Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Oho Lace, tikrai darbingas rytas.

Aš eisiu porą eilučių pramegzt su kava, o paskui į šiltnamį, kol karščiai bent kiek atsitraukę. 

Atsakyti

kapseika oj neminėk karrščių..mes šito nematėm šiemet dar ir panašu kad nematysim :)

viskas būtų gerai bet vėjas jau užknisa juodai

Atsakyti

Qqte, nevaryk dievo medin :D 

Aš su malonumu prisimenu tą savaitę LT. Buvo tiesiog nuostabus pavasarinis oras. Nei vėjo nei karščio. Į savaitės pabaigą vėjas atsirado.

Karaliaučiuj šiandien vėjas mažesnis, tai gal ir pas jus greit taip bus. Laipsnių dbar +17.

Vakar nebuvo saulės, vėjukas, bet pakankamai šilta. Nuo ėjimo sušilau,einu prasisegus ploną striukytę, rankoves paraitojus. Tai net viena moteriškaitė klausė ar man nešalta :D  matyt nosis raudona :D​ 

Beje, Kapseika kalba apir karštį šiltnamyje :D  ten karšta gali būt ir kai lauke visai ne, užtenka geros saulutės.

Atsakyti

Katukai, taip pavasarinis oras fainas. Gaila, kad jau vasara, bet jis vis dar pavasarinis. Emilį ryte į darželį vedu palčiuką užsimetus. Ryt Gyčio išleistuvės turėtų būti UNO parke, bet bus matyt nuo orų -  ar vešiu, ar ne.

Aš rytą pradėjau nuo siūlų registravimo. Gal taip užsidėsiu apynasrį drakiui nors laikinai. 

Žalio sutvarkymui geros dienos reikia. Patinka jis man, koks gavosi. 

Atsakyti

Kieme taip pat turejom karščius nuo savaitgalio kepino, o dar kiemas pas mus toks, kad vėjai retai įsisuką, šiltnamis apskritai nuo ryto iki pavakarės tiesioginėje saulėje... Braškių, iš dirvos jau kas rytą parsinešam, jos irgi ištisai saulutėje.

Priedas  received_342408800063770.jpeg   117,06KB   0 Parsiųsta kartų

Bet tokia jau ta žmogaus prigimtis, vis neįtiks ta gamta, tai karšta, tai šlapia, tai šalta... O gal tiesiog einamiausia tema pokalbiui😁 Va vakar pranašavo uraganą, žaibus, lietų, bet ką tu - pora kartu nudundėjo ir baigta, o aš jau net laukiau to reginio ir jausmo, kai saugiai sėdi troboj...

Atsakyti

Nežinau katuk kur tu buvai bet mano kaime vėjas antra savaitė, nu tep mes ant kalno gyvenam, bet reliai i balkoną be striukės išeit šalta.

Atsakyti

Mano kaime troba irgi ant kalniuko ir nepridengta jokiais trukdžiais. Bet bent rrys dienos tikrai buvo be vėjo

Dėl pavasario ir vasaros oro, nu tai nepamirškim, kur gyvenam. Pas.mus ir nebūna afrikinio karščio. Standartinė temperatūra vasaros metu apie 22. 

Ir kol kas tik kalendorinė vasara prasidėjo. Ne vienais metais dar birželio vidury esu traukusi pirštines. Bet užtat rugsėj gale pajūry ir vandeniuką išbandžiusi. Šiltą vandeniuką.

Pagal prognozes ryt +22, o sekmadienį net 25. Tai ko ne vasara.

Atsakyti

nu tai kai bus 22 tada ir pasidžiaugsim

jei dar be vėjo tai iš vis fainuma :)

kol kas mano termometras rodo 14.O tuo kas bus negali pasitikėt nes gali ir nebūt laisvai

ir nors kart gyvenime aš noriu būt nepatenkinta oru ir paburbėt, ir taip dar retokai burbu :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 04 birželio 2020 - 11:12

Pernai birželio pradžioje buvo iki 36 laipsnių. Dėl to ir ežeras, ir tarzankė nutiko, o aš ypač gerai prisimenu savo važinėjimus į ligoninę be kondicionieriaus  :B .

Bet šiaip man geras bet koks oras. Nuo vaikystės mėgstu darganotą orą, nes tada galėdavau skirti laiką tik savo maonumams - knygai ir pan., o ne daržams, šienams ir kt. ūkio darbams. Kai per karšta, tai išvis dvėsuoju kaip silkė ant kranto :). Bet vėjuotą orą irgi prasčiau toleruoju. Mano konžmforto zona - +24 laipsniai :).

Kapseika, tai pas jus tikrai daug šilčiau, lauke braškės tik žydi pas mus. Šilnamyje tik raudonuoja beprotiškai. Bet greit ir baigsis, dar su sraigėm tenka dalintis :).

Atsakyti

labas :) rytą pradėjau nuo siūlų pirkimo :D

ar kada žmogui būna gana?

O aš valią ugdau :B vakar susilaikiau nuo Wooly, šiandien reikia susilaikyt nuo Mados garažo - važiuosiu pro šalį  :rolleyes: 

Atsakyti

Tai braškės įvairių gi veislių būna. Gal kokios ankstyvos

Mano šito kaimo turguj jau prieš kokias dvi savaites pirkau vietinių. Gal irgi šiltnaminių, neklausiau.

Bet jo, kokiose nors užuovėjose, saulėtose vietose visada viskas anksčiau subręsta.

Qqte, burbėk į sveikatą.

Mano svajonių oras tai vat ir buvo tos kelios dienos LT. Kai apie +20 ir be vėjo. Lietų toleruoju tik ant sofkės :D​ 

Atsakyti

Neburbėkit, šiandien visai graži diena. Ir šilta, ir saulėta, ir be vėjo.

Atsakyti