Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Freke, man panašiai su distancija. Žiauriai nemėgstu, kai į mano biolauką lenda :D  ir jo, parduotuvėj atrodo ir juostos sužymėtos, bet ne, gi turbūt bus greičiau, jeigu man į pakaušį pakvėpuos. Ar gal mano kvepalai labai patinka :D 

Apie čiaudėjimus/kosėjimus prisiminiau,kai paskutinį kart važiavau į RF, rusų muitininkė priėjo priie auto lango paimt mano dokumentų ir tiesdama ranką taip nusikrenkštė tiesiai į veidą :D guodžia tik tai, kad ji su kauke buvo

Kapseikia, aš taip ir nusipiešiau sau vaizdą to suoliuko nendryne :lol: 

O kliurkų bent jau aš asmeniškai nemačiau matyt dėl to, kad telefo ekrane ir be akinių. Ir dar iš tolo. O šiaip tai ir neieškojau :D  sakykim, toks užmanymas ir buvo :mirksiukas:​ 

Atsakyti

Lace, o tai čia ne jis per Vilniaus barus prasinešė?

juokauji turbūt  :blink: taigi ne pacanas besmegenis koks - atsakingai tik parskridęs izoliavosi, gerklę pradejo jausti po kokių penkių dienų.  :unsure: 

Mes kol kas be kaukių iš namų neiname (ne iškart ant veido, bet susibūrimuose užsidedame), nežinau kaip čia reikės tokius vietoje nepasėdinčius svečius užiminėti.

pasirodo, kad tu esi toks "egzempliorius", kurių aš nuoširdžiai nesuprantu.  :rolleyes: Man labai nuostabą kelia jauni žmonės su kaukėm, vis knieti prieiti ir paklausti, o kodėl su kauke.  :D 

Aš pti kaukėm nelabai tikiu, nesibūriuoti, neiglebėsčiuoti, plautis rankas - taip, o vat kaukės, ypač visokios savadarbės saugo nebent psichologiškai. Mačiau jų prasmę, kai virusas smarkiai plito, tada jos bent jau mažino tiesioginio apčiaudėjimo tikimybę. O dabar man tai atrodo baisus kankinimo įrankis.  :D Tai tik mano asmeninė nuomonė, neverta ginčytis, jei kažkas mano kitaip  :B 

Man įdomiau Rūta, suvokdama, kuo rizikuoja, vistiek vežė.

mano pirma reakcija sužinojus buvo gerokas pyktelėjimas, kam reikėjo rizikuoti.  :oh: paskui kažkaip ramiai pagalvojau ir supratau, kad turbūt ir aš būčiau vežusi. O kas turėjo jį nuvežti - nekaltas nieko neįtariantis taksistas? Ar gal visuomeniniu transportu? Atvejis besimptomis, jokia greitoji nebūtų važiavusi... Dabar jau yra kaip yra...  :ax: 

Atsakyti

pats nuvažiuoti?

bet matyt netinkamas variantas.

vakar turguj buvau su kauke, kažkaip prie vienos pardavėjos padejavau, kaip su ta kauke karšta, ji taip nuoširdžiai:o tai kodėl jūs su kauke?  net pasimečiau taip užklupta :D nu kodėl kodėl, nes esu paklusni :D kas 5 minutės per garsiakalbį praneša, kad turgus vieša vieta ir ten reik būt su kauke, pirštinėm ir pan.

manyčiau, kad taisyklės yra taisyklės ir ne laikas jas ginčyti tada, kai jos jau nustatytos

vakar pažiūrėjau tokį filmą The Goldfinch .  visai toks įdomus, tik ilgas.

ir serialą tokį sužiūrėjau - The Secrets She Keeps. irgi galima pažiūrėt.

o šitą kažkada jau reklamavau, bet nemanau, kad daugumai patiktų :D The Politician. nu toks satyrinis, bet visai smagus

Atsakyti

po dviejų savaičių mano jubiliejinis gimtadienis planuotas buvo, tai dabar nebežinau ką čia su juo daryti...  :unsure: 

Iki gimtadienio 2sav. tiek kiek priklauso saviizoliacijai, tai jei su broliu niekas nebebendraus, bus aisku ar daugiau niekas neuzsikrete. Brolis tai aisku nebegales svesti :hmm:

Atsakyti

Kodėl negalės. Jei naujas testas bus neigiamas. Ar per dvi savaites negali praeiti?

Noriu užsisakyt kokių tai virbalų :D  panašu, kad iš Lace gautieji cubicai irgi grasinasi nutrūkti. Gal kokį rinkinuką einamiauisų :hmm:  gal netgi knitpro ne kubikų. Gal net prisukamų.

Restar, berods tu iš kažkur siunteisi? Kokius?

Lace kur pirkosi neseniai, tai man neočen, nors galėčiau ir priprasti gal.

Atsakyti

Aš pirkau Chiagoo rinkinuką. Man jie patinka. Mačiau, kad Vincis kažkokius norvegiškų lyg rinkinukų užsivežus - kažkada neseniai reklamavo, gal išbandysi naujoves? :).

Šiandien bais intensyvi diena su milijonu reikalų ir dar ne pabaiga - finalas bus apsilankymas Santariškėse su dičkiu, kas reiškia priėmime gyvoj eilėj (tiesiog operavusi gydytoja dirba šiandien visą parą ir pasiūlė atvažiuot)... O tada dar 4 kibirų braškių sutvarkymas  :B . Planuoju didžiumą šaldyti, bet ir išsivirti šiek tiek, nes seniai neturėjau braškių uogienės, dar padžiovinti noriu riekelėm, kiek tilps į džiovyklę...

Dičkio egzaminas - check, brolio dukros bakalauro diplomo įteikimas check, susitikimas su LIniuka check (jos likučiai tokie nekuklūs, kai kurie viso megztuko dydžio, lieku skolinga, pasižiūrėsiu gal turiu kažko, kas tau tiktų), dar visokie smulkūs reikalai, kai antai vaistų užsipirkimas pusei metų :), bankomato nutręšimas ir pan.

Liniukos sportbatukai man tiko ♥. Nu būsiu fyfa ryškiais conversais :). Tik dabar neturiu kuo apsirengt :D.

Atsakyti

pats nuvažiuoti?

bet matyt netinkamas variantas.

nevairuoja mano brolis, net nežinau, ar teises iš viso turi.  :unsure: Į tuos punktus turi atvažiuoti pats arba būti atvežtas šeimos nario, negali atvažiuoti taksi ar visuomeniniu transportu. 

Atsakyti

Plę, Veryga pakeitė įsakymą dėl izoliavinosi ir dabar izoliacija privaloma ( iki tol buvo"gali būti") atvykusiems iš pavojingų šalių.. nuo šiandien.

Tame sąraše ir RF ir JAV.

Planavau savaitgalį grįžti :B​ 

Atsakyti

Katuk, kur tu randi sąrašą? 

Atsakyti

https://e-seimas.lrs...fwid=-sdmh1xyjp

Atsakyti

Katukai, bet kitas niuansas- kai karantinuotis  tik rekomenduoja, bet nežinodamas, kad esi užsikrėtęs,  to nepaisai ir jeigu kažką užkreti- baudžiamoji atsakomybė numatyta.

Atsakyti

Niuma-tai ir sakau, iki šiol buvo rekomenduojama, nuo šiandien privaloma.

Atsakomybė didesnė ir užkrėst nebūtina

Atsakyti