Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Nu aš vis planuoju nusipirkt compeed ir pamirštu

tik tiek kad visas kojas turėčiau išsimozot, man kiekvieną kartą kitoj vietoj trina :)

apėjau 5 km šian, su mokasinais, nevėsu

Atsakyti

Nu va, parsinešiau nežinia kiek kg maisto, tai jau man užteko pareiti kaip kurpranugariui nuo Kalvarijų turgaus iki Lidl aikštelės, toliau jau niekaip... Bandau skaičiuoti: ~1 kg mėsinių dešrelių, 3 kg faršo su biškiu, ~2 kg vytintos nugarinės, pusė kg šoninės, 4 kg bulvių, 30 XL dydžio kiaušinių, 1 kg su viršum braškių.... Gal ir viskas iš turgaus, nepamenu. Paskui dar maišas iš Lidlo, kaip antai 5 l pieno, ~2-3 kg agurkų, ~1,5-2 kg trešnių, toliau nevardinsiu :D. Čia bandymas susiruošt savaitgaliui - ir išsivežt maisto, ir palikt namie dičkiui.

Prieš tai užsukau į Aromama atidarymą Ogmios mieste, nes buvo pasibaigę hidrolatai, kuriuos aš tiesiog labai mėgstu. O kadangi 30 proc nuolaida atidarymo metu, tai dar šio to prisireikė.

Minutė į minutę atlėkiau į online susitikimą, dabar reikia padirbt, prigamint maisto, nulėkt į Mickūnus parsivežt dukros...  Tiesiog nereali dienos stovykla, labai verta dėmesio vaikams iki ~ 11 m amžiaus. Vadovai - dailės mokytoja ir būgnų mokytojas, aplinka fantastiška, vakar padarė būgnų pasirodymą, kepėm dešreles ir zefyrus vakare, o čia pat už vartelių vaikai VIlnelėj turškėsi, kažkoks rojus žemėje. Po to dar su dvyniais nuvarėm prie Žaliųjų ežerų išsimaudyt.

Atsakyti

Laba diena  :4u: 

kad gražiai primezgusios. 😍 Liniuka jau ne pirma kartą tą siūlą giria, gerai, kad woolis neturi gražių spalvų, jau tikrai būčiau nusipirkusi  :D Niumos šilkai ir pajetkos vėl sukirbino norą jas megztis, bet pirma reikia kandžių megztuką pabaigti...

šiandien nuo ryto su bruoliu draugauju, bet sau lygioj vietoj iššūkių prisigalvojau, tai nesigauna taip greit, kaip tikėjausi.  :unsure: 

Atsakyti

Restar, tu moteris kupranugaris anot Beatos :D​ 

Atsakyti

Liniuka, kiekvieną kartą taip jaučiuosi. Tik esu didelė ponia ta prasme, kad parvažiavusi jau nieko netempiu namo - kviečiu vyrus užnešti į 4 aukštą. Šįkart vyras, kadangi sėdėjo prie lango ir dirbo, tai pats pamatė :). Eidavom anksčiau su vyru kartu, bet dabar retai, man gaila laiko, nes viena aš prasisuku žymiai greičiau ir nusiperku, ko tikrai reikia, nesąmonių beveik nepakliūva.

Tiesa, Niuma, o tos pajetkos nebado, kur ant nuogo kūno liečiasi?

Atsakyti

Restar- to labiausiai bijojau, kad nebrūžintų ir vakar kol draugės laukiau, tyrinėjau visus pojūčius - supratau, kad lauke pakankamai karšta, bet jis tokio vėsumo turi tas  šilkas, o žvynelių nejaučiu VISIŠKAI. Nes mezgant aš juos šiek tiek gal ir jaučiau. Nors šiaip, - iš mažesnių jie yra. 

Atsakyti

Restar-nu tavo kiekiai tai nerealūs...jokio sporto nebereikia

Bet ir valgančių kiekis įspūdingas.

Man irgi to siūlo spalvų nėr :D nors mėtinė graži. Ir ta ceramic. Bet realiai stabdau savo norus tik dėl.grožio. reik bent preliminariai žinot kokio modelio nori

Atsakyti

Šiauliai aplankyti, Telšiai aplankyti. Telšiuose prisiparkavom prie siūlų parduotuvės. Visi buvom baisiai alkani, tai sakau užeisiu, kai grįšim pavalgę. Ir... nespėjau 15 min.. Dirba tik iki 15 val. 

Atsakyti

nu gundėt gundėt..sugundėt, sakau griebsiu ir aš, nu ir pačios mano norimiausios spalvos tik 300 gramų..paskui megzk ir nervuokis užteks-neužteks...

Atsakyti

katuk o Nualą iš ko žadi megzt?

Atsakyti

Aš irgi pažiūrėjau, kad spalvų gražių nėra to Liniukos siūlo. Nors ir šiaip gal nebūčiau pirkus.

Atsakyti

katuk o Nualą iš ko žadi megzt?

Iš MG pirkau gi to oražinio lino su medvilne.

Jo jo, dar recepto nepapirkau, bet gi neskubu. Jei labai reik, galiu paskubėt

Atsakyti