Ingriga aš jau susitaikiau ir nebesipiktinu.
Gegužiukų neradom, taip kad ilgai dar neatsikratysite manimi😂😂😂😂
Einam ieškoti grybų, gegužiukų.😎😎😎
Merginos jei rasim tai valgysim😂😂😂, jei valgysim, tai noriu kad žinotumėt mylėjau sektą be proto,😎,o atskiras personas tai tiesiog laikau dūšios sesėm.
Panašiai kaip vieni pažįstamų pažįstami – susitvarkė draudimus, kad jeigu ką, palaikai nemokamai į Lietuvą būtų pargabenti, ir išskrido prieš pat karantiną atostogauti kažkur lyg į Nepalą, vienas iš kompanijos narių dar ir į Kiniją planavo trumpam suskraidyti...
O dėl grybų tai gal geriau jūs jų tiesiog nerastumėt... ![]()
Nu ne bepročiai, mes atsargūs grybautojai.
Pažįstam grybus.
Jei abejojam nevalgome.
Bet va išbandėm bobausius butumem ir gegužiukus išbandę, apžiūrėjom kad ner su kuo ju supainioti.
Beje musmiriai dar nedygsra.
Kaip lyja įdomiai 5 min baisulinis škcalas pi 5min saulė😂
Ingriduska, jūs aštrių pojūčių mėgėjai
Kapseika-
aš esu nusivertusi gal kokių 2 metų nuo stačiausių laiptų... tada esu savo namuose ptieš kokius 3 metus taip smagiai nudardėjus....pavojingi tie dalykai
Ingriga-o testą darei dėl ko?
Manau, kad po kelių savaičių atlaisvins ir tą reikalavimą. Būtų nelogiška paleisti visus banda iš karto po griežto karantino. Ir nereikia vėl dejuoti, kad nėr jokios ligos, pandemijos ir kad mus visus kažkokiais tikslais mausto. Dėl to ir nėr, kad taikomos griežtos priemonės. Kitų šalių pavyzdžiai rodo, kas būna netaikant ar pavėluojant.
Kažkur neseniai skaičiau eksperimentą, surinko grupę žmonių ir surengė vakarėlį, su švedišku stalu. Vieninteliam dalyviui fluorescenciniu skysčiu patepė vieną ranką. Po vakarėlio švytėjo visi ir visur.
Ir eksperimentą pakartojo su taikomom saugos priemonėm, jo jo, panašiom, ką dabar liepia restoranam. Švytėjo tik tas vienintelis.
Žodžiu, viskas atrodo kiek kitaip, kol.tai nepaliečia tiesiogiai mūsų pačių ar mūsų artimųjų.
Suprantu, kad nuostoliai. Ar vietoj to rinktumeis susargdinti kokį vieną svečią? O gal savą?
Supratau kad korona, religija ir politika tures but nelieciamos temos, nes nebus vieningos,teisingos nuomones.
Tai as ja apeisiu kiek galima didesniu ratu.
Bet kai paskaitau kad skenduoliu negaivins kol neatliks testo, arba jei gaivins tai gelbetojas tures izoliuotis. Tai tada jis ivertins kad aj kam...ir irgi negaivins.....
Galvoju kiek mes visi nuzmogesim ir leisim mirti. Beje tai gali buti musu artimas lygiai taip pat.
Avarijos juk vyks, galu gale zmogui sirdis sustreikuos, dirbtinio kvepavimo gatvej praeivis jau nedarys. Va tiketina Drukteinio ir nebutu, jei tai nutiktu dabar.
Ingriduska-netiesa. Jei negaivins, tai to žmogiškumo nelabai ir turėjo.
Klausimas ko bijai labiau-užsikrėsti ar kitą užkrėsti? O gal kad tave pasmerks, dėl to kad negaivinai?
Čia kokiose nors taisyklėse perskaitei, ar šiaip pletkus?
Iš kitos pusės visokių žmonių yra. Visur. SAM taip pat. Ne iš vieno su jais dirbusio girdėjau, kad ten visiškai neįgalūs sėdi, nieko nesusigaudo ir net nenori susigaudyti.
Bet klausimas, ką padarėm kiekvienas, kad būtų kitaip? Ar tik piktinomės, kad ne taip daro? Jeigu žinom kaip, kodėl mes ne ten, kur tai daro?
Katuk yra LRyte parašyta su Pirožniko komentaru.
Aš nenoriu leistis į diskusijas.
Esu kas esu, mane Korona padarė geresne, zmogiskesne ir as tuom dziaugiuos.
Man nebaisu pavezet moteri tranzuojancia, nors aurikai nuimti ir ji sake 40 min lietuje stabde ir iki degalines nuejusi prasesi pavezama, visi taip ir pasake kad bijo. Ju teise bijoti, mano teise nebijoti musu visu pasirinkti.
Nei Indas patikes Kristum, nei katalikas Alachu.
Draugystei netrukdi skiringos nuomones