Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Aha, galvoju kažką pamiršau :D 

Ingriduskos žavią šypseną :wub:​ šaunuolė Ristina!

Atsakyti

Savaitę mezgiau, per vakarą išardžiau viską..ir pagalvojus pasvarsčius paveiksliukus panaršius ir vėl lygiai taip pat pradėjau. Nu gerai darau siauresnį ale kam viską iki galo išardyt reikėjo :D

Nu tarkim kaklo iškirptę pagilinsiu, gal kitaip apdailą padarysiu...

Atsakyti

Ooooo ardyt mes mokam :) 

Aš vakar pagaliau iš trečio karto baigiau tokìo mėlyno švarko apykaklę. To, kur buvau asimetrišką padarius. Dabar- užlenkta dviguba. 

Žalio priekį ir nugarą turiu. Vaizdas - geresnis, nei galvojau. Reik pradėt rankoves.

Atsakyti

Labas.

Aš kaip tik baigiau alpakos ir lino suknios kūną. Irgi galvojau vidury, gal išardyti. Neardžiau. Liko viena rankovė. Ir siūlų tvarkymas beigi skalbimas. Ir turėsiu vasaros vakarų rūbą!

Atsakyti

Labas,

Šiandien visai gerai pradėjau dieną apsitvarkydama namus. O dabar veriu karroliukus žgutui. Vis bus mezginys :)

https://www.youtube....h?v=5eYuUAV4YE4

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 23 gegužės 2020 - 10:47

Labas vasara atėjo

O su ja krize kuom rengtis

Gaunasi, kad siandien, norint nesukaisti, nesusalti, galeti paeiti didesni atstuma miestu, mano spinta neteikia jokio padoraus pasiūlymo.
Ner ką rengtis vadinasi
Maniau kad tikrai turiu ką, i neturiu kur, bet pasirodo ne.
Suknios Aleksiuko kaip vien suknios dar per vesios, ant virsaus užsimesti tinkamo apredo nerasta. Tai spalva, tai forma, tai faktura ne ta.
Svarkas naujas pasiutas pagal Prada kad ir labai grazus, bet visai prie nieko jau turimo netinkamas pasirodo.
Kelnes juodos siutos dar nedėvėtos, nelimpa, negrazios, kaip svetimos būtų, o gal neįprasta.
Batai dar viena rakštis tai nepatogus, tai per aukstas kulnas, tai babyciu, tai per dideli, na ir spalvos visos ne tooooos.
Zodziu rengiausi 2 val isejau su ziemine ta pacia suknia kuria tampau nuo Kaledu🙄
Atsakyti

Ingriduska, :) Turėsi malonaus rūpesčio įsigyti naujų rūbų.

Kiek tu tų kalorijų dienai "išsimokėdavai" kai svorį metei?

Atsakyti

Kerpena pradzioj,  3men kol dar visavalgė buvau 1200- 1400

Bet kai pradejau valgyti vegan, nebetilpdavau i 1200.

Mat vistos krutinele ar lasisos 100g apie 130kcal, o riesuteliu 100g. 600 -800kcal😂😂. Pupeles,irgi daugiau nei kiausiniai turi kaloriju,. 

Tai tada jau 1600-1800kcal. Dabar neskaiciuoju, nors reiketu kada, speju 2000-2400 kaip kokia,diena

Atsakyti

Labas, nu pagaliau važiuojam į kaimą

Ingriduška vat matai krito ir su 1600 o sakei medžiagų apykaita lėėėta.

Atsakyti

Apsirengt ir aš neturiu ar tiksliau nežinau ką

Tąsau džinsus kur jau apie liemenį sukas ir dryžuotą kašmyrinį megztinį( pižaminį)

Atsakyti

Qqciuk pradejau vaiksciot, nes tikrai nekrito, net paaugo, bet kai emiau deginti kalorijas eidama, gal ir uzkuriau varikliuka

Atsakyti

Labas.

Aš kaip tik baigiau alpakos ir lino suknios kūną. Irgi galvojau vidury, gal išardyti. Neardžiau. Liko viena rankovė. Ir siūlų tvarkymas beigi skalbimas. Ir turėsiu vasaros vakarų rūbą!

Nu bet ir tempai tavo, moterie  :blink:​ 

Atsakyti