sveikos
Oho Ingriduskos pokyčiai
lietaus nematėm nei vakar, nei šiandien
Tai Vilniuj, kaip kur kliuvo turbūt. Pas mus irgi nulijo smarkiai bet trumpai. Bet turbūt skaitėt, kad registrų centro veikla sutriko dėl liūties. Vienas iš paskendusių - e-sveikata. Vaikai važiavo iš darbo mašina, tai sakė turėjo sustot net, negalėjo važiuot dėl liūties.
Cia lijo ir stipriai ir žaibavo ir daužėsi dundulis. As jau irgi susitaikius kad yra kaip yra ir kad reik nekeist ko pakeisti negali. Ir kad viskas gal i gera. Ar bus darbo matysim.Laukiu savo nuotykio, o kol kas su LV elektrikai rokuojus Filmai abu patinka Mamamia 1 ir antras ir Restar apie Mike irgi. Dar tech apžiūra iššoko į visą verpetą, užsimiršus truputį buvau, tai ryt tetis uzregistravo pas meistra, šausiu į Kelmę.
Man šitą kokia į Ingriduską panaši
Ir sukienka nieko.
Screenshot_20200721_143538.jpg 426,96KB
0 Parsiųsta kartų
Ir panaši ir ne.
Vo šiandien Liepojoje
received_622248838415256.jpeg 113,32KB
0 Parsiųsta kartų
Ingriduk, smagu Liepojoj, pasiilgau. Bus matyt, ar šiemet lemta nuvažiuot, ar ne. Siunčiu savo norus visatai...
Grįžom namo po Kernavės šiandien. Radau katino "laiškelį" ant sofos man - reiks ryt skambinti veterinarui. Ir sofą rimtai valyt, nes tokio didumo bala, kad baisu, ir nosį riečia... Nusmurgęs toks padaras, matyt, vėl šlapimo reikalai atsinaujino.
Įngridushka, ką jūs su šuniuku - operavot ar taip palikit kol kas? Myliu gyvūnus, bet galėtų jie nesirgt...
Neoperavom.
Nes jokios garantijos kad bus geriau.
Dažnai nešiojam. Nukeliam užkeliam.
Ir jai labai i nauda pajūrio kurortas.
Labai tinkama sanatorija.
Neberaiši taip.
Bet alergija užpuolė, tai vežiau į Palangą.
Daktariuks superinis.
Aiškiai, tiksliai viska susake.
Blyn Vilniuj 3 kart vezem, vis kiti vaistai ir vis tyrimai mandrus.
O cia,sako cia alergija.
Vaistai ir maista.
Trečia diena jau buvo sveika.
Oj su tais gyvūnais yra reikalų.
Mūsiške dar ir skristi i Kijeva tures.