Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Katuk 3 pririnktos iš 4 eilių.

Bet jei atviros tada 1/1. Bet tai jei skersai mezgei tai iš kur atviros?

Noriu kažką megzt, iki vakaro panorėsiu ir praeis

Atsakyti

Katuk, nelabai supratau problemos. Jeigu atviros ir per laisva bus užbaigiant, tai tad paskutinėj eilėj kiečiau sumezgu ar suimu ne po 2,  o po  akis, kaip ten gražiau išeina, žiūrint, kaip baigsi.

Vakar vakare nulėkėm prie Tapelių ežero, kad išvengtume košariško įsukimo prie Žaliųjų ežerų... Vėl prisimaudėm.

O tada ir jau ir nepamezgiau. Sektiškas nemegztitas...

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 26 birželio 2020 - 10:34

Qqte, tai priekis. Skersai mezgant ir gavos atviros. Tai čia viens prie vieno. Bet tada eina kaklas trikampiu. O ten trumpintos eilės, tos jrašte akys dvigubos. Va ten matyt ir susiklaidinau, reikėjo sumegzt tas dvigubas. Nors galvojau, kad vis tiek gi įstrižai tai ne tiesiai,daugiau akių reik.... 

Žodžiu, jau nuardžiau, kuk čia baigsis nežinau, nes dabar tas dvigubas surinkt :oh:​  o dar pūkas...

Atsakyti

Gadget  :4u:  :4u:  :4u: 

Katuk, makabriškai skamba tavo pūkų mezgimas, kai aplink >+30 karščio nuo pat ryto  :D​ 

Atsakyti

Gal dėl to ir nebepatinka :D 

Bet man neprakaituoja nieks mezgant, tai bent norisi pabaigt.

Ir jau pradžioj sakiau, kad su siūlu visai nepataikiau.

Atsakyti

Man prakaituoja ir nemezgant, rankos patinę, šlapios per tokius karščius nuolat, tai katiną paglosčius - visos rankos pūkais aplipę :). Vakar pagalvojau, kad liną gal mielai megzčiau, bet kad nesugalvota, nepradėta...

Gerai, kad dabar paduoti rankos nebereikia, o tai visada stengdavausi kur į padelkas nusivalyt prieš žmogui paduodama ranką.

Atsakyti

Man rankos niekada neprakaituoja. Dėl to vargstu prekybcentriuose, kai reikia maišelį išskleist :D​ 

Atsakyti

Liniuka, reiškia, su tavo skydliauke viskas net labai tvarkoj :). Jeigu jau ims prakaituoti - laikas pas gydytoją.

Geriausia buvo, kai reikėdavo apsimovus plastikines pirštines išskleisti plastikinį maišelį :D.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 26 birželio 2020 - 11:46

Aha ir man su maišeliais problema, amžinai sausos rankos

Atsakyti

Lusasita, įmesk nuorodą, apie kokius kalbi. Nes jau turiu pietums krepšiukų iš aleksiuko bent pora, vienas mezginiams naudojamas, Atėjo šiandien tamponams krepšiukas-kišenėlė.  Aš tiesą sakant, kartais net nustembu, kiek ten ko yra, ko net neįsivaizduoju egzistuojant. Kai sužinau - suprantu, kad reikia. Ale taip didinu vartojimą...

as tik mokejau zymiai  maziau nei dabar :)

uz sita  mokejau 3,70 eu. https://aliexpress.r...6948.1577548194

uz sita 3,40 eu https://aliexpress.r....569733edsPPrF9

tai matyt tokiomis kainomis ir ieskot  reiktu ... einu dar panarsyt kokias esu pirkusi :)

Atsakyti

Visapusiškai atostogaujam :) ir intensyviai: Skaniai:

Priedas  received_716059015824154.jpeg   78,15KB   0 Parsiųsta kartų

Šitas ruoniukas +14 laipsnių vandeny turškiasi kasdien. Aš nelipu

Priedas  received_2760618250884831.jpeg   33,48KB   0 Parsiųsta kartų

Naujas pirkis. Kažkas įdomaus :) Medvilnė su viskoze. Juostelė

Priedas  received_274337473662445.jpeg   43,4KB   0 Parsiųsta kartų

Mezgu ir šilkmoherį vakarais, ir kažkokį mixinį vasarinį siulą paplūdymy- neprakaituoja delnai. 

Atsakyti

Niuma kai fainai  :wub: 

Nu bet kai pamaiva tavo mažas  :D​ 

Atsakyti