Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Kas kodėl? Klausiu, ar siūlų pirksi?

Nesupratau. Pagalvojau, kad klausi norėtinas kol nusipirksiu siūlus, o po to taps nenorėtinas.

Siūlų turiu jam tinkamų. Dabar tik eilę sudėliot reikia. Dabartinis mezginys labai lėtai ant 1,5 mm einasi. 100 eilių jau numegzta, o dar tik 13 cm nuo viršaus.

Atsakyti

Aš tokių virbalų net neturiu😀 kas tokio bus?

Terezza, pavydžiu užsispyrimo. Ir klausimas, kam tau to reikia? Na to, abiturientiško svorio? Nu nes man jau kažkaip visai mažokai atrodo.

O šiaip, tai net nežinau, kiek svėriau būdama abituriente😀 svarstyklės tik gydytojos kabinete buvo. Ai, ir pas mamą parduotuvėj, mašus sverdavo😀

Tiksliai pamenu, kad buvau 53 pasiekusi pirmam nėštumo trimestre, po žiaurios toksikozės

Atsakyti

Bus свитер с удлинённой линией реглана iš šilko.

Atsakyti

Terezza, pavydžiu užsispyrimo. Ir klausimas, kam tau to reikia? Na to, abiturientiško svorio? Nu nes man jau kažkaip visai mažokai atrodo.

Mano KMI sveikas, jaučiuosi puikiai. Ant pilvo rinkės nesideda, leškos einant nesitrina. Ir gyvenimas yra gražus  :wub: 

Iš tikro tai ne tam tikro svorio siekiau, o koncentravausi į savijautą. Dabar jaučiuosi 100 proc. gerai. O nei abiturienė perdžiūvus nebuvau, nei dabar esu. Tiesiog dailiai liekna.

Atsakyti

Bus свитер с удлинённой линией реглана iš šilko.

Aš vos neužsisakiau karališkai mėlyno šilko wolly, bet pamačiau metražą. 1000m/100g. Nu ir kažkaip supratau, kad tingėsiu sukti tiek :D​ 

Atsakyti

Sveikos :) na nesistebiu kad nežinot ką reiškia :) visada galima paklausti :) va pirmas google atsakymas į QA yra pirstu į akį. Ir tai nera tik testavimas- tai yra visų procesų programinės įrangos kūrime įtakojomas ir gerinimas - del to QA o ne testuotojas :)

yra įmonių kurios turi tik testuotojus kurie niekur daugiau nesikiša. Aš paprastai dirbau tokiose darbovietėse kur reikalingi daugiau apimantys testuotojai. Todėl pakankamai plačiai ir apimdavau pati procesą, nuo labai anksti prisidėdavau prie darbo organizavimo, projekto veiklų.

Priedas  47B12228-12B4-47A1-B452-D3F7F1364970.jpeg   306,86KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Vėl svorių tema :).

Kapseika, slapukė, apsireiškei, kad LT buvai, tik iš jos išvykus :). Dažai tai iš Aliexpress, bet tai bet kur gal rasi tekstilei dažų, tye-dye angliškai batika. Mano agurkai beveik mirinėjo dar net neužaugę, dabar lyg atsigauna.

Ingriga savo nepažintą pusę atskleidė, kaip įdomu  :bigsmile: .

Aš iš nervų iššveičiau virtuvę, šiaip grindis namie. Ir ... suplanavau ryt plaukimą Žeimena. Jeigu su Dievo padėjimu pavyks nuvažiuot iki Kaltanėnų. Intensyviai ir vis dar nerezultatyviai mirkstam vienoj temoj, Žinių daugėja, aiškumo nelabai. Tikiuosi, ir tai praeis, atsiras naujų rūpesčių :).

Reikia atnaujinti dėkingumo praktikavimą, nes paskutinėm dienom dažniau galvoju apie tai, ko neturiu, nei kuo galiu džiaugtis, reik baigt  :B .

Mezgu vis po truputį. Labai viluosi, kad nebus visa vasara vienam megztiniui skirta :).

Atsakyti

Žuviuk, tai jau išsiaiškinom :D  tiesiog kokybę užtikrinti galima ne tik programinės įrangos procesuose.

O visokius trumpinius labai mėgsta rusai. Bele kokį ilgą pavadinimą pavers raidžių kratiniu. Ir dzin kad sunku susigaudyt, kokie čia žodžiai prasideda tom raidėm.

Terezza, iš tikro tai visai ne mano reikalas :rolleyes:​  svarbu tau gerai.

Atsakyti

Restar nu mane irgi lėtamezgis ištikęs

Rankoves iki alkūnių pagaliau damezgiau, bet kaaip lėtai.

Nu bet judesio užtat daugiau.

Ir ups..siūlų nusipirkau

šilko suknelei kurią kažin ar šiemet megsiu..

Atsakyti

Vėl svorių tema :).

Kapseika, slapukė, apsireiškei, kad LT buvai, tik iš jos išvykus :).

Na, pvz. mes net ir saugumo sumetimais neakcentuojam, kad atostogaut važiuojam iš namų. Dažnisusiai tik po to info papasakoju ar foto įkeliu. Na, nebent vyras gyvena namie, kai aš su kažkuriuo iš vaikų atostogauju, tada būna, kad pasisakau.

Šnd Gyčio šventė įvyko, I komunija jau priimta. Koooks vakaras smagus buvo, kad dar valandą prie namų vaikščiojom. Nemažai per dieną pritrepsėjau.

Ai, netikėtai šnd Reservede švarką prie suknutės (ir džinsų) nusipirkau. Beveik 20 eur, o atrodo super- gerų nuolaidų dabar yra. 

Atsakyti

Restar- dekingumo praktikavimas super! Puiki idėja;) Dar yra ir savo situacijos matavimas su tuo kas buvo prieš tai ir kaip yra dabar - irgi magiskai veikia.

pvz buvom su drauge wake parke- ji šokinėja jau nuo tramplinų, o man šiandien pirmą kartą pavyko  posūkį padaryti. Jei lyginčiausi su ja- būtų gili depresija, nes man iki to kaip iki mėnulio, o dar kitas klausimas ar išvis šokinėt norėsiu kada- man tiesiog patinka plaukimo procesas. O va pagalvoju kad pries tai tiesiog nuplaukdavau i viena trasos galą ir ten jau murkt į vandenį budavo, o šiandien pavyko apsisukti! Ir tai teikia tiek džiaugsmo!! Nes tai buvo mano patobulėjomas ir išlipimas iš už prieš tai buvusių ribų. Žodziu - džiaugsmas dėl savų mažų dalykų! Ir įvertinimas to ko tau realiai reikia, o ne to koks yra maximumas arba trendas labai padeda man :) galbūt tiks ir tau ;)

Atsakyti

Katuk, tai apie tai ir kalba, kad QA IT srityje irgi dirba su procesais. Vadovaujamės įvairiais ISO standartais ir rekomendacijom, vykdom auditus :) visa tai žinoma :) dėl to ir pridėjau savo trigrašį, kad būtų daugiau aiškumo, jog ir Liniukos darbas yra mano darbo dalis :) 

Dėl to, Liniuka, nesiparink kad maišoma- tiesiog yra įmonių kur testuotojas yra tik testuotojas, o kaikuriose jis ištiesų yra QA :) tik aišku klausimas ar visos įmonės supranta dėl ko vienokį ar kitokį pavadinimą duoda :)

Atsakyti