Na, ir aš paantrinsiu - OHOHO! Jaučiu, net mano čiurlioniukė taip nemoka dar... Moko juos ten visko, labiau klasikinių dalykų - kompozicija, spalvininkystė, eskizai, lipdyba, piešimas, visokių technikų. Tai norint profesijos su tuo ar kažkur stoti, tai tai labiausiai ir reikalinga. Bet ir ne mokyklose dirbantys gali paruošti stojimui. Mano dukra pora mėnesių palankė papildomai 1 kartą per savaitę, kad būtų reikiamų darbų portfolio, nes šiaip lankė tik būrelį mokykloje.
LImit, o kaip tavo tas, kuris piešti norėjo? Piešia? Parodyk.
Aš kaip visada šioj srity visiška atgrubnagė, tai man taip gražu. Man gražu ir pieštukais, bet ir dažais labai labai - nes neįsivaizduoju, kaip gana grubiais potėpiais taip įmanoma sukurti nuotaiką, šešėlius, grožį.
Šiandienos netikėta pramoga - grąžino pažįstama pripučiamą čiužinį ir, sužinojusi, kad neturiu ką veikti - pasikvietė į svečius
. Jau pora metų gyvena inidvidualiam name šalia mūsų. Realiai pro savo antro aukšto langus mato mūsų mašiną ir kaip aš kasdien kur nors einu ar važiuoju
. Aš jos tai nematau. tai apžiūrėjau namus, pasiplepėjom. Sužinojau apie namus įdomių dalykų. Pvz, toks dalykas kaip akrilinė dažyvė medienai apdoroti. Kiek kainuoja namas šalia mūsų
. Kas yra parduotuvės šalia mūsų savininkai
. O dar tokio mielumo devon rex'ą niurkiau ♥. Toks smėliuko spalvos su karamele ir šviesiom žydrom akim ♥. Nuostabiukas ♥. Turiningai praleista diena
.
O kad viena aš visai nieko daryt nenoriu, man visai ne pramoga vienai būti. Neturiu fantazijos. Labiau pramoga būtų, jeigu visi iš namų išsikrapštytų kur
. Aš noriu su kuo nors dalintis patirtimis, įspūdžiais, tik tada patiriu pilnavertį malonumą.
Va, kažkokį tokį niurkiau: