Sveikos, bandau nusiteikt kasdien pozityviai, bet mieste vasarą man tai taip sudėtinga... Prabundu 5 ryto - karšta...miestas ūžia ir per uždarytą langą, atsidaryt durų į svetainę negaliu, nes naktibalda nemiega ir klaviatūra barškina... Nebegaliu užmight, širdis daužosi, ima nerimas dėl visko - ko reikia, ir ko nereikia, tarsi savaime. Dar labai nepatinka, kad siauresniam kely ėmiau krūpčioti ir aikčioti dėl kiekvienos iš už posūkio netikėtai pasirodžiusios mašinos, kai ne pati vairuoju
. Pati suprantu, kad nesąmonė, perdėtos reakcijos, bet jos niekaip nesivaldo - gaunasi automatiškai. Reiks googlinti, kas čia nervų sistemą gali pastiprinti...
Restar, Nu gal tikrai kokiu apyniu, valerijonų reiktų.
mūsų butas labai triukšmingoje vietoje, naktį vasara neįmanoma atviru langu miegoti, mocai praskrenda, jaunimas po langais tūsina, o paryčiais iš viso visi ima važiuoti, pypsenti, keiktis.
Čia, pajūryje, namukas laukuose, bet garsų irgi kokių tik nori. Šia naktį vejas, lietus, vakar žaibai, jei nelyja paukščiai tūsina. Prižadina nuo ankstaus ryto. Dabar va vejas siubuoja nameli, o lietaus šuorai sukelia baisinį garsą. Tik kai nervai neįtempti tai ir nekrūpčioju.
Bet zinau apie ka kalbi. Esu tokiu etapu apturejus gyvenime ir ne vieną. Paprastai jie turejo priezasti, tai yra buvo ko nervintis, ilgesniu laikotarpiu išsenka tos atsargos ląstelių ir krūpčioji nuo bet ko.
Praeina tie krūpčiojimai, nemiegojimai kai apsitvarko ta problema,,o tavo atveju, tu is viso puikiai laikaisi. As gal nesugebeciau net taip...
Va man Karantino pradzia buvo siaubingai sekinanti. Mes be darbo vaikas be darbo ir Londej, kuom viskas baigsis ir kada žinojimo nebuvo, jaučiausi tiesiog baisiai. Nemiegodavau, nebuvo apetito, nieko nenorėjau tik verkti ir tyliai būti.
Padkui emiau vaikscioti, susitariau su savim, kad pakeist nieko negaliu, turiu laukti ir išsikapsčiau.
O nutiko visai ne bligiausi scenarijai.
Ačiū, Ingrida. Tas jausmas, kad ne aš viena kartais nuprotėju, paguodžia. Nutiks ir man ne blogiausi scenarijai, tikiu. Realiai nieko blogo ir nėra, bet gal tikrai iškankinta per ilgą laiką visko, kad neadekvačios reakcijos į smulkmenas... Gi gyvenu šitam bute jau 18 metų. Niekada ir nekliuvo man tos mašinos ūžiančios
. Gal tiesiog labai ryškus kontrastas su sodu. Ten ramu, tik rytinis saulės spindulys pažadina ar koks paukštukas, bet nuo to tik malonumas. Ten tik nuvažiuoju - iškart įsijungia laimės mygtukas, dauguma bėdų užsimiršta momentaliai. Bet ilgiau pasėdėjus - ir ten ne rojus. Nusimaudyt nėra kur
. Ir šiaip - dirbti daug nenoriu
. O nepadirbus, jau tampa ir ne taip malonu.
Vasara bėga, atostogos baigiasi... Kol kas buvo tik 3 įdomesnės dienos per jas. Pamenu, kad ir motinystės atostogos pernelyg greit prabėgo, ypač paskutinės.
Labas
Parsivilko mano Mūza, su tokiu kabliu mezgu antra diena.
O reiktų eiti daiktus susikrauti, rytoj išvažiuojam gal net dviems savaitėms
Tėvų katė šiąnakt savo pirmą vadą atsivedė - 1 valandą nakties mama parašė, kad jau 6 yra ir dar ne pabaiga
kol kas updat'o neturiu, matyt miega išvargę.
Vaiva tai jau cypia iš džiaugsmo - ją dviems savaitėms paliksim pas senelius su visa katinų kompanija.
Abelo, ką manai apie gripo skiepus koronos kontekste?
Kai buvom pažymų, mūsų šeimos gydytoja labai primygtinai rekomendavo šiemet skiepytis.
Iki šiol niekada nesiskiepydavau, bet dabartinėje situacijoje gal verta
Lace, pasakei A, pasakyk ir B
- tai kokį kablį pagavai, ką mezgi?
O katė veislinė, sąmoningai veisia turbūt?
Pedikiūro užsirašyt greit nepavyko, bet katiną jau šiandien pas vet tempsiu. Sukainuos daugiau nei pedikūras
.
Pedikiūro užsirašyt greit nepavyko, bet katiną jau šiandien pas vet tempsiu. Sukainuos daugiau nei pedikūras
.
Restar, gal tau kokių B grupės vitaminų kursą susileisti reikėtų? Nes tokia įtampa matyt ne šiaip sau, turbūt trūksta kažko organizme.
Tai aš tą patį manau, kad trūksta man kokių medžiagų, o ne proto
. Dar magnio gal kokio.
Man irgi įdomi nuomonė apie gripo skiepus. Lygiai taip pat nesiskiepydavau. Ir net nesu sirgus. Bet baimių dabar pilnos kelnės.
Apie nerimus irgi galiu paguosti ir pasiguosti. Realiai nėr dėl ko, bet naktimis praktiškai nemiegu.
Ir vairuot neramu. Renkuosi nevažiuot, jei tik galiu.
Einu manikiūro
Man pačiai važiuoti tai iš principo nebaisu visai, kai pati kontroliuoju situaciją. Tik baisu dėl to, kad reikiamu metu bėgis gali neįsijungti
. O kai vyras vairuoja, tai man atrodo, kad jis važiuoja per arti vidurio juostos, tai per greitai posūkyje ar siauram kely, kur norint apsilenkti reikia sustoti ir pan.
Sūnus šiandien pasiskambino į ligoninę ir jam pasakė, kad testo dėl koronos nereikia. Tikiuosi nepasikeis per tas kelias dienas iki operacijos. ![]()
išgalvinį a la Nitė
Niekada ant savęs neįsivaizdavau megztinio nuleistais pečiais, bet išsimatavau teisingus Nitės megztinius ir nusprendžiau suteikti tokiam rūbui šansą.
Nitė man net yra laikinai palikusi vieną savo megztinį "ant primierkos"
mezgu iš woolio medvilnės su "pajetkom". Spalva - kaip visada
Katė neveislinė, bet tėvai ją praktiškai už žmogų laiko, priskiria visas žmogiškas emocijas, tai labai empatiškai gailėjo, kaip čia katytė nepatirs motinystės džiaugsmo
į žentus pasikvietė sesės katiną - negrynaveislį britų trumpaplaukį
pergyveno tai turbūt labiau nei kai aš gimdyt važiavau
C8648C8F-E2CE-4CDF-8A01-153ED4814D93.jpeg 104,24KB
0 Parsiųsta kartų