Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

sveikos

Oho Ingriduskos pokyčiai  :blink: 

lietaus nematėm nei vakar, nei šiandien  :hmm: 

Atsakyti

Vilniuj sūnus sakė, kad palijo vakar smarkiai, bet trumpai, o sode gal naktį nesmarkiai pradėjo, palijo kažkiek. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 21 liepos 2020 - 11:24

Tai Vilniuj, kaip kur kliuvo turbūt. Pas mus irgi nulijo smarkiai bet trumpai. Bet turbūt skaitėt, kad registrų centro veikla sutriko dėl liūties. Vienas  iš paskendusių - e-sveikata. Vaikai važiavo iš darbo mašina, tai sakė turėjo sustot net, negalėjo važiuot dėl liūties.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 21 liepos 2020 - 12:16

Pas mus vakar nei lašas nenukrito, bet miesto pusėj matėm juodus debesis. O šiandien apie 9 val. trumpa, bet didelė liūtis praėjo. Kaip gerai, nereikės agurkų laistyt :)​ 

Atsakyti

Aš vakar laukiau laukiau lietaus, nėjau agurkų laistyt, bet 3 lašai pakrapijo ir psio. paryčiais ta gaiva atėjo, kai pabudau, lietaus garsas nepadėjo lipt iš lovos :D

Atsakyti

Cia lijo ir stipriai ir žaibavo ir daužėsi dundulis. As jau irgi susitaikius kad yra kaip yra ir kad reik nekeist ko pakeisti negali. Ir kad viskas gal i gera. Ar bus darbo matysim.Laukiu savo nuotykio, o kol kas su LV elektrikai rokuojus Filmai abu patinka Mamamia 1 ir antras ir Restar apie Mike irgi. Dar tech apžiūra iššoko į visą verpetą, užsimiršus truputį buvau, tai ryt tetis uzregistravo pas meistra, šausiu į Kelmę.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingriduska: 21 liepos 2020 - 13:38

Man šitą kokia į Ingriduską panaši :) Ir sukienka nieko.

Priedas  Screenshot_20200721_143538.jpg   426,96KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Tikrai panaši.

Atsakyti

Ir panaši ir ne.

Vo šiandien Liepojoje

Pridėta:

Atsakyti

Ingriduk, smagu Liepojoj, pasiilgau. Bus matyt, ar šiemet lemta nuvažiuot, ar ne. Siunčiu savo norus visatai... 

Grįžom namo po Kernavės šiandien. Radau katino "laiškelį" ant sofos man - reiks ryt skambinti veterinarui. Ir sofą rimtai valyt, nes tokio didumo bala, kad baisu, ir nosį riečia... Nusmurgęs toks padaras, matyt, vėl šlapimo reikalai atsinaujino.

Įngridushka, ką jūs su šuniuku - operavot ar taip palikit kol kas? Myliu gyvūnus, bet galėtų jie nesirgt... 

Atsakyti

Neoperavom.

Nes jokios garantijos kad bus geriau.

Dažnai nešiojam. Nukeliam užkeliam.

Ir jai labai i nauda pajūrio kurortas.

Labai tinkama sanatorija.

Neberaiši taip.

Bet alergija užpuolė, tai vežiau į Palangą.

Daktariuks superinis.

Aiškiai, tiksliai viska susake.

Blyn Vilniuj 3 kart vezem, vis kiti vaistai ir vis tyrimai mandrus.

O cia,sako cia alergija.

Vaistai ir maista.

Trečia diena jau buvo sveika.

Oj su tais gyvūnais yra reikalų.

Mūsiške dar ir skristi i Kijeva tures.

Atsakyti

Liuks, kad sanatorija į sveikatą! Visiems, manau. O skristi, ojoj... Su mašina ten toli ar neapsimoka?

Atsakyti