Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Kerpena o gal dėl to šalta, kad valgyt nori. Gal mažai kcsl suvartoji?Kiek sau leidi?

Beje kepiau ir aš vakar tą duonytę. Gal persūdžiau kiek tik. Bet šiaip nieko. MB patiko, valgys sakė.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 17 gegužės 2020 - 12:20

Ingriduska-aisku, kad netrukdo :friends: 

Mūsų su MB nuomonės tuo klausimu skiriasi, bet dar biškį nesiskirsim :D 

Ir aš nepiktai.

Ir džiaugiuosi, kad pavežei, va tokie žmonės ir gaivins, ir tokių yra.

Ar aš pavežčiau :hmm: gal ne. Bet aš ir normaliu metu neimu pakeleivių.

Nors ne, esu žiemą kaime girtuoklį iš pusnies oarvežus. Bet su MB buvau.

LRytas ne rodiklis, reiktų konkretų įstatymo tekstą paskaityt. Man teko šiuo laikitarpiu keletą nutarimų skaityti, ir netgi oficialių institucijų komentarus jiems, tai galiu pasakyt, kad paskubom rašyti tekstai sukelia daug skirtingų minčių ir interpretacijų. T.y. skirtingi aiškinimai :D 

Man buvo aktualu sienos kirtimas, tai taip ir nesupratau, man konkrečiai leidžiama pirmyn atgal ar ne, saviizoliacija priklauso ar ne. Nes savo kategirijos tai ir neradau.

Beje, RF paskaitau visokius komentarus, tai tais pačiais dalykais piktinasi :D 

Atsakyti

Nusipirko vyriškis naują žaisliuką kercherį, tai antra diena trinkeles plauna, o man visokie pagalbiniai darbai tenka :B O taip tingisi :B 

O keto leidžia pomidorus? Man tai labai gerai pomidorų sultys malšinti alkiui. Jei lieka iki pietų valanda, o ėst žiauriai norisi, tai išgeri stiklinę ir jau gali sulaukti maisto.

O kas dėl koronos, tai labai gaila, kad ta vienybė, kuri buvo pradžioj, pradeda byrėti. Vietoj džiaugsmo, kad suvaldėm, atsiranda sąmokslo teorijos, kad "nieko čia ir nebuvo". Bet svarbiausia, kad neišbandėm ant savo kailio "kas būtų". Aš džiaugiuosi, kad mano aplinkoj nei vieno susirgusio. Vadinasi ne veltui tie nepatogumai. 

Atsakyti

Keto Liniuk netinka pomidorai.

Bet Kerpenai siulau šuoliukus, ant vienos kojos, ant kitos, ant abieju. Ir tada lenta kiek gali. Sušilsi tikrai

Atsakyti

Galima šiek tiek pomidorų. Čia individualu. Bet sultys netinka. Užkandžiai irgi ne. Aš  sakyčiau jei kamuoja fizinis, o ne psichologinis alkis vadinas maisto mažai. Reik valgyt sočiau. Jokių intervalinių per prievartą. Gal baltymų ar riebalų trūksta.

Aš valgyt kad norėčiau labai iš vis nebūna. Valgau 2 kart. Bet sočiai. Labai sočiai

Atsakyti

Aš tai skarą mažas panelri numezgiau, mėginuką padžioviau. Eisiu prasivaikščioti.

Jau gal ir reikia pradėti kūdintis. Ypač kai apžiūrėjau dailutes Liniukos kojas, pateiktas prie balto megztuko ;)

Atsakyti

Ojej, gadget, ikj dailučių kojų oj kaip toli :B​ 

Atsakyti

Tai svarbu pateikti dailiai :D 

Nu man tai trūksta motyvacijos ir užsispyrimo. Vieną dieną aš laikausi, o kitą dieną pratrūkstu. Ir net Liniukos vaizdas nepadeda. Nu nebent jį ant virtuvės durų pasikabint

Atsakyti

Kur tas raudonas megztukas, Liniukos pateiktas? Nerannnduuuu

Atsakyti

O kas dėl koronos, tai labai gaila, kad ta vienybė, kuri buvo pradžioj, pradeda byrėti. Vietoj džiaugsmo, kad suvaldėm, atsiranda sąmokslo teorijos, kad "nieko čia ir nebuvo".

Džiaugsmo tai matyt daug kam nėra ir dar ilgokai nebus. Psichologai sako, kad tokių didelių žmoniją ištinkančių krizių metu pats sunkumas būna ne kai labiausiai reikia susitelkimo, bet joms besibaigiant, kai tenka sugrįžti į normalų gyvenimą.

Atsakyti

Ne nu..apėjom beveik 7 km savo ratuką tai paskutiniam prie pat namų taip dėjo lyt kad grįžom šlapi iki siūlelio,net per striukes kiaurai :)

Atsakyti

Aš visą savo vaikštynių ratą ėjau lietuje. Striuke gręžiama. Telefonas užsikišaus už pėdkelnių. Nes kur tau kiaurai kiśenes šlapios. O Katuk gal tave motyvuotų tai kad virusas pavojingas antsvorį turintiems. Antsvoris dar pavojingas ir širdeliai ir plaučiam, o prie tų ligų, tai ir korona dar pavojingesne. Sakyciau, butu toks realus prisidėjimas prie neužpildytų lovų ligoninėse antrai bangai atėjus, jei karantine sėdėdami ne tik lauktų panacėjų, ne tik pirktų miltus ir kruopas, bet pradėtų sveikesnį gyvenimo būdą praktikuoti, saiką, judesiuko biškį😂😂😂.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingriduska: 17 gegužės 2020 - 14:51