17000 žingsnių.
Pas mane irgi, plius pilateso treniruotè ir 18km dviračiu
Liniuka ojj negundyk ![]()
Restar, išeinu
dabartinėj darbovietėj irgi turėjau savo komandą. Buvau skyriaus QA vadas ![]()
Čia aš viena nežinau, kas tas QA
Ne viena katuk ![]()
Ne viena katuk
Nu net ramiau pasidarė ![]()
O, tai dar įdomiau
. Nu'headhunt'ino tave, ar pati pokyčio norėjai? Aš irgi nežinojau, kas yra QA, bet atspėjau, o Google'as tik patvirtino.
Pamezgiau ne pusę eilutės, o beveik 20
. Pradėjau naują serialą - "Kai šaukia širdis". Toks lengvas visai, be įtampos.
Aš tai žinau, kas yra QA, Ir tas pavadinimas mane labai nervuoja
Nes yra dvi pozicijos tuo pačiu pavadinimu. QA bet kurioj įmonėje yra žmogus, dirbantis su kokybe, tobiš aš
O IT turi savo QA, kas žmonių kalba yra testuotojas. Tai visuose darbo skelbimų portaluose tie QA yra persimaišę ir mane nervuoja
Liniuka-va tą aš ir įtariau
QA skamba solidžiau nei testuotojas.
Bet smagu, kad Žuviukas turi tiek entuziazmo
Katuk, sujuokinai, ėjau ir aš googlinti dėl to QA😃
Žuviuk 👏👏👏
O šiaip, tai sveikos, pargrįžau taip sakant iš darbo stovyklos. Buvom 10 d. LT, atostogomis nelabai pavadinsi, apibėgom mamuko teritoriją, sutampėm visus galus, ten pakalk, ten nupjauk, prisuk... Oras irgi toks rudeninis. Bet visumoj buvo gera. Vis pakalbam, kad jei ne vaikai, tikriausiai grįštume gyvent į Lt. Bet va taip svečiuotis, tai 10 d. - jau beveik net per daug...
Tad gera pabusti namuose.
Zinau, kad prabėgomis skaitant, vis turėdavau ką pasakyti, dabar neblabai žinau ką. Va Liniuka su savo talentinguoju vaiku labai įstrigo, šaunuolės jūs, kiek čia truks galėsit jungtinę parodą rengti.
Restar, mergaitės žaidimai su batika, jei teisingai pavadinau irgi kažkas tokio, parodyk, kokius ten dažus perki, pas mus būna po eurą visokiu baltų maikučių, gal sudominčiau savąją pasižaisti.
Katuk, mezginys labai gerai atrodo, kirbina pirštų galiukus irgi kažko griebtis.
Vasaros žavingoji damutė Qqute su savo skrybėliuku, šmėžavo ar tai čia ar tai Fb... Labai, labai girtina!
Ach dar ir Limit, moterie, tu tai toks vulkanas, kai šauni tai maža nepasirodo... Va tau ir traputė, smulkutė, meniška siela, o užsiiminėja velniai žino kuom😁
Viskas rituos iš lovos, reik eit gelbėti šiltnamį. Palikom tokius gražius agurkus. Grįžom visi nugeltę. Net nežinau ar liga, ar vandens trūkumas, ar dar kas.
Aš ir galvoju, kas čia negerai, nes lyg Žuviukas IT dirba ir staiga atsiranda kokybė. Per du metus IT įmonėje negirdėjau, kad kas QA būtų vadinamas. Reiks atkreipti dėmesį.