Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Jurgitak telefonas reaguoja į tam tikrus krestelėjimus, nesvarbu ar rankinėj ar kelnių kišenėj ar ant kojos, laikrodis irgi į tą patį reaguoja

O va pvz apyrankė stumiant vežimą ar dviratį neskaičiuojam, matyt krestelėjimai kitokie :D

Ai dar kažkada tikrinau ar neskaičiuoja kratant-važiavo  labai duobėtu žvyrkeliu, tai neskaičiavo, bet skaičiuoja vyniojant siūlus  :lol:​ 

Katuk aha SH prasiknisau irgi neradau nustatymo žingsnių, bet pasijungiant kažkada duomenis suvedant buvo man regis

Atsakyti

Labas rytas :) nu vat atėjau :)

6,3 km, 9 000 žingsnių, 1 val :)

Atsakyti

Labas rytas,

Faina tie ikidarbiniai pasivaikščiojimai :) Man, deja, niekaip nepavyktų, 25km iki darbo.. Nors kažkada nuo darbo esu parėjus beveik iki Santariškių pėščiom :D

Atsakyti

Ir 7 km nėra, pasirodo. :)

qqte, tu labai greita. :wub:

Kažkurį rytą, kai dar buvo karšta einu aš  į darbą. Taip greitai, visa iškaitusi. Žiūriu - priekyje moteris eina, tokia nei labai jauna, nei labai kūda. Eina tokia atsipūtusi, ramiai. Galvoju, tuoj lenksiu. Na aplenkiu, bet taip nelengvai. Po to žvilgt per petį - vis eina už kelių žingsnių. Prie šviesoforų susilyginam, paskui vėl pavyksta tuos kelis žingsniu atsiplėšt. Taip ir ėjom gal kokius 2 km. Paskui keliai išsiskyrė. :)

Atsakyti

Kerpena man nuo kalno tai dėl to

nors ir šiaip panašiu tempu vaikštau ypač kai viena :)

bet įkvėpei eiti tai tu, MB tik nepasirašė, sakė nee per anksti keltis reiks :)

Atsakyti

Vis dar matuojatės :D 

Qqte-neblogai, bet su Ingriduska nėr ko lyhintis net :D 

Man iki darbo 20. Kas čia yr, atsikeli 4 val. 5 išeini ir 8 darbe :D​ 

Aš su nuostaba prisimenu Liniukos Miglę, kai ji iš mokyklos į mūsų kaimą parėjo... tik apie 15 km 

Nors aš vaikystėj panašų atstumą irgi esu parėjus, kai vakare po muzikos mokyklos joks autobusas nebevažiavo. 

Man labiausiai nepatinka prakaitavimas. Dėl to ir sporto aktyvaus nemėgstu.

Atsakyti

va, su prakaitavimu tai bėdelė. Gerai, jei darbe yra kur nusiprausti. Bet kad retai turbūt kas tuo naudojasi :hmm:

Atsakyti

pas mus yra kur nusiprausti, bet eidama aš nepasakyčiau kad labai prakaituoju :)

Kai dviračiu važiavau tada prausiausi, bet vien todėl, kad taupydama laiką namie po dušu nelindau :)

Nu su Ingriduška tiek to nesilyginsiu, lyginsiuos su savim :)

Atsakyti

Žmonės skirtingai prakaituoja. Aš kažkada net ligų ieškojau :rolleyes: dėl prakaitavimo. Nu nes man neatrodė normalu, kai rankos mėlynos nuo šalčio, o nugaroj upeliai bėga. Normaliu žingsniu. Diagnozė buvo užsitęsusi paauglystė arba ankstyvas klimaksas.  :D nu kažkas ten smegenyse ne toj vietoj.

Iš tikrųjų normaliu tempu einant aš pareinu su visiškai šlapiais apatiniais. Nu nes prakaitas subėga :D ir ne tik apatiniais. 

Dėl to gėda užeit į parduotuvę, susitikt ką nors. Makiažas visas nuteka...

Atsakyti

Nu tikiu

aną dieną karšta buvo, kolega po pietų parėjo o marškiniai šlapi kiaurai

sakau vandeniu apsipylei? sako ne, ėjau 5 km :)

MB per veidą upeliais teka jei karšta, bet labiau kai susinervina

o va eidamas nieko, nebūna labai jau sumirkęs...

aš labiausia prakaituoju žiemą parduotuvėse, su striuke nu kai bjauru būna ...

Atsakyti

Mano vyras šlaputėlis būna, jeigu pavaikšto rimčiau. O su dviračiu važiuoti su juo man perdaug skausminga - visas raudonas, suplukęs, šlapias, negaliu žiūrėt, nes atrodo labai apgailėtinai :). Aš vaikščiodama lyg labai nešlampu - einant vėdinuosi :). Bjaurus prakaitas atsiranda nuo streso. Ir tada jau nei dezai nelabai padeda, kas keisčiausia...

Žiemą parduotuvėse su striuke, tai jo...baisiai bjaurus jausmas, kai šunti.

Vilniuje. Nepasakosiu, kaip jaučiuosi. Vasarą mane miestas veikia itin blogai. Bet yra reikalas vienas kitas. Užsisakiau ir į šaldiklį sudėsiu 20 Kijevo kotletų, bus nuo bado gintis dideliam vaikui, kai mūsų namie nėra, o ir mums kokį sykį.

Atsakyti

Nežinau, ką man reikėtų daryti, kad rūbai šlapi nuo prakaito būtų. Net sporto salėj atidirbus vos nosis parasoja.

Atsakyti