Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Aj. Ant kiekvieno nago kita spalva. 

Nu kaip parašei taip ir supratau :D​ 

Atsakyti

Sveikos,

Kaip susiskaičiuoja 5/7 nagų :hmm:

nu ir man iš karto Klausimas iškilo-kaip tas 5/7 to nago atmatuot, ir dar į tą ruoželį vaivorykštę įtalpint  :blink:  :lol:​ 

Atsakyti

QQute raštas tas bus labai lėtas. Išmezgi kelias eiles, tada nuleidi vienos akies kokias 3-5 eiles ir sumezgi akį per visas nuleistas eiles. Kažkaip panašiai mano Niamh megztinyje taip stupeliai prasideda. Tik čia dar tos akys kažkaip pratemptos labai. Na, pati išsiaiškinsi, jeigu norėsi.

Buvom Belmonte, išleistuvėse antros klasės. Grįžom šlaputėlės (ypač mergička, aš tai didžiumoj pavėsinėj prastovėjau, o vaikams vyko "šou" - galėjo verčiau pinigus grąžinti tokiom sąlygom, bet kur tau....), viską nuvilkus iškart į šiltą dušą, išlyginau rūbus, kad šilti būtų, šiltos arbatos, viliuosi, kad viskas bus gerai.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 03 birželio 2020 - 19:05

Galvoju kiauraraštį ne per visą megztuką dėti. Matai gi foto, kad primityvo (kaip vynas).

Sėdėjau kažkada Burbulio vyninėje. Negirdėjau ką ir kaip 2 damos užsisakė, bet ateina italas, atneša Primitivo butelį ir pasakoja. Suprantu, kad damoms kažkas nepatinka, nes italas sako:

- nebijokit, čia ne vynas primityvus, bet vynuogių rūšis taip vadinasi. :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurgitak: 03 birželio 2020 - 19:19

Restar ko gero nedarysiu konkrečiai šito rašto, ką nors paprastesnio ieškosiu, bet pats modeliukas patiko

Atsakyti

Man va šitas raštas gražus.

Priedas  Screenshot_20200603_201943.jpg   399,81KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Aha neblogas. Kur jį rast?

Atsakyti

Pasitarei, bet turbūt nelabai palengvėjo  :ax: 

žinok, palengvėjo  :D Garsiai išsakiau abejones ir pasvarstymus, pasitikrinau, ar teisingai mąstau ir.. priėmiau sprendimą  :rolleyes: jau ir su Rūta suderinau - megsiu antrą dublį nuleistom rankovėm. :rolleyes:  Viskas suskaičiuota, rytoj atsikelsiu ir eisiu pas bruolį  :D 

Atsakyti

Liniuka, o kirpykloj tik dažyti nenori? kad nekirptų. aš pask kartą tik dažiau, nes man dabar jie per karantiną ataugę toooookie faini :)

nagai ryškūs, be jų dabar kaip plika :D

ištraukė protinį dantį, tai šiandien iškrovos diena :D ryt sportas, jausiuos lengvutė :D

mezgu,kartais tik mezginį ant kelių laikau, bet viskas ok :)

Atsakyti

Buvom Belmonte, išleistuvėse antros klasės. Grįžom šlaputėlės

:blink:  :blink: Lyja????????????

baigiu užmiršti tokį reiškinį... :(​ 

Atsakyti

Qqte, nėra rašto. Bus mokamas kažkada.

Be to dar ir siūlas pas ją juostelė, dėl to taip gražiai atrodo.

Gal galit parekomenduot paauglių psichologą? 

Atsakyti

Nu tada eisiu ieškot toliau...baiginėnu dryžioką ir galvoju ką čia tokio pradėt

Atsakyti