Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Lace atleisk, kad suerzinau, bet  juk tai galioja viskam.  Galų gale knygom ir serialam. 

Keptuvėm, siurbliam, orkaitėm, blenderiam. Visos mes šiek tiek skirtingos ir šiek tiek panašios.klausiam patarimų čia, o darom kažką per vidurį.

Galimybė pasitart juk ir yra sektos gėris.

Aš nei vieno be Addi nesu net girdėjusi brendo. Arba nežinočiau kur jų ieškoti pirkti už geriausią kainą.

Man kol kas ir su tais 10metų senumo sulankstytais išeina išmegzt akį, labiau dabar akies mezgimas aktualus.

Tiesiog vakar Vyras tvarkesi meśkerę ir pasigyrė, kad va tą naują pirko, nes labai svarbu turėt gerą įrangą, jei tai tavo malonumas, hobis. Maloniau žvejoti.

Tada pagalvojau, kad dabar mezgimas yra man malonumas.

Visko nenusipirksiu ir del pinigu ir del to kad nežinau ar ilgam. Jei matysiu kad mezgu ir toliau, kad džiugina, po truputį matyt prasiplės ir mano įranga.

Beje valinius Addi turiu net trejus. 2 pirkau Kasiūluose, vieni yra Ingrigos.

Jai jie labai neįtiko kažin kuom.

Dabar tų virbalų valai mano kažkokie netiesus susisukę nuo laikymo, dabar erzintų megzti tas jų lenkimas valo keliuose vietuose. Nors esu Viktorijos Secret suknią mezgus Adžiais valiniais.

Atsakyti

Ingridushka, nėra čia ko atsiprašinėti.  :P Ne tavo kaltė, kad man galva skauda. Ir kad erzinuosi dėl visko - mano problema. Man tiesiog reikėjo nepraleisti progos patylėti ir praeiti pro šalį. Nesusivaldžiau, čia aš turėčiau atsiprašyti  :unsure: 

Beje, susisukusiems valams kažkiek padeda jų pamerkimas į verdanį vandenį.  :4u: 

Atsakyti

Aš ir pamiršus apie juos. Manau kad smailūs galai, o gal šiaip nebereikėjo  :hmm: 

Man dabar labiausiai patinka ChiaoGoo prisukami. Patogu matuotis, gali papildomą valą prisukti, mezgant pirmyn-atgal galiu prisisukti skirtingo storio. Pas mane geros laisviau už išvirščias gaunasi, ankščiau buvo atvirkščiai  :hmm: 

Atsakyti

Ingriduska, 

Visų nesusipirksi, bet panašu, kad ir neišsirinksi😀 pagal pspasakojimą

Yra ir nesisukančiais valais. 

Ir dar apie pigiau. Nu ar tu kasdien tuos vurbalus perki ir dar urmu, kad ieškotum, kaip kokį  euriuką sutaupyt? Gal tai svarbu, kai nori visų :D  nes didenis kiekis dažnai pigiau.

Aš vis dar svajoju įsigyt kokį mandrą rinkinuką.  Nes gražu ir patogu. Bet nenusprendžiu, kokio noriu :D  ir kokio reikia. Galvoji, kad tos kur mezga n metų žino taip iš kart, va šitie geri, o šitie tai fe? Netiesa.

Ir iš tikro dar ir nuo siūlo priklauso. Man pvz visokias moheras smagiau bambukiniais megzti. Bet retai jas mezgu, todėl tam puikiai sueina iš kiniečių parsiųstas noname rinkinys (gal 15 vnt valinių ir dar tiek pat kojininių)

Ar tu gali pvz taip vienareikšmiškai pasakyt kokios firmos batai geri? 

Tie, kurie patogūs :D  

Ar tie kurie gražūs.

O gal rankų darbo?

Spalvoti

Vienspalviai

Smailia nosyte

Buki

Ir t.t.

Panašiai ir su virbalais....

Atsakyti

Ingridushka, jei jau nenori aklai pinigus virbalams leisti, tai pasiskolink iš sektančių visų įmanomų rūšių virbalus, pasimegzk ir žinosi, kas tau limpa, o kas ne.  :ax:

Manau pats geriausias patarimas  :mirksiukas: 

Atsakyti

Manote, kad pas sektantes galima rast visų įmanomų rūšių?

Atsakyti

Visko ir nepirksiu Katuk.

Ir ne tai, kad sutaupyt cia labai noriu, bet jei tie patys kainuoja skirtingai, nes taip būna su siūlais, skirtinguose vietuose ir tas skirtumas ženklus, tai kam mokėti daugiau.

Labai nesigilinau dar, bet navigacijos nors minimalios ko ieškau norėjau.

Na nors prisiklausiau pavadinimų ciago, nančiago😎😂

Ačiū už patarimą karštu vandeniu.

Atsakyti

Ingriduška šiaip bent tų chiaogoo tai kainos praktiškai vienodos ir pas damą ir pas narplioju

Atsakyti

Katuk aišku kad ne visųrūšių, bet tikrai nemažai  :D 

Atsakyti

Manote, kad pas sektantes galima rast visų įmanomų rūšių?

Net pas vieną gali rast labai daug, bent jau aš visų paminėtų gamintojų turiu bent kažką.  :D​ 

Atsakyti

Man tai šiandien po vakar atmintis blokuojasi  :D priminkit surinkinėjant akis iš šono kad nereikia kas kelias papildomą pridėt  :hmm: 

Atsakyti

Man tai šiandien po vakar atmintis blokuojasi  :D priminkit surinkinėjant akis iš šono kad nereikia kas kelias papildomą pridėt  :hmm:

nu standartiškai iš 2 kraštinių 3 surenkam, man paprastai atinka pagal mano tankį

čia jei kraštines nukėlinėji

nors klausimas ne toks :D nesuprantu ko klausi jau antrą kart paskaičius

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 19 gegužės 2020 - 09:31