Jurgitak, populiari Mega
šeštadieniais - iš viso vaizdas, kad visi laisvalaikį leidžia tik ten. Po atsinaujimo ir asortimentas didesnis, ir parduotuvių kiekis prasiplėtė.
Cha, aš labai dažnai stoju Megoj apsipirkt.
Kažkoks kitoks ten asortimentas. Ir jo-didesnis pasirinkimas.
Sako, nuo kitos savaitės atvės-jau kaip laukiu. Taip nusibodo ta lipni oda visur. Ir oro trūkumas.
Sveikos,
Olaiva, norėjau klausti dėl vietos ir pamiršau
Norėjau užvažiuoti turėdama laiko Anykščiuose, bet nežinojau kur, o tel ant išsikrovimo ribos buvo
Labas rytas
šiandien turėjau žygį į polikliniką - nepraėjo nei mėnuo ir papuoliau pas dermatologę dėl bėrimo aplink akį.
per tą mėnesį pati pasveikt spėjau.
Atėjus gydytijai sakau - parodyti tai praktiškai neturiu ką, galiu tik vaizdžiai papasakoti
Tai vat taip iš mano papasakojimo pripaišė man kažkokią ligą, kuri visai ir ne odos, o nuo skrandžio bėdų darosi
Ir gydyti jos dabar, kol saulė aktyvi, negalima. Išrašė kažkokių mostelių, jei vėl bėrimas atsinaujintų
gerai nors tiek, kad užtrukau kokias 5 minutes...
Dar iki Danesos suvazinėjau, reikėjo dvipusio klijuojamo flizelino juostelės nusipirkti. Ir jėgų neberast - tas karštis iš manęs zombį daro.
Reiktų prie siuvamosios prisėsti, bet kol kas neįsivaizduoju kaip...
Ir va dar kokių naujienų turiu - brolis prieš gerą savaitę grįžo iš Amerikos, karantinavosi, pradejo jausti kažkokį gerklės perštėjimą. Pasidarė covid testą - teigiamas.
Atrodo bus pas jį tas besimptomis variantas. O durniausia, kad Rūtą jį tikrintis vežė. Tai dabar ir jai 2 savaitės karantino, o man nervų.
po dviejų savaičių mano jubiliejinis gimtadienis planuotas buvo, tai dabar nebežinau ką čia su juo daryti...
Pas mus šiandien gerooookai vėsiau. Pagal prognozes ir lyti turėjo, bet kol kas sausa ir tik+21. Galima bus pasitvarkyt be devyniolikos prakaitų.
Lace, kažkaip jau net keista išgirsti tą koronę artimoj aplinkoj.atidėk šventę.maža ką.
Lace, o tai čia ne jis per Vilniaus barus prasinešė?
Mačiau Restar 10 minučių. Reikia jau kokio susibūrimo.
Lace, kažkaip jau net keista išgirsti tą koronę artimoj aplinkoj.
Ir keista, ir nelabai. Mane tai gąsdina visuotinis atsipalaidavimas – nuo karantino pavargome, tai dabar jau galima viskas (čia su Lace niekaip nesusiję – nesupraskite neteisingai). Pas mus rugpjūtį giminaičiai ruošiasi iš užusienio atvažiuoti, po Lietuvą dar gerokai pakeliauti... Visa laimė, kad jų šalyje jau kuris laikas naujų atvejų nenustatoma, bet vien nuo minties apie oro uostą ir pan. kažkaip negera darosi. Mes kol kas be kaukių iš namų neiname (ne iškart ant veido, bet susibūrimuose užsidedame), nežinau kaip čia reikės tokius vietoje nepasėdinčius svečius užiminėti.
O Lace užjaučiu.
Mane jau kelis kartus profilaktiškai tyrė, vyrą kartą su simptomais, tai neypač smagus jausmelis kol rezultato sulauki. Sūnų jau gal mėnesį alergija kamuoja, bijau, kad iš stovyklos nelieptų tokio varvančia nosimi, čiaudinčio atsiimti, nes aukštesnė temperatūra jam ir šiaip kartais pasitaiko.
