Kur tas raudonas megztukas, Liniukos pateiktas? Nerannnduuuu
Gal šitai padės?
Kur tas raudonas megztukas, Liniukos pateiktas? Nerannnduuuu
Gal šitai padės?
Ingriduska, nepadės
viruso aš bijau mažiausiai.
Nu ir antsvorio ne tiek ir daug
Ligos? Kol neužpuolė, man jos tokios tolimos kaip ir virusas.
Labiausiai motyvuoja kai į kokį mėgstamą rūbą netelpu. Bet čia užtenka jį nusirengt. Ypač kai niekur neini.
Nu žodžiu, aš viską suprantu, bet įkvėpimas kaip neateina taip neateina...
Ir tik tu jį gali prisiśaukti🤗
Palauksim ateis, labiausiai bijau, kad nebūtu vienas mums abiems, kad ans valkata taviškis daba pas mane, o paskuo išeis pas tave ir aš tada liksiu be jo🤣😎.
Eisiu pamezget su Abatijos 3 sezono paskutine serija. Kaip gerai kad dar tik įpusejau su tuo geruliu serialu.
Ratas padarytas
Karis suvalgytas
Pecius pakurtas
Kava su deserciuku sugurkšnota
Vyrs žvejyboj
Šuo lauke
Ne gyvenimas o rojus
Ristinčik, žiūriu į tavo paskutinį lininuką dryžuočių, ir spelioju ar čia ne tas pats, kurį aš pas tetą Olga nusižiūrėjau?
https://www.instagra...d=1th0btdzqmwj9
Pusę dienos skaičiavau, didinimus net ant langiukų piešiaus, bet šiai dienai ir užteks... Einu megzt.
As tokio karšio nemačius net.
Saulius labiausiai mėgsta spinigauto, tai lupa lydekaites.
Kaimas apdalintas žuvytėmis.
Vakar su dugninem raudžių prigaudė, tai paleido, nes neskanios jos. Eśeriukus suleido į kaimyno tvenkinį.
O šiandien prisigaudė mažų karosiukų ir išėjo ant gyvos žuvelės gaudyt lydekos.
Dar buvo lynų ir karšių bet tokių 300g.
Mano vyras žuvi net pusryciam valgo jei lieka nuo vakarienes😂😂😂
Bet del visa ko padariau vakarienei keptos duonos, surio, kumpio ir virtu zirniu salotu😂😂😂
Nu blyn gal pasigyriau, kaip tikras žvejys😅😅😅 Nesvėriau, iš akies sakiau. Nu toks žodžiu😃
received_611765702758936.jpeg 28,25KB
0 Parsiųsta kartų
received_260372528446433.jpeg 77,24KB
0 Parsiųsta kartų
Kibo ir tokie rubuiliai raudsparniai
received_250813169503332.jpeg 28,09KB
0 Parsiųsta kartų
bet kažkaip visi baidosi ašakų, tai paleidžiam, o mažiukus, kaip traša po pomidorais pakišam.
Upss, virsim žvejų tema.
O finalas tai iš vis pasaka, baigiant kept žuvį, atlapnojo kaimynė su pora gabaliukų naminio rabarbarų pyrago, desertui💗tai nutūpiau ant sofkutės, įsijungiau Midsomerio žmogžudystes ir lafa.