Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

žvejybinio valo tokio kad standus būt neradau, o eit į žvejų pardę klaust sarmatinuosi nes nė nežinau kokio reikia tenai

Atsakyti

Sveikos,  Aš žvejų pardėj buvau pirkus skrybėlei valą :). Jokios sarmatos, prašai parodyt storų valų. Jiems gi svarbu parduot, nesvarbu ar žvejui :). Oho, Kerpena, nebuvau supratus, kad TOKS rimtas tavo iššūkis  :blink:, net su mokesčiais. Tikiuosi ir rezultatai tave bent kiek džiugina? Man reikėjo užrašinėti pirmą savaitę, ką valgau. Tai kadangi nežinojau, kas su tuo bus daroma - labai drausminantis veiksnys. Nes kažkam parodyt nesinorėtų :). Pols man vieni iš mažiausiai saldžių ledų atrodo :), dėl to ir patinka.  Ale visos kad sveikuolės jau  :blink:​, tuoj liksiu viena visavalgė... 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 09 liepos 2020 - 08:44

Kerpena, kaip dailiai ta suknelė atrodo. Tikrai, kaip megzta pagal užsakymą  :clap_1:  Smagu, kad rado namus.

Ir dėl tavo iššūkio labai džiaugiuosi :) Smagu, kad susimotyvavai. 

Atsakyti

Restar jei be glaisto tai pusė velnio bet glaistas velniškai saldus

nu ir ..21 gramas cukraus 100 gramų ne taip jau mažai, šokolade jei juodas normalus tiek būna :)

beje tu gi nevalgai rūkytos dešros tai ko ne sveikuolė :) jau nebe visavalgė :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 09 liepos 2020 - 08:45

Qqt, va tokius kur tu aprašei ir dariau su ta derva :D, kai buvo braškių, tai vietoj kokoso pieno jas dėjau, kartais su maskarpone vietoj jo. Žodžiu kaip fantazija išneša, visad gerai gaunas. Šnapso tik niekad nepilu, čia gal jo tik į ledų mašinas reik pilt? Nes ne su mašina darant manau a taip a taip tų kristaliukų neišvegsiu. Šiuo momentu einamiausi šite :wub: nuuuu tikrai kaip tarybinis plombyras kur būdavo po 20 kapeikų vafliniame puodelyje :D

100 gr. sviesto, 200 gr maskarpone, 100 ml grietinėles, 2 tryniai, saldiklio, 4 šaukšai nubraukti nesaldžios kakavos. Vsio. Trynius su saldikliu dadam į puodą ir kaitinam maišant kol ištirps saldiklis, visą laik maišom ir pakaitom po truputį dedam sviestą, grietinėlę ir maskarponę su kakavos milteliais. Vis dar maišom nenukeliant nuo ugnies, ir kai tik masė pradeda tirštėt iki tiek kiek būna ištirpęs valgant tą svajonių plombyrą :wub: , nukeliam nuo ugnies ir pilam į dėžutę ar formeles jei pavyksta iš karto jo nesuvalgyt :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SOLI-SOL: 09 liepos 2020 - 08:56

Labas

Kerpena-ant pakabos taip gražiai neatrodė. Puikiai pasidarbavai.

Ir darbuojies puikiai. Skaitau tavo iššūkius ir suprantu, kad to daryt nenorėčiau už jokius pinigus. Vaikščioti-taip, nors tiek daug nenueinu. Bet fiksuoti maistą :blink: nors gal ir gera motyvacija neėsti :D  bet nesu tam pasiruošus.

Ledų nemėgstu. Ir saldu. Ir dantis jautrius šalčiui turiu. Ir dar sunkiai įveikiu porciją, jei plombyras. :D  Suvalgau kartais, bet neturiu mėgiamų. O gal tiesiog dėl pieno :hmm:  

Jau kaip ilgai ta Nuala mezgas.mažum rudeniui ir įveiksiu :D​ 

Atsakyti

Labas rytas

Kerpena  :clap_1:  :super: 

Restar nesinarvuok ir aš prie visavalgių  :mastau: 

Atsakyti

Ledai mano mėgstamiausias desertas nuo  pat vaikystės.

Kartais ir aš pasidarau. Bet aišku nenueisi į parduotuvę ir nenusipirksi... Visų specifinių mitybų didžiausias trūkumas, kad praktiškai viską turi gamintis pati. O man tai didelis sunkumas.

Atsakyti

Nesnarvuoju dar :). Bet jau purtin neaišku ką vežtis reiktų :).

Qqute, aš valgau viską. Ir rūkytą dešrą. Bet namie yra to, ką aš nuperku. Tai kadangi labiau mėgstu vytintą kumpį ar lašinukus, tai tik juos ir perku. Bet pavaišinta neatsisakau, ypač alkana :).

Praeitą savaitgalį kaimynų mergaitė 2 naktis sode nakvojo. Dalinomės šokolado plytelę į 7 dalis. Ji akis išpūtė:"aš namie visą plytelę suvalgau, o čia tik 2 gabaliukai?". Tada aš ir supratau, ko kaimynė skundžiasi, kad nieko nevalgo. Pas mane valgė viską :). Nebuvo jokių čipsų ir pan. Bet ledų buvo :D. Pirktinių... Man Pols tas glaistas  :wub:​. 

Atsakyti

Gerai Restar rašo-ko nuperku, to namie ir yra :D 

man irgi turbūt didižiausia problema-maisto gamyba. Ir dar apgalvoti kokius tris valgymus į priekį. O ypač kai nežinai, ko nori. Nu nieka nesuteikia malonumo. Tai ir priperki visko vienu metu...

Atsakyti

Kol valgiau, man Pols irgi buvo vieni iš skaniausių, ant pagaliuko, tik  ne plombyras, o klasikiniai.  O turbūt patys pačiausi paskutiniu metu buvo  va šitie.,https://www.rimi.lt/...-120ml/p/909895

Atsakyti

Nu jo aš atsimenu kai plytelę šokolado dalindavo visiems irgi

po 3 kvadratukus :) tada šokoladą mėgau dar, gal ir visą plytą būčiau suvalgius tik niekas neduodavo

gal paauglystė gal šiaip pilna uodega dar nebuvo :)

dabar nemėgstu ir daugiau nei vieno kvadratuko neįveikiu iš viso, o jei kur užuodžiu šokolado kvapą tai net dusina

vaikui irgi neduodam daugiau, bet ir neprašo, dabar iš vis pilna spintelė saldumynų, atsidaro, pažiūri, sako nenoriu :D atsivalgė gal pagaliau

blogiau, kad čipsų vis prašo, kartais leidžiam bet viso pakelio ant karto neleidžiam, gal ir suvalgytų :D

Soliuk šnapsas nuo susikristalizavimo saugo ypač jei su saldikliais, būtent kameroj gaminamiem gerai, semi fredo receptą mačiau tai sako reikia

bet man ledai su alkoholio skoniu ar kvapu nepatinka, o bijau kad jausis :)

o ir vaikas gi gali užsimanyt

Restar pirtin reikia vežtis tą, ką pati valgai ir galvos nesukt :)

Atsakyti