Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

ohoho, vaikeli :blink:

Grynai mano žodžiai pamačius :rolleyes: 

Aš už Miglę :D  man pieštukai gražiau.

Mano vienas vaiikas irgi atrado talentą piešti, net norėtų kur nors pastudijuot. Bet įdirbio nėr. Net nežinau kokią techniką naudoja. Gal akrilo pieštukus :hmm:  tokie atvirukai gaunas pas ją. Bet dabar darbai labai spaudžia, neturi laiko papiešimui, dėl to biškį liūdi.

Šiandien kažkokia apdribus diena. Guliu kaip maišas nuo pat ryto...

Atsakyti

Yra gi visokių studijų suaugusiems, gali pabandys šen bei ten, gal tras save :)

Atsakyti

Aš manau, kad tokios studijos tik savo malonumui. O ji norėjo kokios nors profesinės krypties su daile. Gal kada ir pabandys, bet dabar praktiškai be darbo nieko nemato  visą birželį dirbo beveik be išeiginių, turėjo tik sekmadienius ir tai ne visus.

Atsakyti

Na, ir aš paantrinsiu - OHOHO! Jaučiu, net mano čiurlioniukė taip nemoka dar... Moko juos ten visko, labiau klasikinių dalykų  - kompozicija, spalvininkystė, eskizai, lipdyba, piešimas, visokių technikų. Tai norint profesijos su tuo ar kažkur stoti, tai tai labiausiai ir reikalinga. Bet ir ne mokyklose dirbantys gali paruošti stojimui. Mano dukra pora mėnesių palankė papildomai 1 kartą per savaitę, kad būtų reikiamų darbų portfolio, nes šiaip lankė tik būrelį mokykloje.

LImit, o kaip tavo tas, kuris piešti norėjo? Piešia? Parodyk.

Aš kaip visada šioj srity visiška atgrubnagė, tai man taip gražu. Man gražu ir pieštukais, bet ir dažais labai labai - nes neįsivaizduoju, kaip gana grubiais potėpiais taip įmanoma sukurti nuotaiką, šešėlius, grožį.

Šiandienos netikėta pramoga - grąžino pažįstama pripučiamą čiužinį ir, sužinojusi, kad neturiu ką veikti - pasikvietė į svečius :). Jau pora metų gyvena inidvidualiam name šalia mūsų. Realiai pro savo antro aukšto langus mato mūsų mašiną ir kaip aš kasdien kur nors einu ar važiuoju :). Aš jos tai nematau. tai apžiūrėjau namus, pasiplepėjom. Sužinojau apie namus įdomių dalykų. Pvz, toks dalykas kaip akrilinė dažyvė medienai apdoroti. Kiek kainuoja namas šalia mūsų :). Kas yra parduotuvės šalia mūsų savininkai :). O dar tokio mielumo devon rex'ą niurkiau ♥. Toks smėliuko spalvos su karamele ir šviesiom žydrom akim ♥. Nuostabiukas ♥. Turiningai praleista diena :).

O kad viena aš visai nieko daryt nenoriu, man visai ne pramoga vienai būti. Neturiu fantazijos. Labiau pramoga būtų, jeigu visi iš namų išsikrapštytų kur :D. Aš noriu su kuo nors dalintis patirtimis, įspūdžiais, tik tada patiriu pilnavertį malonumą.

Va, kažkokį tokį niurkiau: 9f3007a11cbef50f8d2e31fe8a3903d2.jpg

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 08 liepos 2020 - 15:57

Restar, maniškis savo piešinių neafišuoja :D o ir vienentelį, ką piešia, tai anime. Serijos apie bile ką. Tokį ir būrelį lankė anime piešimo.

Atsakyti

Negalėjai nugvelbti parodymui :D. Bet tai tas anime kažkaip daugelį užburia, ir filmukai, ir komiksai. Vien tarp sektos vaikų kiek anime piešiančių :bigsmile: . Dičkis net japonų kalbą dėl to buvo pradėjęs mokytis, bet kantrybės neilgam užteko...

Atsakyti

Tai ir japonų mokosi :D Kieno įtaka, nežinau :D Gimnazijos būrelis, kurį veda tikras japonas (gal japonė :hmm:  dabar net susimąsčiau :D ) labai užmotyvavo, bet ir pats mokosi dabar per Duolingo, kiek girdžiu. Ar ilgai truks, neaišku :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Limit: 08 liepos 2020 - 16:24

Aš tai neskiriu tų japoniškų piešimo stilių ir herojų. Galvojau maniškė irgi anime piešia, bet sakė, kad ne, kažkoks kitas pavadinimas tų didžiaakių.

Atsakyti

Tikras japonas ir mūsų gimnazijoj vedė. Gal net tas pats :). Bet...

Atsakyti

Išleidom Rusnę su skautais. Oras tai kaip ir pernai žadamas - lietus lietus lietus.Vėl grįš su maišiuku neaiškių skuduriukų :rolleyes:

Jei orų prognozės nekokios, nebūtinai lietus ištisai merks ir stovyklavietėje, kad tik šalta nebūtų. Maniškiai jau grįžę – trečią dieną beveik baigiu didįjį skalbimą. :D Bet įspūdžiai tik patys geriausi, tikrai nemažai visgi toks išlindimas iš šiltnamio sąlygų duoda, lyg ir kas čia tėra ta savaitėlė, bet po kiekvienos stovyklos vaikai grįžta tokie paaugę. O Rusnė kiek laiko, nuo kokio amžiaus skautauja? Numanau, kad mūsų vaikai ko gero priklauso skirtingoms skautiškoms organizacijoms, tad smalsu, ar pas jus perėjimas iš vilkiukų į skautus irgi yra toks reikšmingas žingsnis, po kurio daug kas keičiasi? Mano vyrsnėliui tai nusimato šį rudenį – aišku laukiam, tikimės, kad ten viskas bus ne blogiau nei iki šiol, gal ir geriau, nes gi baisiai to savarankiškumo tokiame amžiuje norisi, bet man vis tiek kol kas mistika, kaip paaugliai patys atranda tiek motyvacijos, kai vadų vaidmuo tampa toks labiau iš šalies. Nors gal kaip tik tai labiausiai ir motyvuoja. :mastau:

Atsakyti

Liniuka, įspūdingi dukros piešiniai. :wub:

Mano mažoji dukra irgi mokosi japonų ir piešia piešinius anime , o gal dar kokiu ten stiliumi. :)

O aš gavau suknelės nuotrauką ant žmogaus - tikrai atitiko.

Priedas  1.jpg   173,51KB   0 Parsiųsta kartų

Priedas  502208be-4438-4ffc-a1f4-189c95261de3.jpg   294,62KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Kerpena, nu fantastiškai atrodo.

Atsakyti