Lace, medvilnė suviliojo? Aš šiąnakt jų įrašą žiūrėjau ir labai sukilo noras pas juos parduotuvėje pabuvot, kad viską pačiupinėt ir gyvai spalvą pamatyti, nes jų nuotraukų spalva kompe ir realybėje gana skiriasi.
Spalvos pas wooly kartais labai netikėtos būna. Pirkau šilkmoherį šviesiai jūrbanginį, o gavau skaisčiai sintetiškai žalsvą
Tai gerai, kad pridėjimui. Bendram rezultate visai normaliai gavosi.
o tai pavadinimas spalvos koks?
jie gana tiksliai parašo
Spalva enamel blue. Nu tikrai ne sintetiškai žalsva. Gaila nepavyksta nufotkint tikros spalvos, gaunasi tokia kaip wooly fotkėj
LVJC vėl atidarė būrelius. Vešiu šian M į animaciją. Nors kiek socializuosis
Gyvai ir aš labai norėčiau į wooly, tik baisoka
Laba,
Paskutinis skambutis praėjo, kalba pasakyta. Biškį gal ne taip kaip norėjosi, bet nors technologijos nepavedė ![]()
Ingriduska, puikiai
Ingriga, nužiūrėjau tavo mezginį. Kas ten bus?
Fainas atrodo
Ingriga, ko bijai woolio?
Ingriga, nužiūrėjau tavo mezginį. Kas ten bus?
Fainas atrodo
kaip čia pasakius
nu toks lengvas, beformis moherinis debesiukas
Ingriga, ko bijai woolio?
kad drakius prabus ir nesusitvarkysiu ![]()
tai mano irgi ramus, bet kai pamatys tiek grožio tai kas ten žino kuo pasibaigs
Kerpena ![]()
Noriu paninėt geru žodžiu stilingąją Gadget, Ingrigos pūkelį ir Kerpenos angelėlį.
Dar Limit ir kitiems nepaminėtiems abiturientams palinkėt geros kloties.
Jau buvau pamiršus, kaip namai mane išsunkia
pavėžėjau dukrą nr. 2 iki miesto, tai tuo pačiu aplankiau keletą parduotuvių. Ikėjoj palikau keletą šimtukų, visokiems niekams...nors šiaip ne niekai, reikalingi daiktai
bet smulkūs. Tada pagėriau kavos duktos nr. 1 darbe ir nusipirkau el. dantų šepetukus. Vsio-nusikalus kaip ciucikas, o dar tas laikas. Atrodo tik valanda, bet ir ta išbalansuoja.
Nusipelniau ramaus vakaro, gal net su mezginiu