Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

labas rytas :)

man kadangi viriau iš sviesto ir grietinėlės su stevia tai gavosi nuodėmingai puiki, nesigavo tąsi bet šaldytuve pastovėjus tai tip top karvutė

geriau būtų nesigavus nes vis ranka tiesiasi dabar :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 22 gegužės 2020 - 08:58

Katuk, vanduo su cukrum yra karamelė, banbonkės.

Bet as dejau kokoso pieno ta virsutine dali, kuri nusistovi saldytuve laikant skardine. Nuo karščio aišku jis skystėjo , tada dakroviau sauksta aliejaus nu ir nieks nesigavo.

Man atrodo veganiškai karamelei reik cukraus, medaus, sirupo. Stevija nesugeba virs karamele. Na o jei nori karamelės kaip rududu tai dar riebalu reik. Vakare nusprendziau, jau lovoj guledama, kad kita kart kai virsiu, ta kokoso kremine dalį sublenderiuosiu su datulem kokiom 5. Tada turetu paleisti jos naturalų cukrų. Vistiek nepasiduosiu😂😎

Grietinėlė su sviestu ir be stevijos karamelizuojasi jei verdi, o kokoso kremas neeee

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingriduska: 22 gegužės 2020 - 09:01

Ingriduk kepp braunį iš pupelių :rolleyes:

Atsakyti

Qqčiuk kepu braunį iš pupelių ir kartais nekeptą, kaip kremą darau.

Vakar pyragą iš migdolų miltų, aguonų, lazdyno riešutų kremo, stevijos kepiau

Atsakyti

Ingriduska, maximoj yra veganiškas kondensuotas pienas. Įtariu, kad iš jo karamelė gausis. Man jis ir vienas labai skanus ant trapučių.

Atsakyti

Jurgitak, bet jis su cukrumi jau apžiūrėtas😂😎

Atsakyti

Na ką, kai pačios megztukas dar vis mįslė, išskalbiau, ištampiau laukiu, jei labai kreivas, su rankovemis nevargsiu.

Tai va, yra kas mezga tiesiai, tinkamai ir gražiai.

Patenkinta.

Tinka spalva ir šiaip džiugina.

Bėda tik, kad norisi visu spalvų ir rožinio, ir balto, ir kokio plieno debesies😎

485615c0fc34.jpg

Atsakyti

ingriduska :wub:

Atsakyti

Mezgiminis klausimas :D jei galima įsiterpt į kulinarinį seminarą  :lol: 

Kas mezgėt Redy, ar apykaklė siaurėja į viršų? Jei taip, tai kiek maždaug?

Atsakyti
siaurėja, nors ar ne pagal aprašymą mezgiau, kokių 10 cm man skiriasi viršuj ir apačioj
Atsakyti

Ingriduska, labai tau tinka :wub:

Redžio aprašymo nesu mačius, bet kažkuri nupasakojo man principą, kad pradedi nuo tokio platumo, kad lįstų galva ar kiek laisvesnio ir tada platini praktiškai iki pečių pločio. O tada jau pradedi formuot rankovę.

Atsakyti

Laba diena  :4u: 

mane šiandien bruolis paviliojo - nuo ryto mezgu ardau, mezgu ardau...  :unsure: 

o dar vakar netyčia Instagrame woolio transliaciją įsijungiau, apie siūlines naujienas pasakojo, žvėris draskosi, reikalauja būti pašertas...  :oh: nežinau ar nulaikysiu ant lenciūgo... :oh: 

Atsakyti