Beje, dėdė Aidas man pažadėjo kitą antradienį atvažiuoti
savo storulio "mėginuko" turiu kūną.
Primeistrausiu kaklo atnarą ir bandysiu skalbti, kad įsitikinti, ar būsiu su dydžiu pataikiusi.
Kol kas vaizdas geresnis nei tikėjausi.
Nu va, neliks nė 5
Išvažiuot planuoju sekmadienį. Dėl daigų paklausiu savo šeimininkių, jei prižiūrės. Nors ir nėr garantijos ar bus laiko užšokti. Nu nes dažnai paskutinę dieną daug netliktų darbų norisi atlikti
Pvz antra diena tvarkau vieną rūbinę. Nusipirkom dėžių po lova, tai bandau atrūšiuot mažiau reikalingus daiktus. Tada atsiranda išvis nereikalingų... ir tvarkos nykštukas subujoja
Nu
- Liniukai paliepus ir panorėjus
.
Užsimaniau kaimynų šunį paniurkyt, tai ta proga ir pas kaimynę pirmą kartą nuėjau. Išsiplepėjom po dušam
. Aišku, buvau ir lauke jau 2-3 kartus sutikus.
Jurginų nebenoriu, ypač raudonų. Jau tos pačios kaimynės dėka net 3 užsiveisiau (2 raudoni...) ir tik praeitą savaitgalį pasodinau. Nelabai turėčiau kur kišti.
Jeigu kam kitam norėtųsi pomidorų, tikrai galėsiu atiduoti, išmest gaila, nereiks sukt galvos, kur padėt. Nes mano pasodinti, matyt, nebenušals, nebent lauke kai pasodinsiu jau šį savaitgalį
. Šiemet, kadangi nebuvo to beprotiško darbinio tempo, o kai ir buvo, tai vsi tiek tik namie, tai sugebėjau užsiauginti visus planuotus daigus pati -pomidorų šiltnamiui ir laukui, paprikų, gėlių šiokių tokių, agurkų šiltnamiui. Tik cukinijų reikės nusipirkti. Kažkaip nesusigaudau vis, kada jų reikia pasisėti. Na, ir su arbūzais labai susivėlinau, o ir išdygo tik 3, nežinau ar dar kas iš jų išeis, išvežiau į šiltnamį tik tik sudygusius....
Kojinės jums neįdomios
, megztinis vienas čia https://www.ravelry....ts/Restar/niamh , labai jis man limpa, nuo Šilingės beždžionautas. KItas va šitas https://www.ravelry....brary/fine-sand lininis, kelis kartus numestas, per ilgą nusimezgiau ir apdailą per visą perimetrą apmezgiau
, teko nuardyt, tada vos perdaug nenuardžiau, tada paaiškėjo, kad gal per mažai... Vakar pranešiojau, visai pravers toks ir džiugina labiau, nei tikėjausi. TIk nefotkintas dar, gal savaitgalį
.