Man rankos niekada neprakaituoja. Dėl to vargstu prekybcentriuose, kai reikia maišelį išskleist
Ir man taip pat.
Na, LIniuka, tavo ūkyje vis įdomių darbų pasitaiko
, gerai, kad tu ne pėsčia.
Lace - man irgi rankovės pirmiausia gadina vaizdą, bet man ir tie antpečiai nepatinka
. O mašina megzdama įsiuvus darai - t.y. ar čia jie buvo? Nes kažkaip tikrai ne čiki viskas atrodo. O dėl kraujosruvų užjaučiu
. Aš ašaroju (nevalingai), kai man antakius vašku lupa (bet ten bent greičiau viskas įvyksta, nei vien tik pešiojant), tai visai nenoriu net pagalvoti apie didesnių plotų plėšymą....
Liniuka, įdomių užsiėmimų tavo ūkyje yra. ![]()
Lace, vaizdas nera tobulas, nors nepasakyčiau, kad labai blogas. O dėl kraujosrūvos, tai labai skaudžiai persiskaitė. Aš praktiškai tik skustuką naudoju. Prieš keletą metų įsigijau epiliatorių, tai sunkiai man su juo. Padariau išvadą, kad aš per sena, o mano plaukai per stori. Labai sunkiai ravisi. O bikinio zonoje kai pabandžiau, tai irgi kraujas bėgo, tik ne tiek daug.
Vakar bovo tokia intensyvi diena fiziškai. Iš ryto ėjau i turgų. Dar ėjau ratas, kad iššūkiui pakankamai laiko užfiksuočiau. Paskui mamai skalbiau užuolaidas. Tai laiptais aukštyn žemyn, ant kopetėlių, nuo kopetėlių. Paskui kai ką lygint. O dar vakare braškes rinkau ir tvarkiau. Tai šiandien vos atsikėliau. Ir visą dieną - pasėdžiu, keliuosi, kaip šimtametė, užpakalį atkišus.
Screenshot_20200626_193342.jpg 521,15KB
0 Parsiųsta kartų
Lace, visai tau netinka. Ir rankovės, ir ilgis. Daryčiau kimono rankovytėm ir siaurėjantį į apačią.
Kokį užsiėmimą turiu
Išleidinėjam vandenį iš tvenkinuko, o vyras su reikalais išvišvažiavo. Tai paliko mane karosų gaudyt
Su tinkliuku traukiu į kibirą
Jau turiu 9.
Kad netinka - sutinku 😀o vat kimono rankovės - ne mano modelis
Jau Summerį pabandžiau, ten geram gulimui reikia gerokai plataus, o man tas platumas labai blogai
ir šiaip kiek žiūrėjau realizacijų ant didelių privalumų savininkių - nemačiau nei vieno man patinkančio.
Lace - man irgi rankovės pirmiausia gadina vaizdą, bet man ir tie antpečiai nepatinka
. O mašina megzdama įsiuvus darai - t.y. ar čia jie buvo? Nes kažkaip tikrai ne čiki viskas atrodo. O dėl kraujosruvų užjaučiu
. Aš ašaroju (nevalingai), kai man antakius vašku lupa (bet ten bent greičiau viskas įvyksta, nei vien tik pešiojant), tai visai nenoriu net pagalvoti apie didesnių plotų plėšymą....
šiaip tai darau įsiuvus, bet šitame tiek visokių reikalų buvo, kad įsiuvus pamiršau, prisiminiau tik pabaigusi
O kodėl jums kliūna Lace bliuzečkos rankovės? Klausiu, kad suprasti ir mokytis. Man tai ten tik pažąstys kliūna. Ar tie “koldūnai” nuo rankovių?
čia dabar toks trendas - kabinėtis prie visų Lace megztinių rankovių
o jei rimtai - rankovės per ilgos kaip trumpoms arba per trumpos kaip ilgoms