As eisiu 28d
Kojos rankos, kad visiska gagre netapciau.
Dabar tai baisuma kojos ir rankos
Jo Kapseika, ta Korona sujaukė gyvenimą. Tik gal nebus blogai, o net geriau viskas susisuks.
Va pasimėm paskolą pajūriui, o tie neaiškumai su saviizoliacijomis, virusas nebeleidzia kaip seniau vyrui dirbti,,išskrisdavo 6 ryto trečiadieni grįždavo penktadienį 9vakaro. Nedirbti jau kai paskola nebegali🤣😎
gyvent po 3 savaites atskirai ne mums, mes taip ilgai būt atskirai nenorim, tenka kraustytis man į Kijevą.
Labas rytas,
Ohoho, Ingriduska, kokie pokyčiai
Restar, pasidomėjau, pirminiai lietuvių k. rezultatai liepos 31 turėtų būti, visi kiti iki rugpjūčio 5 d.
Koks gaivus oras šiandien. Po vakar kaitros vienas malonumas.
Aš kol kas pas savo manikiūrininkę neinu, nagus trumpai kerpu, niekuo nelakuoju. Nuo rudens pradėsiu vėl tą maratoną. Va kojų pirštų nagus reiktų susitvarkyt nuvaryt, bet vis neprisiruošiu.
labas rytas
Ingriduska, o pati irgi kažkokio darbo ten ieškosi?
man gal visai patiktų toks gyvenimo nuotykis, nors man vargu ar likimas tokį posūkį ruošia - ir vyras mano per daug sėslus, ir mokykliniai vaikai neleistų tokio sprendimo taip paprastai padaryti.
Mezgimo fronte pas mane kažkokia krizė.
Mezginį prasivežiojau visas atostogas krepšyje, gal porą kartų išsitraukus buvau.
Nežinau, ar čia dabartinis mezginys taip nekabina, ar bendrai reikia pailsėti nuo mezgimo.
Teoriškai megzti lyg ir noriu, galvoje visokios idejos sukasi, bet nei viena "neiššauna" iki tiek, kad čiupt ir megzt.
Bet ir neprievartauju savęs, vyras laimingesnis, jam nelabai patinka, kai keliaudama mezgu.
Ingriduska-jei tik kokie metai, tai nebus labai blogai. Bet vat kai jau septyni
tai kažkaip vargina ta namų gausa.
Aš grįžus dar irgi nemezgiau. Kažkaip ta avarija labai buvo mintis užvaldžius, po to nervai dėl to viruso-turiu neturiu. Tai tik šiek tiek ūkio darbų nubirbau. Kurie irgi nervijo. Turiu tokių stalo takelių iš Ikėjos. Medvilnė su poliesteriu. Sugalvojau išskalbt. Pasitikrinau-skalbti įprastai, ne daugiau 40 laipsnių. Nu ir nenunatytas atvejis
kažkodėl skalbiankė tokius kantus "užlygino". Kad neįmanoma ištiesint. Ir garinau, ir mirkiau vandeny ir tryniau. Nu ir pypec. Nežinau, ar išmest ar apsimest kad visai nieko.
Sveikos,
Patiko išvada, kad viskas išeina į gera. Bus įdomi ir, manau, teigiama patirtis.
Vakar pažiūrėjau tokį gražų filmą, kad sustodavau megzti, nes tiesiog gražu žiūrėti: "Sudie, Kristoferi Robinai", apie A. Milną, kuris parašė Mikę Pūkuotuką, ir jo sūnų. Vien tas vaikas kokio mielumo, taip gražu žiūrėti. Ir mintis gera, ir pabaiga.
Šįryt lovoj pradėjau skaityti E. Umbrasaitės "Prancūzija mon amour".
Limit, dėkui, reiškia po dičkio operacijos paaiškės ir egzaminai.
Pedikiūrą man mirtinai reikia naują darytis. Rankų nagai išgyvens ir taip, trumpai kerpami, nes daryti ką nors jiems už pinigus beprasmiška. Vis tiek laiko itin trumpai.