Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Ingriduska, va čia tai naujienos :rolleyes:​ 

Atsakyti

Jo, Ingridushka, pavaro! Planas ilgam? Jeigu viskas būtų gerai su epidemija, tai būtų faina sektai tave ten aplankyt. Bet kažko abejoju.... 

Atsakyti

Laba diena  :4u:  Prisiduodu ir aš, kad dar gyva  :rolleyes: pusė atostogų atbuvom, grįžom keliom dienom namo.  :)  Šiandien vaikams pažymas gavom, jau ketvirtas skalbimas sukasi  :) 

Pirmą savaitę su didele džipų kompanija (9 mašinos) po Latviją keliavom pirma nakvynė Biržuose, pora naktų Kolkoje, pora  miško kempinge visai šalia jūros kažkur netoli Liepojos ir paskutinės dvi naktys Ventainėje. Keliavimas tokia didele kompanija turi savų privalumų, bet ir trūkumų daug - pavargau kažkaip... užtai Vaivai smagu buvo, turėjo panašaus amžiaus draugų pulkelį, tai siautė kiauras dienas  :D Grįžom šeštadienį vakare, sekmadienį praskalbiau viską, vėl susimetėm tašes, susikrovėm dviračius ir pirmadienį vėl išvažiavom toliau atostogauti į Estiją.  :rolleyes: Šį kartą patys sau vieni.  :) Po pirmos savaitės "kolchozo" tikrai mėgavausi šeimos draugija - prie nieko derintis nereikia, važiuojam savo tempu, kada norim, tada ir stojam, kur norim, ten važiuojam.  :wub: Aišku, amžinas devynmetės ir penkiolikmetės antagonizmas šiek tiek kraujo pagadino, bet kažkaip pavyko savaitę be didelių dramų išgyventi. Labai patiko Talinas su savo nuostabiu senamiesčiu, puikiais dviračių takais  :wub:  užsukom į Rumu - paskendusį sovietinių laikų kaleimą.  :wub:  Gerai, kad turėjom dviračius - beveik nebuvo zyzimo ir nepasitenkinimo.  :D 

grįžom penktadienį tiesiai į sodybą, sekmadienį suvažiavo mano familija, nepavyko man šiemet išsisukti nuo gimtadienio šventimo.  :oh: nusivežėm visus į Burbiškio dvarą, Ingrigos sesė ekskursiją padarė, pavalgėm šventinius pietus kaip kokie dvarponiai ir grįžom čilinti į sodybą. Buvo labai smagu  :wub:  Broliui, deja nepavyko sudalyvauti, po dviejų savaičių karantino testas vis dar buvo teigiamas, karantinuojasi toliau...

Pabūsim namie 3-4 dienas, vyrui reikia nueiti į darbą, ir vėl važiuosim. Šį kartą dviese  :wub:  Aušra šeštadienį išvažiuoja į stovyklą, Vaivą seneliams paliksime ir dabar jau tikrai ilsėsimės  :D 

Atsakyti

Ingriduska-nu pavarote ponia. O kokiu būdu legaliai ten apsigyvensit? Darbo viza?

Lace -smagios atostogos. Kur Biržuose nakvojot? Įdomu, nes planą turiu kitai savaitei nuvykti, tik nakvybės dar neišsirinkau.

Aha-ir taip par prisiduodu. Pasidariau greitą viruso testą-neigiamas :victory2:​ 

Atsakyti

Lace -smagios atostogos. Kur Biržuose nakvojot? Įdomu, nes planą turiu kitai savaitei nuvykti, tik nakvybės dar neišsirinkau.

Aha-ir taip par prisiduodu. Pasidariau greitą viruso testą-neigiamas :victory2: 

mes nakvojom palapinėje, kempinge  :P 

smagu dėl testo  :4u: 

Atsakyti

Lace, o kaip tavo broliui- yra kokie ligos požymiai, ar tik testas teigiamas?

Atsakyti

Lace, o kaip tavo broliui- yra kokie ligos požymiai, ar tik testas teigiamas?

besimptomis

Atsakyti

Lace intensyvios atostogos ir įvairovė kompanijos :). Smagu atsitraukti nuo namų ilgesniam laikui. Prie Liepojos gal kartais Verbelnieki buvot?  O broliui jokių simptomų ir nebepasireiškė? 

Atsakyti

:D po pabuvimo įvairioj kompanijoj man būna lengva įvertint, kokį gėrį šalia turiu. Vyrui sakiau tą garsiai  :wub: 

Iš tiesų - arba tikrai renkamės pagal tai, kiek galim kitą žmogų šalia toleruot. Arba per kažkiek daug metų apsitrini kampus ir elgiesi taip, kad šalia esantis neerzina. Nes man dviejų dienų su kitais žmonėm pakako, kad norėčiau vėl tik savo šeimos :) 

Lace, fainos įvairiapusės atostogos  :clap: 

Aš šnd msnikiūrą ir pedikiūrą atsinaujinau :nail:​ . Smagu. Jaučiu, kad netyčia atradau 'savo meistrę'. Vis paieškose buvau. 

Atsakyti

Aš irgi šiandien po manikiūro. Meistrę jau antrus metus tą pačią lankau ir labai patinka. Jauna mergaitė, bet tokia labai įvairiapusė, labai apie daug ką pasišnekam. 

Atsakyti

Aš eisiu ryt arba poryt manikiūro. Darysim mainus :D aš jai mašiną nuploviau, ji man nagus tvarkys. Nebloga tokia mergaitė, antram aukšte gyvena :P​ 

Atsakyti

Nu va tokie pavarotai.

Būsiu Katuks

O 90 dienu galim buti, tada privalom grizti nors parai ir vel 90 dienu.

Butas jau isnuomuotas Paryziaus kvartaliuke, arti senamiescio.

Maciau su visokiais alia eifeliais ir triumfo arkom🤣🤣🤣

O kiek ilgai gyvensim Kijeve nuo vyro darbo priklausys.

Minimum metai, tikiuosi kad neprapuls darbas, nesikeis,labai ekonomine situacija.

Zodziu ziuresim, nes viskas dabar keista ant Pasaulio sio.

Lauksim viesniu.

Kol kas karantinu ner nei ten nei cia is Ukrainos.

Lace intencyviai ir smagiai.

Atsakyti