Tęsiant rankovių temą ![]()
Gerai kad bent ne ilgos
Screenshot_20200603-112148_Instagram.jpg 111,21KB
0 Parsiųsta kartų
Tęsiant rankovių temą ![]()
Gerai kad bent ne ilgos
Screenshot_20200603-112148_Instagram.jpg 111,21KB
0 Parsiųsta kartų
Mes neturim nei laiko nei noro važinėtis ieškot mašinų nei po servisus maltis. Mus bet kas gali apgauti. Tas žmogus dirba profesionaliai ir mums tiko, tad dėl šventos ramybės ir laiko mums geriau šiuo atveju susimokėti.
Grįžau visa graži naujais plaukais
. Iš tikro lyg nauji jaučiasi, nes tokie gyvi, gerai (per gerai) krentantys. Visai vasarai bus ramu. Kaina pakelta.
Antrokė grįžo su 2-iem diplomais - už gerą mokymąsi ir už knygų skaitymą bibliotekoje.
Reikia ir man į kirpyklą. Bet bėda, kad man taip kaip yra dabar labai patinka. O nueisiu ir vis tiek sakys reikia pakirpti, galiukus palygint, o tada jau gali nebebūt taip gerai. O reikia dažyti. Prie naminio apšvietimo viskas lyg ir ok, bet ofise prie kitokio apšvietimo pažiūrėjau, tai dryžis per viršugalvį nekažką
Vakar nagus nusilakavau. Manikiūristė sakė, kad per karantiną visos labai išdrąsėjo ir renkasi nestandartines spalvas.
Mano virvės jau nuo 11 val. guli paštomate
Užsakiau vakar apie 15 val. iš Panevėžio
Kerpena, aš ir nualpau nuo jos.
Katukai, šitą foto vakar mačiau. Apie tave galvojau. Tingėjau dėt. Pati radai
Tai alpėsi kiekvieną kart į vaiką su megztiniu pažiūrėjus
Taip atrodo lyg specialiai ieškojau
Mano plaukai man patinka. Gal kirpimas ne itin, nes mano kirpėja su manim nesitaria, o aš naiviai tikiuosi, kad paliks bent formą tą pačią. O ji pamiršta, kad tiesiai mano plaukų kirpt negalima, reik pakarpyt. Na bet nėra taip blogai.
Kokios tos nestandartinės spalvos nagai, Liniuka.
Aš tai sutaupiau šitoj vietoj
dukrai leidau pasipraktikuot. Gal ir kiek nelygiai, bet jau daugiau kaip savaitė puikiai atlaikė.
o vat šitas baltas su tookiom rankovėm man gražu
tik toks jau išeiginis-princesiškas ![]()
Kaip šiandien mane veikia ar tai oras ir slėgis ar gal hormonai, bet toookia nekokia savijauta, vos atsikėliau 8.30, širdis kaip pasiutus daužos, galvą skauda, spaudimas kaip visad 100/60
Dėl kirpimo aš jau kuris kartas kažko su saviške nesusišneku, nukerpa ne taip kaip noriu, kai trumpai buvo tai kažkaip pataikydavo o šitas bobas matyt jos silpnesnė vieta ar kas, vis tai prieky per ilgus palieka, tai nukerpa a la sasoon vos ne, o aš noriu kad atrodytų vieno ilgio, o kaip tą pasiekt nežinau, kiek suprantu kad atrodytų tai dar nereiškia kad jie bus vieno ilgio, ko gero prieky tada turi čiut ilgesni būt sako gerai gerai, o nukerpa kažkaip ne taip(ir nuotrauką rodžiau)
Na, va, o aš kai nežinau, kaip noriu, o visad paklausta, kaip nukirpti, sakau "gražiai"
, tai šįsyk kirpėja nei spalvos klausė, nei kirpimo. Viską pati savarankiškai nusprendė, ir man gražu. Ypač šiandien, kai viskas gerai išpurenta, ryt jau nebus taip
.
Nebealpstu nuo ničjokių siūlų šiuo metu nei nuo jokių spalvų...
Bjaurus nerimas ima šiandien, ale nieko nesakysiu, jeigu neišdegs, tai praeis, jeigu išdegs, galėsiu pasidžiaugt penktadienį. Nėra kada dirbt šiandien, gerai, kad niekas labai nedega, ale galiu pamiršt nuvežt mergičką į Belmonto nuotykių parką - suplanuota su klase papramogaut.