Kerpena, kooooks gėris
Turiu pirktinį, bet dekliukų virbalsms per mažai. Na arba virbalų per daug prisipirkau.
niuma, aš žiūrinėjau pas aleksiuką ir užmačiau dėklus. Bet neradau tokio išdėliojimo, kad patiktų. Tada ir kilo mintis pasisiūti.
Turbūt geriausia tuos lapelius būtų daryti iš kokio plono tvirto audinio, pvz striukinio , tokio baloninio. Bet norėjau išsiversti su tuo, ką radau pas save, nes ir taip medžiagų galybės.
Ai dar ir kabliukų dėklą atnaujinau.
Buvo jie pas mane tokiame labai sename, dar nuo mokyklos laikų parkerio dėkle

Viskas buvo gerai, bet paskutinio metu įsigijau vieną ir pasitobulinau tą su tušinuku ir jie nebetilpo , dėkliukas per trumpas.
Tai radau kanceliarinėse tokį.

Kuo mažiau mezgu, tuo daugiau dėmesio mezgimo priemonėms ![]()
Oi, Kerpena, tai bent naginga tu ir galvota! Kaip ir seniai tai žinoma, bet vis nustebini. Galvojau - pasisiuvai kokį penalą pamandrintą iš išorės, bet kad tiek ten tų mandrų vidurių
. Atvirai, tai aš vis tiek nesugebėčiau tvarkingai jų laikyt. Man tinka mano raizgalynė vienam ar keliuose krepšeliuose. Net originalių pakuočių nesaugau. Aišku, pasiautėju kartais, kol randu, bet čia gyvenimo dalis
.
Vakar nusibodo skaityt, pamezgiau vakarop. Liko paskutinė Poldark serija. Patinka daug kas, bet užknisa dramos, negali be streso pažiūrėt ramiai
.
Aš kažkur sustojau trečiame Poldarko sezone, niekaip neprieinu paskutiniu metu.
Mano virbalai gyveno iki šiol mezginių krepšio keišenėje. Kartais susidėdavau tvarkingai pagal numerius į tas pakuotes, kur pirkta, bet paskui vis susijaukdavo viskas. Tai gali nutikt, kad ir su krepšeliu tas pats bus. nesu tvarkingas žmogus.
Galbūt prisimenat kas nors - prieš karantiną numezgiau du daiktus - riešines ir raštuotą suknelę.
https://www.supermam...4#entry72633126
Tai va, jų istorija pasibaigė dabar. Riešines atidaviau neseniai, kai pasibaigė karantinas. Labai labai džiaugiasi. Net kelis kartus rašė.
O suknelės planuotai savininkei tik neseniai parašiau. Gaila, bet jai sukenlė mažoka. Šiaip kai pamatė nuotraukas, sakė, kad visos jos spalvos, labai patiktų. Bet panorėjo kažkokia jos draugė. Taigi suknelė kaip ir irgi gaus namus. ![]()