Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Kur tas raudonas megztukas, Liniukos pateiktas? Nerannnduuuu

Gal šitai padės? 

https://youtu.be/geR46Ou9tVU

Atsakyti

Ingriduska, nepadės :D  viruso aš bijau mažiausiai.

Nu ir antsvorio ne tiek ir daug :rolleyes: 

Ligos? Kol neužpuolė, man jos tokios tolimos kaip ir virusas.

Labiausiai motyvuoja kai į kokį mėgstamą rūbą netelpu. Bet čia  užtenka jį nusirengt. Ypač kai niekur neini.

Nu žodžiu, aš viską suprantu, bet įkvėpimas kaip neateina taip neateina...

Atsakyti

Ir tik tu jį gali prisiśaukti🤗

Palauksim ateis, labiausiai bijau, kad nebūtu vienas mums abiems, kad ans valkata taviškis daba pas mane, o paskuo išeis pas tave ir aš tada liksiu be jo🤣😎.

Eisiu pamezget su Abatijos 3 sezono paskutine serija. Kaip gerai kad dar tik įpusejau su tuo geruliu serialu.

Ratas padarytas

Karis suvalgytas

Pecius pakurtas

Kava su deserciuku sugurkšnota

Vyrs žvejyboj

Šuo lauke

Ne gyvenimas o rojus

Atsakyti

pas mus tai saulutė šviečia

Atsakyti

Pažiūrinėjau to raudonojo brolius ir nebereikia man jo :B​  Nes gražu tik būtent tos spalvos ir tik ant tos stirnos. O kiti tai tokie...

Atsakyti

Ristinčik, žiūriu į tavo paskutinį lininuką dryžuočių, ir spelioju ar čia ne tas pats, kurį aš pas tetą Olga nusižiūrėjau? 

https://www.instagra...d=1th0btdzqmwj9

Pusę dienos skaičiavau, didinimus net ant langiukų piešiaus, bet šiai dienai ir užteks... Einu megzt. 

Atsakyti

Ingriduška, kaip taviškis, ar sugauna ką ar tik procesu mėgaujas? Mes po ilgos tylos, pagaliau išlupom kokį 2 kg. karšiuką, tai sėdžiu prie laužo ir laukiu puotos. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kapseika: 17 gegužės 2020 - 16:28

Oho 2 kg tai jau rimta žuvis :rolleyes:​ 

Atsakyti

As tokio karšio nemačius net.

Saulius labiausiai mėgsta spinigauto, tai lupa lydekaites.

Kaimas apdalintas žuvytėmis.

Vakar su dugninem raudžių prigaudė, tai paleido, nes neskanios jos. Eśeriukus suleido į kaimyno tvenkinį.

O šiandien prisigaudė mažų karosiukų ir išėjo ant gyvos žuvelės gaudyt lydekos.

Dar buvo lynų ir karšių bet tokių 300g.

Mano vyras žuvi net pusryciam valgo jei lieka nuo vakarienes😂😂😂

Bet del visa ko padariau vakarienei keptos duonos, surio, kumpio ir virtu zirniu salotu😂😂😂

Atsakyti

Maniškis kai būnam viskas įskaičiuota viešbučiuose po maisto eina įsidėti deserto. Ir visada grįžta su žuvim :D  Qqtė patvirtins :D​ 

Atsakyti

Nu blyn gal pasigyriau, kaip tikras žvejys😅😅😅 Nesvėriau, iš akies sakiau. Nu toks žodžiu😃

Priedas  received_611765702758936.jpeg   28,25KB   0 Parsiųsta kartų

Priedas  received_260372528446433.jpeg   77,24KB   0 Parsiųsta kartų

Kibo ir tokie rubuiliai raudsparniai

Priedas  received_250813169503332.jpeg   28,09KB   0 Parsiųsta kartų

bet kažkaip visi baidosi ašakų, tai paleidžiam, o mažiukus, kaip traša po pomidorais pakišam. 

Upss, virsim žvejų tema. 

O finalas tai iš vis pasaka, baigiant kept žuvį, atlapnojo kaimynė su pora gabaliukų naminio rabarbarų pyrago, desertui💗tai nutūpiau ant sofkutės, įsijungiau Midsomerio žmogžudystes ir lafa. 

Atsakyti

Liniuka, žvengiu iš taviškio deserto😁

Atsakyti