Liniuka, buvo dar ir šeima iš Amerikos, kuri tvarkingai izoliavosi
Man įdomiau Rūta, suvokdama, kuo rizikuoja, vistiek vežė.
Aš pvz grįžus prasinešu pro krūvas viešų erdvių, kai pagalvoji, jeigu nutiktų tas įvykis, tai oho kaip atrodyčiau prieš visuomenę
Bet jei paglavojus, tai man rodos šį pavasarį buvo gerokai mažiau visokių sezoninių peršalimų, tame tarpe ir gripo. Net slogos
tAi vis dėl to padeda tos apsaugos priemonės. Gal įprasime dažniau rankas plauti, mažiau liesti visokius turėklus, rankenas, mygtukus ir po to veidą...
Bet jei paglavojus, tai man rodos šį pavasarį buvo gerokai mažiau visokių sezoninių peršalimų, tame tarpe ir gripo. Net slogosGal ir iprasim... bet distancijos laikytis deje.... kaip man patiko karantinas, kai nieks ant galvos nelipo... tuo turbut esu is siaures.... man reik mano erdves. Net pardej paprasius atsitraukt boba kosinti liepe man kauke uzsidet. Nu pypt. Atstumai siaip dar privalomi, o kaukes nebe. Norejau apciaudet ja specialiai😂😂😂😂😂tAi vis dėl to padeda tos apsaugos priemonės. Gal įprasime dažniau rankas plauti, mažiau liesti visokius turėklus, rankenas, mygtukus ir po to veidą...
Sveikos, citavau, citavau ir viskas kažkur nudingo... Tai tiek jau to, bendrai dėkoju už pagyras futbolkei, man ir bendram vaizdui, padrąsinat ir nudžiuginat.
Liniuka, žinok būna nuotraukų kur baisuma, nesu fotogeniškos natūros, bet parankiojus surandu ir kažką rodomo☺️. Restar, mezgiau pagal tą tetos šilkinės bliūzės filmuką, tik va tinkamų šilkų neturėjau, o ir iš esmes tai susigundžiau pačia idėja, buvo smalsu ar sugebėsiu išskaičiuoti, gi gyvenime esu stipriai susipykusi su marematika, o dabar neatmetu galimybes ir iš kito siūlo pakartoti. O va kai Katukas, parašė bet jei jau taip kabinėjantis " tai iš kart pagavojau, kad viskas papuoliau su savo rankovėmis, bet žmogus viai nesikabinėjo. O jau iš tų senų/nevykusių materijų atgimimo, ir dar paaiškinimo, kad čia apie mezginius, jau balsu žvengiau.
O va ta mano kliurka - būtent rankovėse, kažkokiu būdu sugebėjau nededėti vienos gijos Lino, ir tik pabaigusi, suklusau, kad kažko tos rankovės kitaip atrodo🙈
Gadgedukui siunčiu 🎈🎈🎈
O mes turėjom siaubingai aktyvų savaitgalį, šventem vyro gimtadienį su 12 žmonių ir palapinių miesteliu mūsų sode, tai tie visi maisto, nakvynės organizaciniai reikalai, pakainavo nervų, bet paskui buvo tikrai linksma, prisimaudėm, prisišokom ir durnavojom, kad jau pilvai iš juoko plyšo. Vienas iš geresnių buvo maudynės nendryne su visu suoliuku.
Ant lieptuko stovi toks lengvos konstrukcijos metalinis suolelis, bet dar koks pusmetris nuo krašto. Turim bičiulį, vaikų meiliai geruliu milžinu vadinamą, 2m. su viršum į ūgį, metras į plotį, tai jis prisėdo, o šalia jo tokia smulki moteriškė, o kita pribėgusi norėjo pagąsdinti, kad prisės ant jo visa šlapia, žmogus instiktyviai suregavo traukėsi atgal, bet neapskaičiavo ir su visu suoliuku ir dama šalia jo nuskrido į nendryną😅
Šiandien skalbiankė ir indaplovė sukasi nesustodamos🙈