Spinta sutvarkyta, maišai išmetimui arba dovanų, bet lentynos vis tiek pilnos, o apsirengt nėr ką. Paskutinis pabumbėjimas- moteriškas, nes pasilikau tik nešiojamus rūbus.
Sveikos,
Kaip gera būna, kai spintoje pustuštės lentyno, mano vėl prisipildė
Labas iš pajūrio.
Vis pirmi kartai
Staiga supratau, kad atvaziuodavom i Pape išsikrauni, susidedi ir relax
Dabar gi vis kazkoks nerimas, kaip spet, kada tas kada anas.
Visti savo sueda daugiau laiko ir jausmu.
Nu bet paskui bus gerai.
Restar daug šeimos daig maisto.
Mes du
Vakar pirkomes 500g farso, šoninės su kudimuku kepimui 1 plona slaisa, desreliu 5vnt., vista.
Agurku kg, pomidoru kg, bananu 6vnt
Braskiu kg.
1 batona
1 duona
1 sviesto
Kazka is namu surinkau surio, desros, bulviu likuti.
Pupeliu, lesiu.
Nu bet mudu du, neiveisim ir tiek.
Oras kaista, saule migloj.
Vakar taip nudave lietaus, suslapau, susalau.
Herpis po 2 metu pertraukos ant lupos apsigyveno.
Kojad sektiskai trina viskas, kartais kambario slepetes
Prisėdau. Nuo ryto į tvarkymus įsisukau.
Dar balkone siūlus surūšiavau. Atskirus pirkimus į dėžutes nuo batų sudeliojau. BET ne viską radau. Kartais taip saugiai moku sutvarkyt, kad net neįsivaizduoju, kuriam kampe tie siūlai.
Ingriduska bet visviena faina
Sveikos, Ingriduška, pareportažink iš įvikio vietos, kur nutūpė namelis, kaip įsikūrinėjat... Ar toli iki jūros? Man labai fainai skaitosi jūsų nuotykiai.
Mes vakar su maže pasportavom, ji su burlente, o mes su vandens dviračiu iš paskos, bet rupkė vis geriau pažaboja vėja, tai kai pasileidžia skersai ežero, o mes minam iš paskos kiek jau istengiam, tai šiandie jaučiu kojų raumenis kaip reikiant.
received_2366530406981878.jpeg 40,51KB
0 Parsiųsta kartų
Šiandie pasiėmiau laisvą nuo visko. Einu pasijumgsiu Restar rekomenduotą serialą ir pagaliau grįšiu prie mezginio.
Tiesa, gi pratylėjau apie gražuolius mezginius, Liniuka ir aš giriu šukuoseną, ne tik megztuką, valiūkiškos bangelės tau tinka, o ir apskritai labai fainai atrodai, gražiai mezgi💚
Niuma, tavo pasirinktas kiauraraštis ir man labai gražus, o ir įdomiai sukonstravai bendrą visumą, puošnus daiGtas gavosi💜
Labos,
Vakar vaikus priverčiau tvarkytis. Su sąlyga, kad dukrai naujas čiužinys į lovą, tai reikėjo ir palovį susitvarkyt, o pati sugalvojo dulkes iš seno radiatoriaus tarpų išvalyti, sulūžusias lėlės ir pan išmest.
Kapseika - drąsuolė dukrelė. Pas jus gyvenant nereikia jokių kurortų
. Kurį serialą iš rekomenduotų žiūri?
Aš į Poldark dabar įsitraukus.
Ingridushka - su savu turtu savi džiaugsmai, savi vargai
. Aš nuomojamame sode daugiau poilsiavau, nes nors turėjom mažą daržą, nelabai buvo kas ten veikt. Čia ir šiltnamis, ir gėlynai. Vasaros namučiai
.
Restar, Poldarke ir aš įklimpus, man jis taip gražiai pastatytas...
Aha
.
Labas rytas
Pajūryje vakar taip lijo naktį, bet tokia liūtis, kad uchhhh
Išaušo saulėtas rytas
Kavikė išgerta
Vakar dar blaškėmės po sklypą kur statyt ieškom.
Visokių matematinių kliūčių.
8 m nuo valymo įrengimo, 10m nuo kito sklypo valymo įrengimai😁, ten dauba.
Kitur vaizdas ne tas😂😂😂
Ir juokas ir atsakomybė didžiule, kaip pasiklosi taip ir miegosi juk, tai bandau patalus paklot tinkamai.
Kol kas,nei namuko, nei darbų.
Meistriukai ir siuvėjos vieno medžio vaisiai, visada jiems atsiranda netikėtų kliūčių ir biški užsitempia.
Mūsų tvarte aš nebuvus, vyras nufotkino yra 2 skrynio medines, kazin ka ten laike.
Stalas sake yra didelis, to sakiau nereik, gal ten gyvulius skerde.
Medienos visokios tai gal pavyks susimeistraut terasike.
Kapseika, nu tikrai rupkė,,tavo mažoji, bet tokia vojurkas, maladėc.
Kokia graži vieta,tavo namų, tiesiog atrodo viskas ko reik žmogui yra.
Restar,taip savo visada labiau skauda, daugiau reikalavimų, pareigų.
Bet ir tas savo labiau šildo dūšią.
Ingriga,tu supranti nes taip jaukinatės Dvarą.
Labas rytas.
Aš irgi žiūriu Poldarką, tik kažkaip paskutiniu metu nelabai randu kada.
Vakar ilgiau miegojau, paskui tvarkiausi namus, paskui vyras braškių iš tėvų parvežė, buvau jau nuo kojų nusivariusi per dieną, bet dar vakare turėjau išeit pasivaikščiot kad iššūkyje atsiskaityčiau. Be iššūkio niekada gyvenime nebūčiau ėjus. ![]()
Šįryt irgi pradėjau nuo pasivaikščiojimo. Dabar jau po 5 km, po dušo, geriu kavą. Visai gerai kai išsijudini.
Akacijos jau nužydėjo, bet dabar kiemuose žydi jazminai.

Norėdama padidint ratuką nusukau į mišką ir atėjau prie atodangos. Kai vaikai buvo maži, dažnai ten nueidavom, o dabar jau seniai buvau nebuvus.

Miške ir pamiškėse žydi kažkokie medžiai. Restar, gal čia putinas koks?

O čia matyt žolės pjovėjai pagailėjo. Šlaitas nupjautas, o aguonų plotelis paliktas