Katuk 3 pririnktos iš 4 eilių.
Bet jei atviros tada 1/1. Bet tai jei skersai mezgei tai iš kur atviros?
Noriu kažką megzt, iki vakaro panorėsiu ir praeis
Katuk, nelabai supratau problemos. Jeigu atviros ir per laisva bus užbaigiant, tai tad paskutinėj eilėj kiečiau sumezgu ar suimu ne po 2, o po akis, kaip ten gražiau išeina, žiūrint, kaip baigsi.
Vakar vakare nulėkėm prie Tapelių ežero, kad išvengtume košariško įsukimo prie Žaliųjų ežerų... Vėl prisimaudėm.
O tada ir jau ir nepamezgiau. Sektiškas nemegztitas...
Qqte, tai priekis. Skersai mezgant ir gavos atviros. Tai čia viens prie vieno. Bet tada eina kaklas trikampiu. O ten trumpintos eilės, tos jrašte akys dvigubos. Va ten matyt ir susiklaidinau, reikėjo sumegzt tas dvigubas. Nors galvojau, kad vis tiek gi įstrižai tai ne tiesiai,daugiau akių reik....
Žodžiu, jau nuardžiau, kuk čia baigsis nežinau, nes dabar tas dvigubas surinkt
o dar pūkas...
Man prakaituoja ir nemezgant, rankos patinę, šlapios per tokius karščius nuolat, tai katiną paglosčius - visos rankos pūkais aplipę
. Vakar pagalvojau, kad liną gal mielai megzčiau, bet kad nesugalvota, nepradėta...
Gerai, kad dabar paduoti rankos nebereikia, o tai visada stengdavausi kur į padelkas nusivalyt prieš žmogui paduodama ranką.
Lusasita, įmesk nuorodą, apie kokius kalbi. Nes jau turiu pietums krepšiukų iš aleksiuko bent pora, vienas mezginiams naudojamas, Atėjo šiandien tamponams krepšiukas-kišenėlė. Aš tiesą sakant, kartais net nustembu, kiek ten ko yra, ko net neįsivaizduoju egzistuojant. Kai sužinau - suprantu, kad reikia. Ale taip didinu vartojimą...
as tik mokejau zymiai maziau nei dabar
uz sita mokejau 3,70 eu. https://aliexpress.r...6948.1577548194
uz sita 3,40 eu https://aliexpress.r....569733edsPPrF9
tai matyt tokiomis kainomis ir ieskot reiktu ... einu dar panarsyt kokias esu pirkusi
Visapusiškai atostogaujam
ir intensyviai: Skaniai:
received_716059015824154.jpeg 78,15KB
0 Parsiųsta kartų
Šitas ruoniukas +14 laipsnių vandeny turškiasi kasdien. Aš nelipu
received_2760618250884831.jpeg 33,48KB
0 Parsiųsta kartų
Naujas pirkis. Kažkas įdomaus
Medvilnė su viskoze. Juostelė
received_274337473662445.jpeg 43,4KB
0 Parsiųsta kartų
Mezgu ir šilkmoherį vakarais, ir kažkokį mixinį vasarinį siulą paplūdymy- neprakaituoja delnai.