Restar, abu faini, reikalingi ir nešiotini modeliai
Tik cukinijų reikės nusipirkti. Kažkaip nesusigaudau vis, kada jų reikia pasisėti.
Sveika sugrįžusi
Jei turi sėklų, tai cukinijas manrods dabar pats metas sėti
Nežinau kaip, jeigu tiesiai į lauką, aš į vazoniukus planuoju, tai kai reiks persodinti, turėtų šalnos nebegąsdinti. Nesakykit, kad jau pavėlavau ![]()
Na, man atrodo, kad jau galima beveik daigus laukan sodinti, o ne daigiukams į vazonus. Nebent tiesiai laukan. Bet tokia aš daržininkė - labai chaotiška, tik pomidorus ir paprikas atsimenu kada sodint reikia, visa kita sudėtingai
. Neturiu ko senų žmonių paklaust, o savo kaimo patirtis jau prablėsus. Tai tik kad svogūnus po švento Stanislovo sodina
, pupeles - alyvoms pražydus, o ką ievoms pražydus? Ir šiaip... Kopūstus (3 brokoliai, 3 kalafiorai, 3 lapiniai 1 kv metro darže) nusipirkau ir pasodinau, kai pamačiau laukuose pasodintus tų, kurie tuo užsiima
. Bet kiti dalykai, kada laikas, nelabai važiuojant pro šalį matosi. Paprikas drąsiai pasodinau savadarbiam šiltnamyje sodo kaimynų paklausius ir apšalo gražiausių viršūnės... TIkram šiltnamyje tai atlaikė visas negandas. Gvazdikėlius kaimynos dovanotus nušaldžiau lauke pasodinus per anksti...
Ok, reikia eiti serialo ieškotis ir megzti. Priimu rekomendacijas (ne mezginių
) .
Restar, Kominskio metodas jau pažiūrėjai?
Vajar biškį nužiūrėjau After Life, toks visai ironiškas.
Jau kaip džiaugiuosi namuose, pati sau pavydžiu
rūbinę sutvarkiau, gėlynus nuravėjau, iš braškių šlykštynes pienes išroviau (sunkus darbas, nes jos sugeba vidury krūmo išsikerot) vandens šiltnamį pripyliau ir dar dairaus ką čia paveikus
bet gal užteks, o tai ryte paskui sunkiai išsijudinu savo senus kaulus
Ai, megztukų pavydžiu. Labai tokie Restariški.
Restar, su trenksmu parėjai!!! Labai fainas megztukas, toks taviškas, nenustebčiau jei kada kopinčiau. Antrojo lauksiu foto. Pamenu, kad jį kaip planuojamą buvai rodžiusi.
O, dėkui už Kominskio priminimą. Ketinau žiūrėt, tik bijojau su subtitrais ar tik angliškai, bet jau pripratau, tai mielai pažiūrėsiu. Aš kaip tik vakar After life 3 serijas pažiūrėjau ir nesu tikra, ar noriu tęsti. Nes malonumo jokio kol kas nepajutau. Ta ir ironija man kažkokia nelabai, palyginus su ponia Maisel
.
Restar, man irgi gražus tavo megztukas.
O čia pakelis Preciosa karoliukų. Netgi sujungti, kaip pirmu bandymu, sakyčiau visai pavyko. Truputį matosi, bet ne taip ir pastebima.
IMG_20200526_195532.jpg 259,32KB
0 Parsiųsta kartų
IMG_20200526_195555.jpg 281,75KB
0 Parsiųsta kartų
Spalva realiai kiek tamsesnė, niekaip nepavyko išgauti. Tokia turkio, o man labiau rodo žydrą kompiuteris.
Pasirodysiu iir aš su pabaigtuku. ![]()
Restar, per Jurgį jurginus. Per Stasį svogūnus. Kai žydi alyvos agurkus į lauką. Kai ievos nežinau. Kai žydi ąžuolai bus atšalimas. Tada dar žiūri į mėnulio fazę, kirminų dieną pms ir rudenį daržoves perki turguj.... šiaip dabar galima į dirvą sėt visus agurkinius, ne tik daigais. Nes žemė šilta, o daigai pasodinti adaptuotis turi. Tai sėti būna prisiveja daigais sodintus. Ale aš pernai agurkus daigams sėjau gegužės gale šiltnamyje palaikiau per savaitę išlindo. Sudygo 100%. Man daržas intuicija ir nuotaika.... šiemet sėju nemažai ale kažkaip be ūpo🤔
Labos
Restar, as jau irgi taaaaaip taves buvau pasiilgus
. Negaliu atsiziuret ir i tave ( islaibejus visai!!!! ) ir imegzteli!!!! As apie toki modeli svajoju, o tu jau ji nesioji
kaaaaip man patinka su tokiu kaklu, pati jau trecia dubli irkluoju ir niekaip tokio kokio noriu nepataikau
o pas tave sast ir yra.
Labas rytas ![]()
vakar keliau foto, nulūžo SM, žiūriu - nėra foto.