti kad įgusi ir urgi nieko nebereiks skaičiuoti.
Gražus saulėtas vėjuotas rytas.
Kregždės nardo, o aš kavą geriu ir negaliu atsižiūrėti į jų grožį.
Labas rytas, Jurgitak, praeitą savaitgalį buvo sodo atidarymas. Mašinų eikės iki Dvarčiinių žieduko buvo link Vilniaus.
Nu liuks, Kerpena, kad pradėjai, o man va tas skaičiavimas net nesiduoda pradedamas
kaip koks raketų mokslas. Sako, paskui pajautimas ateina savaime po kurio laiko skaičiavimo.
Aš tai irgi priklausomas nuo valgymo malonumo. Iš ryto, kol nevalgau, tai ir nenoriu. Bet kai valgau pietus tai dar valgyčiau ir valgyčiau.Valgymo procesas sužadina dar didesnį norą valgyti. Tai kaip dabar matau, čia labiausiai ir padaugindavau. Iš to noro tai riešutų, tai saulėgrąžų saują kitą, tai sūrio gabalą. Lyg ir nedraudžiami produktai, atrodo kiek čia aš suvalgiau, o kai susiskaičiuoju pamatau,kad oho kiek per daug. Arba vakare einu daryt vakarienės ir toks noras valgyt, tai vėl kokį gabaliuką sūrio ar dar ką į burną.
Kažkada seniau dar kai vaikai maži buvo, laikiausi to rytinio nevalgymo, tai irgi prisimenu, kad kol nevalgydavau, nenorėdavo. Bet pasitaikydavo, kad kokios košės vaikai nesuvalgydavo ir pabaigdavau - ai čia gi sveika, negi mesi. Tai tada jau negalėdavau sustot, vaikščiodavau į šaldytuvą tai to, tai ano.
Kerpena tu ne viena.
Matyt tos kurios aplimpa tais kilogramais ir nesvarbu kiek plius 10 ar pkius 50, visos šiek tiek arba labiau priklausomos nuo maisto.
Del skirtingu priezasciu mes tampam priklausomos.
Kad neramu, kad guodziames, ner ka veikt, skanu, o dabar dar ir maisto kultas ochooo koks padarytas, reklamos, filmuose valgantys suzadina apetitą, mes ir pasiduodam apetitui, nesulaukiam alkio.