Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Kad pasakei "jau mezgu" , tai ir pagalvojau, kad iš baltų  :D 

tai ir mezgu iš baltų pilno dydžio "mėginuką"  :rolleyes: 

Atsakyti

Šiandien pagalvojau, kad visai gera namie dirbt. Aišku turi privalumų ir išėjimas, bet namai irgi turi. Štai ryte nuvilkau patalynę, sudėjau skalbt, o dabar jau džiūsta balkone, vakare bus galima tą pačią kvepiančią vėju apsivilkt, o jei eičiau į darbą tai tik  vakare išsitraukčiau. Maitintis paprasčiau ir netgi namus daugiau galima prižiūrėti.  Ir išsimiegu geriau, netgi darbuose lyg mažiau klaidų darau.

Vakar teko būt centre, tai greitomis užėjau į darbą gėlių palaistyt, kažkaip nejauku, tamsu tame darbe pasirodė. Jau atpratau. Aišku visur žaliuzės užtrauktos, neatidarinėjau gi.

Vis dar nemezgu. Nors kartais noras sukirba.

Atsakyti

Laba diena,

Lace mėginukas fainas, siūlas fainas :wub: 

NIekad tokių storulių nesu mezgus, nors iš mėginuko neatrodo, kad tokiu storu virbalu megzta.

Vakar grįžau iš darbo kaip lapas krentantis. Atklausiau susirinkimą vidurinio vaiko klasės, pasimatavau spaudimą, o jo nerasta :D Tai ėjau miegot, nors prieš tai dar dvi eiles ratu pamezgiau

Reiks ieškot būdų, kaip jį pakelt, nes pagugulinus tai nelabai ką ir siūlo. O dar matyt, fizinės veiklos trūkumas.

Šiandien užmačiau, kad Kembridžo universitetas iki 2021 m. vasaros planuoja tik online studijas. Įdomu, kaip kiti elgsis.

Ryt paskutinis skambutis abiturientui. Auklėtoja paprašė kalbą pasakyt. Viskas irgi vyks online :D Gaila šiaip jau..

Atsakyti

Labas rytas

Pridėta:

Atsakyti

Lace tavo plonas, palyginus su mano situ :) katram virbalus vyras dare "pagal uzsakyma" :D

https://scontent.fvn...6ae&oe=5EEC0D14

Atsakyti

labas

aš šią savaitę kasdien darban vis lekiu :)

jaučiu nuo birželio net jei ir pratęs karantiną, nuotolinio nebetęs...

Limit druskos pora grūdelių po liežuviu kažkiek pakelia spaudimą

kitas klausimas dėl ko jis žemas, matyt reikia priežastis gydyt, spaudimas tik pasekmė, kas kad pakelsi, vistiek kris.

mano irgi žemas, bet aš jaučiuos normaliai, prie žemės netraukia, man jau 115/75 negera savijauta, galvą skauda, o su 90/60 normaliai :D

Atsakyti

Kapseika, kaip tavo tyrimai? Diagnozę turi?

Mano pasimatymas su ortopedu tik už dviejų savaičių. Visi kiti tyrimai, nieko nerodo, išskyrus, kad padaugeję baltųjų kūnelių kraujyje, kas galėtų rodyt į uždegimą. Bet tiek ir žinių. Bijau, kol deeisiu iki ortopedo, būsiu ir pamiršusi kuom skundžiausi. 

Atsakyti

Labutis

Limituk, labai liūdna Abiturientams.

Galiu tik užjausti, pakartojimų tokios šventės neturi.

Spaudimas žemas ir mano, bet kaip Qqciukas jaučiuosi patogiai nes jis toks visada.

Prie žemes trauke vakar ir mane, uzmigau 22val.apkaltinau kraustynes tas visas, nesiojimus

Atsakyti

Nu... kartais galima ir pakartot tokias šventes :D 

Kapseika, tai kaip suprantu, nebeskauda. Na, iš vienos pusės, tai gerai, bet jei koks užslėptas reikals, tai gal ir nelabai.

Ingriduska, aš tau į kompaniją. Tašės jau sukrautos, ryt bus iškrovimas. Tame tarpe seniai patirta ilga kelionė...

Sprendžiu klausimą, kaip muitinėj su kaukėm. Kaip ir reikėtų, bet o kaip asmenybę patikrint :hmm:  pasikabinsiu po kaklu :D​ 

Atsakyti

Mano abiturientui rytoj irgi paskutinis skambutis.

Atsakyti

Katuk jeigu paprašys atidaryti langą, arba išlipti tada ir užsidėsi. O asmenybę tai ir pro uždarą pamatys  :D 

Atsakyti

Katuk, nebeskauda. Bet nėr, kad visai nebejaučiu. Būna sumaudžia. Na pagyvensim, pamatysim. 

Atsakyti