Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Labas rytas.

Gražiai prasideda diena.

Pavasario sniegas

Priedas  7.jpg   282,55KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

labas rytas

Kerpena nugąsdinai  :lol: 

Atsakyti

labas

aha man irgi iš pirmo žvilgsnio pasirodė tikras sniegas. Nu galvoju kaip čia taip, gi į termometrą atsikėlus pažiūrėjau :)

Atsakyti

Man tai kažkaip Restar trūksta čia. Gal jau laikas kažkaip ją parsivadint? Ilgokai jau ta saviizoliacija nuo sektos užtruko :)​ 

Atsakyti

Tikrai, būtų, gera, jei pareitų Restar. :4u:

Atsakyti

Aidas savo psl sako, kad šnd ir ryt bus Rygoj. Apie Vilnių nekalba...

Atsakyti

Tai jei Aidas nenori su mumis susitikti, sakykit kam kada patogu. Aš siūlau Panoramą gal kokią 12 val.  :unsure: 

Atsakyti

Sveikos,

kaip tik atsidariau ir manęs pasiilgot :D.

Na, tai nebesilaužysiu. Jau kelias dienas galvojau - gal grįžt, ale kaip :). Tai išsprendėt mano dilemą. Grįžtu :). Labai ilgai nenorėjau nieko kalbėti. Buvo tiek visko, kad tik dėmesio koncentravimas į čia ir dabar ir atėmimas iš savęs bet kokios galimybės bet kam padejuoti padėjo išgyventi. Ne taip, kaip dauguma čia esančių be galo ramių, džiaugsmingų ir kitaip tobulų, esu itin jautrios nervų sistemos (mediciniškai pripažinta :D), dažnai valdoma emocijų. Ir nors išorėn jos prasiveržia retai, bet viduje būna pragarų. Tai ir šitas karantinas bei jo pasekmės man ir nemigo naktų dovanojo, ir turbūt pirmus panikos priepuolius (pagaliau tikrai supratau, kas jie tokie), ir šiaip ... visko, bet nenoriu plėstis. Tame tarpe, žinoma, ir teigiamų dalykų, kaip antai:

- intensyvus darbinis periodas ir atradimai tame;

- daugybė atradimų bevaikščiojant savo apylinkėse (nes man žiauriai neįdomu eiti antrą kartą į tą pačią vietą - išskyrus kol kas naująjį Paupio rajoną - labai rekomenduoju ir net mielai su kuo nors paekskursuočiau kartu :)), kuriuos padarėme tik dabar, nors gyvename jau beveik 18 metų;

- keletas peržiūrėtų serialų (This is US - patiko tikrai; Anne with an E - Anės iš Žaliastogių knygos gerbėjams (Ir Polianos, Heidos ar Namelio prerijose - panašus laikmetis ir panašus gerumas), patiko labai labai, žiūrėjom visa šeima; Marvelous Mrs. Maisel - nerealus: tuo pat metu be galo subtilus ir kartu ... vežikiškas jumoras, vieną dieną persižiūrėjau tiek, kad sapnavau ir kalbėjausi angliškai :), šiaip gera kalba, lengvai klausosi);

- kelios poros kojinių, įpusėtas baktusas ir tik pora megztinių :). Bežiūrint vis įsimagindavau - tai per daug numegzdavau, tai per greit užbaigdavau, tai vis paardyt teko :);

-siūlų prisipirkta daug didesniam kiekiui kojinių, megztinių irgi :). Pasidovanojau ir mezgimo "Mersedesą"  - Chiagoo  einamiausio dydžio rinkinuką. Matyt, labai jau savęs gaila buvo kažkuriuo metu :). Ale padariau vieną teisingą žingsnį - nustojau FB sekti visiškai visus siūlų puslapius, išskyrus VIncio :). Iškart drakalaitis nurimo, džiaugiuosi.  Nes turimi kiekiai ir taip įspūdingi...

-daug laiko savirefleksijai ... net grįžimas į vaikystės vietas ištiko, įtin įaudrinęs - iki išsamaus pasisakymo FB, kas man nebūdinga, bet kitaip negalėjau išbūti su tomis emocijomis...

Žodžiu, atėjau su šiokia tokia ataskaita, dažnai reikštis nepažadu, bet trigrašį kartais jau niežti kai kur įkišti :).

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 26 gegužės 2020 - 10:32

Restar-gal nepatikėsi, bet aš labai džiaugiuosi, kad grįžai :4u: 

Smagi ataskaita, dar jei parodytum kada prie progos mezginius

Susitikimo vietą ir laiką išgirdau, į dienotvarkę įtraukiau. Gaila, kad neteks drakiui pasireikšti :D bet gal ir gerai, nes ir taip finansai šią savaitę  taškomi.

Net selfio lazdą dukrai pirkom :D  kadangi vienam online atsiskaityme sugavo daug nesąžiningų, teko kartoti su dvigubu filmavimu ir buvo reikalingas stovas kamerai. Nu vat ir atsirado dar viens prietaisas.

Ir aš patapau biškį ryža :rolleyes:​ 

Atsakyti

Restar, sveika pargrįžus, tikrai pasiilgta... 

Atsakyti

Restar, džiugu, laukiau, jaučiau kad ateisi, tik reikia laiko.

As noriu su tavim eiti vaikscioti,,veskis praśau

Panorama ryt tinka, tik nesupratau iki galo ar galima ar ne ir kaip nori organizatore. Vis tik laikai verčia atsiklausti😏

Tai man but gerai zinot ar tai toks intymus Lace, Nites ir Katuko susimatymas ar platesnio spektro.

Atsakyti

Ingriduska, nu nesusireikšmink  :mirksiukas: jei būčiau norėjusi intymaus susitikimo, tai būčiau intymiai ir pasikvietusi kelias išrinktąsias ir niekas kitas apie tai nebūtų sužinojęs  :rolleyes: Karantininių ribojimų teks paisyti - viruso nebijau, bet baudų mokėti nenoriu.  :B Jei kartais mūsų susirinktų daugiau nei 5 vnt., tektų ieškotis atskirų staliukų  :P 

Atsakyti