Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Apie senoviškas "špagas" patarti negaliu, senai nebemezgu  :ax: Inox geri buvo

Atsakyti

Ingriga patark apie tuos kurie tau geri.

Atsakyti

KGB 

špagom nepamenu jau kiek metų nebemezgu. Firmų nepasakysiu

Kol kas iš visų išbandytų chiaogoo patys pačiausi

Atsakyti

Qqciuk kur perki

Tereza kur perki

Atsakyti

Baigiaaau

Išskalbiau , skalbimo mašina išgręžiau, įtarimas kad pasitraukė, nu bet linas gi, pagarinsiu patįs. Gal :)

Atsakyti

Qqciuk kur perki

Tereza kur perki

Aš www.narplioju.lt savo rinkinuką pirkau ir dasipirkinėjau tenai

Dar siūlų dama turėjo

Atsakyti

Ingriduska, o kuo tos špagos tau patogios :hmm:

Nemezgiau su tokiais nuo kokių 2008 metų, tai ir apie naujoves nieko nepasakysiu.

Iš valinių man patogiausi kubikai KnitPro, t.y. patys virbalai kampuoti ne apvalūs, ir metaliniai. Jie lengvi, pakankamai slidūs, normalaus aštrumo, nesilanksto :D​ .Bet iš to patogumo nesu bandžiusi visokių kitokių.

Beje, yra ir špagų tokių [url="http://knitproneedles.co.uk/index.php/shop/knitpro-nova-metal-cubics/knitpro-nova-metal-single-pointed-cubics"]http://knitproneedles.co.uk/index.php/shop/knitpro-nova-metal-cubics/knitpro-nova-metal-single-pointed-cubics[/url]

Bet iš tikro turi bandytis pati, kurie tau patogūs, manau, tokius ir gali įvardint kaip gerus.     

Aš saviškius pirkau kasiuluose.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katuks: 18 gegužės 2020 - 21:56

Aš kubikus lankstau kaip plastiliną ir dar valus keliems nulaužiau su magic loopu :) nu bet čia aš, man ir chiaogoo šiek tiek linksta  :D​ 

Atsakyti

Kodėl plę redaguojant visas postas išsidarko :oh: 

Nebetaisysiu jau nuorodos, vistiek ne LT :D​ 

Atsakyti

Aš kubikus lankstau kaip plastiliną ir dar valus keliems nulaužiau su magic loopu :) nu bet čia aš, man ir chiaogoo šiek tiek linksta  :D​ 

O jie linksta :blink: ???

Kiek metų su jais mezgu, nė kart jokio požymio nerodė apie tai :D 

Tai vat ir įrodymas, kad skirtingi gali bųt patogūs

Valas buvo nutrūkęs, bet buvau ne LT, pasikeist negalėjau, MB su momemt delikačiai įklijavo ir laikosi iki šiol :D 

Atsakyti

Galvoju ką čia ryt pradėt, baisiai norėjU suknios, bet biškį pravėsau jau, plonas tas lino

Dryžioką gal šilkinį kaip ir buvau planavus 

Atsakyti

Man vis tik patys smagiausi buki addi :D 

Niekad net nesu mezgus su špagom. Teta davė virbalus jau su valu tada pradžioj. Tokia žarnelė ten buvo. Tėtis tos žarnelės iš kažkur buvo ritinuką parūpinęs, tai pasidarydavau skirtingo ilgio. Ir kai katinas nugrauždavo, pagelbėdavo pakeitimas. 
Paskui pavogė man tuos virbalus kartu su mezginiu. Apvogė mašiną. Išnešė kuprinę kartu su kitais daiktais. Bet mezginio ir virbalų buvo gaila labiausia.. 

Atsakyti