Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Liniuk ir tu ir tavo Migle talentai.

Tik wau ir beišeina is burnos, be žodžiu

Kerpena, puikiai, net namai tinka sukniai

As liudziu del vyro, dziaugiuos del vaiko.

Kaip oras sios vasaros grynai. Tai sypsaus, tai zliumbiu.

Virtuvej sokau ilgai polkutes

Cepelinai išvirti dvi rusys vegan. Su tofu ir su grybais. Padazas grybu anakardziu grietineles.

Vyrui su kepenikem ir spirgiukais.

Grybu trinta sriuba, su kokoso pienu, kad jau ištraukiau baravyku saldytu tai sunaudojau likuti likusi nuo cepu trintai sriubai.

Granola su stevia isbandziau lyg gavosi.

Migdolai, lazdynai, moliugai, semkos, grikiai, stevija, kokoso aliejus, sezamo pasta.

Tofukeika su braškem iskepiau

Duoniuku iškepiau

Sausainiu šokoladiniu irgi skarda

Ryt keliausim su taboru i pajurio namus.

Atsakyti

Dar be masinos nusigavau i Ikeja, pirkau visokiu sudeliuku.

Yske pledukus, uzuolaida, patalynes uzvalkala

Seniuose perejimus rozetem, spyna.

Grizau su taxu

Tada vel peskom iki kiosko uogu, iki turgaus bulviu, lidle tofu ir kepenikiu.

Zodziu nusikalus

Atsakyti

Ingriduska, tai kiek žingsnių surinkai? Iki Ikėjos irgi pėsčia?

Atsakyti

As praktiskai visada virs 10000

Bet iki Ikejos nuo manes nedaug, gal 5000 zingsniu

Atsakyti

Aš šitas savaites, kai iššūkyje dalyvauja irgi beveik visas dienas  virš 10000. Dažniausia apie 13000 būna. Reikia kaip tai nepamest to įsivažiavimo. :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 08 liepos 2020 - 22:51

Kaip tobulai ant tos moters! Ir prie interjero fantastiškai tinka. Žodžiu, kaip jai megzta. O dar šiandien tai visai ir gerai su tokia lauke vaikščiot :).

Atsakyti

Mūsų mylimas kašmyras :D

https://www.instagra...d=1fbecryxwk53m

Atsakyti

Kerpena, kaip iš žurnalo suknia :wub: Atsiskleidė ant tos moters :wub: 

Ingriduska visa veiksme :)​ 

Atsakyti

labas

Liniuka nu be žodžių jūsų su mergina talentai :wub:

Kad Miglė piešia žinojau, bet kad taaaip...

Kerpena ant modelio ohoho koks grožis suknia

Vakar pavyko plombyras pagaliau kokio norėjau, bet su kiaušinių tryniais, dar su ksantano derva noriu pamėgint tik nenusiperku vis

ir geriausias iš kart pagamintas, pastovėjo šaldikly per naktį ir vistiek kristaliukai jaučias.

Man truputį mezgimo mūza grįžo, bet žingsnių užtat iš kart sumažėjo :) MB vakare vaikščiojo, o aš mezgiau: rankoves įpusėjau, žiūrinėjau yotubą ir aptikau skrybėlę iš rafijos. Prisiminiau kad pernai pirkau kažkokiose įpakavimo prekėse kelias riteles, tai griebiau nert su azartu

dugnelis jau yra, gal šiandien ir šoniuką nunersiu, bet kuo kraštų sutvirtint vistiek neturiu, reiks kokią siuvėjų parduotuvę aplankyt

Atsakyti

Labos :4u:

Negaliu nesižavėt ir mezginiais ir piešiniais :wub: Kerpen, suknelė toooobula,tas spalvų derinimas man kažkokia mistika, aš taip musiau niekad nesugebėčiau. Iš manęs tik taškiukuų ir dryžiukų galima sulaukt :D . Liniuka jūsų darbai užburiantys :wub:. O Milglė su tavim irgi studiją lanko? 

Qqšk, bandžiau su ksantano derva, neblogi gaunas, švelnūs, lygūs, plombyriški, oriški o su tryniu nebandžiau bet turbūt konistencija panaši išeina. Pas mus kristaliukų niekad nebūna :D viską šeimyna sukerta iki jų atsiradimo :D. Jei per pirmą prisėdimą jie nedingsta, tada dedu į kamerą, o paskui prieš valgant jau dedu į šaldytuvą, maniškiai mėgsta tokius paminkštintus, tai jų nesijaučia. Kažkur mačiau video kur tašiuką iš rafijos mezgė, tai mergina kartu su ta rafija ir kažkokį žvejybinį valą ar zilka kartu nėrė dėl standumo, gerai ten jai gavosi.

Kerpen, tai baigėsi tavo iššūkis?Ar daug dalyvių nubyrėjo iki jo pabaigos? Brūkštelk koks jausmas buvo dalyvaujant, ar davė naudos?

Ingriduka koookie moteriški tavo ir rūpesčiai ir džiaugsmai :wub:.

Atsakyti

SOLI_SOL, paskutinė savaitė eina. Ten yra skirtingos dalyvės - kurios pretenduoja į prizą ir stebėtojos. Vienos iš anksto buvo tik į stebėtojas  užsirašiusios, nes ten kaina skirtinga buvo, kitos pirmą savaitę savo noru perėjo į stebėtojas, nes pamatė, kad nesugebės visko išpildyti, o paskui kai kas dėl įspėjimų iškrito į stebėtojus. Tai pradžioje kažkur  netoli 50 dalyvių buvo, tiksliai neatsimenu skaičiaus, bet tų stebėįtojų ne taip jau daug buvo, o paskutinę savaitę liko tik 25 ne stebėtojos.

Šiaip reikia laiko skirti. Be to, kad daugiau laiko vaikščiojimui pradėjau skirti, daug laiko užima tas nuotraukų sutvarkymas ir įkėlimas kiekvieną dieną, paskui dar peržiūrėjimas, ką kitos įkėlė, nes pagal suteiktus "like" taškus skaičiuoja. Dabar paskuitinę savaitę dar kažkas iš administratorių komentuoja visų maisto pasirinkimus, kas yra naudinga, bet irgi laiko užima išklausyti. O bendrai tai naudinga patirtis. Mane išjudino. Iki tol net neįsivaizdavau, kad galėčiau 7 km į darbą ateiti. Iš maisto ir idėjų gali nusižiūrėti ir šiaip supratau kai kurias savo klaidas. Ir  dar  - kartais jau kyla mintis ką` nors papildomai suėsti, tai žinai, kad reikia nufotografuoti ir  paskui visi matys, tai žiūrėk ir susivaldai:)

Atsakyti

Soliuk tai va su tryniu kristaliukų iš aparato išėmus nesijaučia, o po šaldiklio jaučias. Tiesiog vakar tik paragavau nes jau vakare gaminau, o šiandien atsinešiau į darbą prie kavytės desertui. Nu nes kolegė pavaišino anksčiau taip mėgstamais Pols ant pagaliuko tai net koserę nuo saldumo sutraukė :D reik turėt savo :D

jo prieš valgant palaikyt šaldytuve būt gerai, nedakentėjau :D

ką dar dėjai į tuos su ksantano derva? aš tam recepte kur radau tai eina grietinėlė, kokoso pienas, ksantano derva, saldiklis ir šnapso kokio. va be kokoso ir šnapso apseit norėčiau :)

Atsakyti