Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Kur dingsta jūsų kūno skysčiai :D

Į WC lakstau kas pusvalandį  :D​ 

Atsakyti

o man toookia pagunda toookia pagunda kažko iš wooly prašyt

bet kad nu nieko nereikia :D

Atsakyti

Šiandien, kai gavau siuntinį, dukra sako:

- Mama, gi sakei daugiau siūlų nepirksi!

Nieko aš jai neatsakiau, bet šiandien dar užsisakiau Clano. Priklausomybė, ne kitaip.

Atsakyti

Clano - čia parduotuvė, ar siūlai? Aš tai šiuo metu esu visiškai išgijusi nuo siūlų pirkimo :). Visi siūlų puslapiai FB atjungti, jokios nuolaidos negundo, o ir šiaip nieko netrūksta, visko turiu, megzt nenoriu. Ramu. O dar prieš mašinos pirkimą, tai ir išvis sąmoningumas taupyti padidėjęs :). Šiandien padarėm dar žingsnelį ta kryptimi, ryt gal bus aiškiau, ar kas nors šviečiasi naujo (ir įkandamo), ar ne.

Atsakyti

Clan - siūlų pavadinimas. 85 % kašmyras, 15 % mochera.

Taip, taupymas kažkam kitam suvaldytų norą pirkti siūlus, bet šiuo metu nėra tikslo kažkam taupyt. Grandiozinių pirkinių nenusimato, tolimų kelionių irgi. Tai galima truputį paišlaidaut.

Atsakyti

Man tai dabar noras megzt apsilpęs tai ir siūlų pirkimas taip nežavi. Plius aš mėgstu pagal nuotaiką spalvas rinktia. Neįsivaizduoju ko dar norėčiau, žalios turiu pakankamai :)

Atsakyti

Clan - siūlų pavadinimas. 85 % kašmyras, 15 % mochera.

Taip, taupymas kažkam kitam suvaldytų norą pirkti siūlus, bet šiuo metu nėra tikslo kažkam taupyt. Grandiozinių pirkinių nenusimato, tolimų kelionių irgi. Tai galima truputį paišlaidaut.

A, nu aš jau atsilieku nuo kodinių žodžių, nebuvo man girdėta. Turėtų būti baisiai mielas ir švelnus pūkutis.

Tai žinoma, kad galima, jeigu to labai norisi.  O aš, kaip ir Qqutė - net nežinočiau, ko norėt. 

Labiau norėčiau poros kinų :D.

Atsakyti

Sveikos :) 

siulu nauju ir as jau nepažįstu :) poros kinu gal irgi noreciau bet tada ir pati malonumo kazka nusimegzti ar kazkam numegzti netekčiau.

šiandien pakliuvau i babininę siūlų parduotuvę, bet lūkesčių nepateisino. Gal ir gerai - drakius nesilėšo, nestorėja. Sekasi planuotų mezginių mezgimas. be to atostogauju. Norisi lengvai ir be streso :) tai ir neriu sau rozini grožį, rožiniais nagais :)

skaitau... čia jaučiuosi kablį pagavus. Nuo gegužės vidurio 5 knygos jau sąskaitoj. Kaip man tai daug :)

ir po savaitės turiu likusias 5 dienas darbo :) rugpjūtį nusimato karjeros permainos :) tai baisiai užsidegus ir užsivedus :) jaučiu kad jau visos mintys naujam darbe :)

Atsakyti

Qqte, jei ką wooly rytoj lankysiu :) 

Šiandien dar pakeliui Panevėžį aplankėm, po savo buvusio darbo griuvėsius pasivažinėjom... Baisi nykuma visur, laikas tarsi sustojo 20 metų atgal... Liūdna, visgi 5 metus ten gyvenom. Nostalgija biškį.

Žuviuk, į kurią pusę karjera palinko? Ką dabar dirbsi?

Atsakyti

Liniuka o kur tu dirbai?? Net susimąsčiau :)

mano karjeta tai nuosekli ;) aš ir toliau QA srityje , tik dabar jau už visos įmonės QA vairo būsiu :) auginsiu komandą, dėliosiu procesus, padesiu parinkti ir pritaikyt gerąsias praktikas :) 

Atsakyti

Ekranas mano pirmas darbas.

Super žingsnis į priekį :4u:​ 

Atsakyti

Oho, Žuviuk, gerai varai! Sveikinu su paaukštinimu. Lieki toj pačioj darbovietėj?

Atsakyti