Oho Lace, tikrai darbingas rytas.
Aš eisiu porą eilučių pramegzt su kava, o paskui į šiltnamį, kol karščiai bent kiek atsitraukę.
Qqte, nevaryk dievo medin
Aš su malonumu prisimenu tą savaitę LT. Buvo tiesiog nuostabus pavasarinis oras. Nei vėjo nei karščio. Į savaitės pabaigą vėjas atsirado.
Karaliaučiuj šiandien vėjas mažesnis, tai gal ir pas jus greit taip bus. Laipsnių dbar +17.
Vakar nebuvo saulės, vėjukas, bet pakankamai šilta. Nuo ėjimo sušilau,einu prasisegus ploną striukytę, rankoves paraitojus. Tai net viena moteriškaitė klausė ar man nešalta
matyt nosis raudona
Beje, Kapseika kalba apir karštį šiltnamyje
ten karšta gali būt ir kai lauke visai ne, užtenka geros saulutės.
Katukai, taip pavasarinis oras fainas. Gaila, kad jau vasara, bet jis vis dar pavasarinis. Emilį ryte į darželį vedu palčiuką užsimetus. Ryt Gyčio išleistuvės turėtų būti UNO parke, bet bus matyt nuo orų - ar vešiu, ar ne.
Aš rytą pradėjau nuo siūlų registravimo. Gal taip užsidėsiu apynasrį drakiui nors laikinai.
Žalio sutvarkymui geros dienos reikia. Patinka jis man, koks gavosi.
Kieme taip pat turejom karščius nuo savaitgalio kepino, o dar kiemas pas mus toks, kad vėjai retai įsisuką, šiltnamis apskritai nuo ryto iki pavakarės tiesioginėje saulėje... Braškių, iš dirvos jau kas rytą parsinešam, jos irgi ištisai saulutėje.
received_342408800063770.jpeg 117,06KB
0 Parsiųsta kartų
Bet tokia jau ta žmogaus prigimtis, vis neįtiks ta gamta, tai karšta, tai šlapia, tai šalta... O gal tiesiog einamiausia tema pokalbiui😁 Va vakar pranašavo uraganą, žaibus, lietų, bet ką tu - pora kartu nudundėjo ir baigta, o aš jau net laukiau to reginio ir jausmo, kai saugiai sėdi troboj...
Mano kaime troba irgi ant kalniuko ir nepridengta jokiais trukdžiais. Bet bent rrys dienos tikrai buvo be vėjo
Dėl pavasario ir vasaros oro, nu tai nepamirškim, kur gyvenam. Pas.mus ir nebūna afrikinio karščio. Standartinė temperatūra vasaros metu apie 22.
Ir kol kas tik kalendorinė vasara prasidėjo. Ne vienais metais dar birželio vidury esu traukusi pirštines. Bet užtat rugsėj gale pajūry ir vandeniuką išbandžiusi. Šiltą vandeniuką.
Pagal prognozes ryt +22, o sekmadienį net 25. Tai ko ne vasara.
Pernai birželio pradžioje buvo iki 36 laipsnių. Dėl to ir ežeras, ir tarzankė nutiko, o aš ypač gerai prisimenu savo važinėjimus į ligoninę be kondicionieriaus
.
Bet šiaip man geras bet koks oras. Nuo vaikystės mėgstu darganotą orą, nes tada galėdavau skirti laiką tik savo maonumams - knygai ir pan., o ne daržams, šienams ir kt. ūkio darbams. Kai per karšta, tai išvis dvėsuoju kaip silkė ant kranto
. Bet vėjuotą orą irgi prasčiau toleruoju. Mano konžmforto zona - +24 laipsniai
.
Kapseika, tai pas jus tikrai daug šilčiau, lauke braškės tik žydi pas mus. Šilnamyje tik raudonuoja beprotiškai. Bet greit ir baigsis, dar su sraigėm tenka dalintis
.
Tai braškės įvairių gi veislių būna. Gal kokios ankstyvos
Mano šito kaimo turguj jau prieš kokias dvi savaites pirkau vietinių. Gal irgi šiltnaminių, neklausiau.
Bet jo, kokiose nors užuovėjose, saulėtose vietose visada viskas anksčiau subręsta.
Qqte, burbėk į sveikatą.
Mano svajonių oras tai vat ir buvo tos kelios dienos LT. Kai apie +20 ir be vėjo. Lietų toleruoju tik ant sofkės