Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Niuma,  :wub:  :wub:  O mažasis, jau ne visai mažasis

Koks siūlas įdomus :wub: 

Dėdė Aidas kviečiasi sekmadienį į garažiuką, lyg žadėjai po Joninių?

Atsakyti

aaaaaa :D nebeveskit manęs iš doros kelio.

Kaip ir buvau nusprendus nebevažiuot- vakar Klaipėdoj Senojo turgaus siūlinę aplankiau. ir TIK šituos vienus paėmiau. Nors drakius žviegia, kad dar moherą palikau........ Daugoka km gautųsi nuo pajūrio pro Šiaulius grįžinėt. Laiką konkretų sutarėt ar tiesiog?

Atsakyti

qqte, aga, obuolys nuo obels netoli.... :D Šitam asmenybei scenos reikia. Ir dar su visais aplinkiniais pabendraut. 

Atsakyti

Pasirodau su savo nevykėliu mezginiu. :oh: Apžiūrėjau nuotraukose, panašu, kad jis man visas per didelis. :unsure: Ir ilgio per daug, ir pločio, iškirptę irgi keliais cm pamažinčiau :unsure: Vėl natūralaus dydžio mėginuką nusimezgiau :B

Priedas  F1AEB3DB-FF77-4AC3-AD41-A998F3A465B8.jpeg   167,26KB   0 Parsiųsta kartų

Priedas  6A5280DF-6DB6-4574-A2CC-BB594D2A1C33.jpeg   162,46KB   0 Parsiųsta kartų

Priedas  CEE9D79D-DC6B-4CA1-B05B-2283C9E7B5B4.jpeg   166,25KB   0 Parsiųsta kartų

Priedas  3CDE6091-9F0D-4BD7-90A4-4C3E9AD13DF8.jpeg   169,1KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Lace, man atrodo čia rankovės kaltos :D 

Modelis šiaip gražus, ir iškirptė.

Niuma :clap_1:​ 

Atsakyti

Lace, man atrodo čia rankovės kaltos :D

Modelis šiaip gražus, ir iškirptė.

palauksiu kitų eksperčių nuomonės  :D  Nes Katukas plius rankovės man kelia įrarimą  :P  :D 

iškirptę tai ne dėl (ne)grožio mažinčiau, truptį jau nebepatogu tokio gylio  :rolleyes: 

Atsakyti

. Laiką konkretų sutarėt ar tiesiog?

pas jį sekmadienais atvirų durų diena   :D​ 

Atsakyti

Aš tai per durną galvą tokią bėdą prisidariau.  :oh: po vakarykščių pasikalbėjimų apie visokius ten lazerius, šiandien atėjo tokia impulsyvi mintis, kad reikia man tiesiog nusidepiliuoti vašku.  :B palauk pas mane nėra - nuvažiavau, nusipirkau, parsivežiau ir...truktelėjau vieną vaško lapelį  :rolleyes: apie skausma nieko nesakysiu, kantri aš  :unsure: užtai turiu įspūdingą dviejų pirštų pločio ir sprindžio ilgio kraujosrūvą.  :oh: vadinasi - pasigražinau bikini zoną.  :oh: 

nuo durnumo vaistų nėra.  :frusty: Gerai, kad atostogos tik už savaitės...

Atsakyti

palauksiu kitų eksperčių nuomonės  :D  Nes Katukas plius rankovės man kelia įrarimą  :P  :D 

iškirptę tai ne dėl (ne)grožio mažinčiau, truptį jau nebepatogu tokio gylio  :rolleyes:

Katukas šįkart teisingai sako :D rankovės čia kalčiausios :D visų pirma trumpinčiau rankoves iki normalaus trumpų rankovių ilgio - maždaug pusė žasto.

O jau paskui priekabiaučiau prie viso kito :D  nors daugiau nebelabai ir būtų ko kibt :rolleyes: pačio daikto ilgis ir plotis yra skonio reikalas, bet aš palikčiau kaip yra. Ir iškirptę irgi :B "truputį nepatogu" - nerimta priežastis ją mažint  :D 

Atsakyti

Lace oj skaudžiai susiskaitė.

O mezginys. Jo per didelis. Ir pažastų išėmimas kažkaip per žemai kaip tokia  modeliui. Bet spalva graži ir jaučiu ant truputį aukštesnęs ir stambesnės moteros būt visai neblogas

Atsakyti

O gal ir ne per žemai bet kažkas ten po pažąstim negerai

Atsakyti

nuo durnumo vaistų nėra.  :frusty: Gerai, kad atostogos tik už savaitės...

Aš gal ir labai nemoteriška, bet savisadizmas ne mano stilius :ax:

Nnereikalingų plaukų problemas sprendžiu šituo https://www.philips....stuvas-moterims

Pažastis peiliuku, o visa kita - šituo. Liečiant netobula, bet vaizdas normalus :mirksiukas:

Atsakyti