Abelo, esi? Draugė mane subalamutijo - sako, kad skydliaukės f-jos normos UK ir Lt neatitinka, todėl mano pagal UK standartus geri rezultatai iš tirko gali būti ne tokie jau ir geri. Jei susimylėtum užmesti akį, būčiau labai dėkinga.
labas, esu, rašyk pm ;)
šiaip daug kas priklauso nuo laboratorijos naudojamų reagentų ir atlikimo technikos. Šalia tavo tyrimo ats turėtų rašyti normas. Jei patenka į normą, vadinasi viskas ok.
Nes skydliaukės hormonus galima tirti net keliais skirtingais būdais ir rezultatai bus skirtingi.
labas, esu, rašyk pm ;)
Išsiunčiau
labas iš ryto,
savaitė Anykščiuos praskrido kosminiu greičiu. Vaikai kokie laimingi
jaučiu,kad išvažiuojant bus ašarų...
Turgely apsitriumfinau, 9 gijose nieko norėtino neradau...nu kada jie tą bardaką susitvarkys ten... kapeliuos gėlės per savaitę nuo dažno liejimo ir nužydėjusių žiedukų skabojimo taip subujojo,kad lapukų nebesimato, tik žiedai balti
Kambarėlin įkelsiu foto,kaip rasti Vilmos kapelį. Kai būsit kuri Anykščiuos, aplankytumėt ;)
O vakar Burbiškio dvaras kaip užbūrė
Ingriga, ten rojus, džiaugiuosi, kad ten turi galimybę mėgautis
Ačiū užekskursiją ir priėmimą, foto bus ;)
Grįšiu namo, tai nors Brigantina atsigaus ir pradės ėsti, nes liūdesys baisulinis
Labas,
Aš jau šiandien irgi i namus trauksiu. Nors tik 5 dienos atostogų, bet atrodo, kad truko ilgiau, nes daug visokių veiklų buvo. Vieni tėvai aplankyti, pas kitus pabūta, dar kaime...
Iš Nites matavimosi nuotykių tyliai paijuokiau.
Restar, dekui uz komplimentą. Tąkart netyčia visai gražiai pavyko ta šukuosena, net pati patenkinta buvau.
Mes irgi daiktus pakuojamės.
Kerpena, atrodai tikrai atsigavus, jaunatviškai, ir šukuosena, ir šypsena tave puošia. Ir pokyčiai matosi. Nenuleisk rankų
Dovanų skarą baigiau. Šviesų vasarinį mezgu. Bet jaučiu įšoks į tarpą žaliasis projektas, nes siūlas žymiai storesnis ir daugiau šansų, kad bus pranešiotas dar šią vasarą.
Labas
skaitau apie mezginius, atrodo kaip ir norėčiau pamezgėt, o va rankos nesitiesia link siūlų
Nu gal bent paardyt pavyks
Qqte, ką ardai?
Mano betmeno kaukė išsilygino, nu bet nosis
šašais nuėjo...
Koks kaifas megzti liną/medvilnę
ir spalva kaifas...norėčiau dar tokio siūlo
Beje,.meška padžiūvo,.gal visai ir nešiosiu kada nors. Tik du dalykai nervija-per ilgos rankovės (gal susikaupsiu nukirpimui) ir stačia apačia. Nes pagal Olgos patarimą, mezgiau kelias akis stulpeliu (skersa apačia),.Tai tas kraštas toks storesnis, nepaslankus ir dėl to nesusiguli.
Na ir sagų reik demonstravimui. Kadangi kilpų nedariau, tai kardigano nebus.
Katukai tokį kardiganą su žvyneliais ilgą. Pernai mezgiau bet nu negerai numezgiau atnarą ir šiaip tysalas. Siūlų gaila bo nes puišnūs tokie tai ardau
Mes irgi grįžom po gero savaitgalio. Plaukėm baidarėm, vakarojom draugų sodyboje. Nemezgu.
Sveikos, kupinas įspūdžių savaitgalis. Šeštadienį buvo įveiktas ekstremalus vairavimas per škvalą automagistralėje Kaunas - Klaipėda, Karčemoje netoli Plungės paragauti šaltibarščiai su burokėlių ledais. O šiandien šalia Mažeikių dukra šoko iš lėktuvo su parašiutu. Jaučiuosi kaip pati iššokusi.
Atgal magistralėje vėl ekstremalus vairavimas, tik ne dėl oro, bet dėl grįžtančių nuo jūros automobilių kiekio. Gal geriau reikėjo per Šiaulius važiuoti, būtų mažiau streso.
Tiesa, kaunietės, ar pas jus Mega yra nepopuliari? Užėjom į kelias parduotuves, tai pasirodė žymiai didesnis asortimentas nei Vilniuje?