Kur dingsta jūsų kūno skysčiai
Į WC lakstau kas pusvalandį
Clano - čia parduotuvė, ar siūlai? Aš tai šiuo metu esu visiškai išgijusi nuo siūlų pirkimo
. Visi siūlų puslapiai FB atjungti, jokios nuolaidos negundo, o ir šiaip nieko netrūksta, visko turiu, megzt nenoriu. Ramu. O dar prieš mašinos pirkimą, tai ir išvis sąmoningumas taupyti padidėjęs
. Šiandien padarėm dar žingsnelį ta kryptimi, ryt gal bus aiškiau, ar kas nors šviečiasi naujo (ir įkandamo), ar ne.
Clan - siūlų pavadinimas. 85 % kašmyras, 15 % mochera.
Taip, taupymas kažkam kitam suvaldytų norą pirkti siūlus, bet šiuo metu nėra tikslo kažkam taupyt. Grandiozinių pirkinių nenusimato, tolimų kelionių irgi. Tai galima truputį paišlaidaut.
A, nu aš jau atsilieku nuo kodinių žodžių, nebuvo man girdėta. Turėtų būti baisiai mielas ir švelnus pūkutis.
Tai žinoma, kad galima, jeigu to labai norisi. O aš, kaip ir Qqutė - net nežinočiau, ko norėt.
Labiau norėčiau poros kinų
.
Sveikos
siulu nauju ir as jau nepažįstu
poros kinu gal irgi noreciau bet tada ir pati malonumo kazka nusimegzti ar kazkam numegzti netekčiau.
šiandien pakliuvau i babininę siūlų parduotuvę, bet lūkesčių nepateisino. Gal ir gerai - drakius nesilėšo, nestorėja. Sekasi planuotų mezginių mezgimas. be to atostogauju. Norisi lengvai ir be streso
tai ir neriu sau rozini grožį, rožiniais nagais ![]()
skaitau... čia jaučiuosi kablį pagavus. Nuo gegužės vidurio 5 knygos jau sąskaitoj. Kaip man tai daug ![]()
ir po savaitės turiu likusias 5 dienas darbo
rugpjūtį nusimato karjeros permainos
tai baisiai užsidegus ir užsivedus
jaučiu kad jau visos mintys naujam darbe ![]()
Qqte, jei ką wooly rytoj lankysiu
Šiandien dar pakeliui Panevėžį aplankėm, po savo buvusio darbo griuvėsius pasivažinėjom... Baisi nykuma visur, laikas tarsi sustojo 20 metų atgal... Liūdna, visgi 5 metus ten gyvenom. Nostalgija biškį.
Žuviuk, į kurią pusę karjera palinko? Ką dabar dirbsi?