Aj. Ant kiekvieno nago kita spalva.
Nu kaip parašei taip ir supratau
QQute raštas tas bus labai lėtas. Išmezgi kelias eiles, tada nuleidi vienos akies kokias 3-5 eiles ir sumezgi akį per visas nuleistas eiles. Kažkaip panašiai mano Niamh megztinyje taip stupeliai prasideda. Tik čia dar tos akys kažkaip pratemptos labai. Na, pati išsiaiškinsi, jeigu norėsi.
Buvom Belmonte, išleistuvėse antros klasės. Grįžom šlaputėlės (ypač mergička, aš tai didžiumoj pavėsinėj prastovėjau, o vaikams vyko "šou" - galėjo verčiau pinigus grąžinti tokiom sąlygom, bet kur tau....), viską nuvilkus iškart į šiltą dušą, išlyginau rūbus, kad šilti būtų, šiltos arbatos, viliuosi, kad viskas bus gerai.
Galvoju kiauraraštį ne per visą megztuką dėti. Matai gi foto, kad primityvo (kaip vynas).
Sėdėjau kažkada Burbulio vyninėje. Negirdėjau ką ir kaip 2 damos užsisakė, bet ateina italas, atneša Primitivo butelį ir pasakoja. Suprantu, kad damoms kažkas nepatinka, nes italas sako:
- nebijokit, čia ne vynas primityvus, bet vynuogių rūšis taip vadinasi. ![]()
Man va šitas raštas gražus.
Screenshot_20200603_201943.jpg 399,81KB
0 Parsiųsta kartų
Pasitarei, bet turbūt nelabai palengvėjo
![]()
žinok, palengvėjo
Garsiai išsakiau abejones ir pasvarstymus, pasitikrinau, ar teisingai mąstau ir.. priėmiau sprendimą
jau ir su Rūta suderinau - megsiu antrą dublį nuleistom rankovėm.
Viskas suskaičiuota, rytoj atsikelsiu ir eisiu pas bruolį
Liniuka, o kirpykloj tik dažyti nenori? kad nekirptų. aš pask kartą tik dažiau, nes man dabar jie per karantiną ataugę toooookie faini ![]()
nagai ryškūs, be jų dabar kaip plika ![]()
ištraukė protinį dantį, tai šiandien iškrovos diena
ryt sportas, jausiuos lengvutė ![]()
mezgu,kartais tik mezginį ant kelių laikau, bet viskas ok ![]()