Su vaistais nuo kirmėlių tikriausiai pas Olaiva džiausia patirtis
Duodant katinui ir žmonėms verta sugerti žmogiškų nuo kirmėlių. Mums taip veterinaras patarė
Freke, rimtai? O tai jau kartais aš viena jaučiuosi nenormali, baisu ir prasižioti, kad negaučiau kokių patarimų, kur nors eiti ar ką nors konservuoti
. Bet aš dabar tikrai visiškai absoliučiai nuo nieko nebepavargus. Nebent - nepailsėjus po pavasario įtempto
.
Bandau dar organizuoti 9-metės gimtadienį. Misija iki 15 val - pavogti katino šlapimo
. Neįsivaizduoju, ką veiksim artimiausiom dienom, tai negaliu planuoti daugiau nieko. O atostogas planuoti atidaviau vyrui
. Bet tai jam jūra iki kelių - jis iki Platelių, Mosėdžio jau buvo suplanavęs, į Šakių rajoną vyšnių skint... Vis nusodinu, kad, kažin, ar nuvažiuosim....
Lace tėvų kukuliukai🤩😍 ale gražu tik pažiūrėt😊 pilkius manau greit išdalins, o rainiukus gražiai nufotkinus (Lace gi tą moka puikiai) irgi atras namus.
aš tai manau, kad rainiukai pirmi iškeliaus 😉 jie ne patvorio rainieji, atrodys kaip britukai ![]()
Va jų tėvas ir senelis ![]()
44DE9EAA-9A20-4994-B9D3-4665FCC87852.jpeg 94,88KB
1 Parsiųsta kartų
o va prosenelė (manau, kad ta šviesi rainiukė taip ir atrodys - ji kol kas mano favoritė) ![]()
53AC88D4-4016-4E3B-9BFD-793107F98EEF.jpeg 139,54KB
0 Parsiųsta kartų
Kad čia škotų nulėpausiai. 😍🤩 neužsilaikys nei vienas 😁
Restar, o kodėl nenuvažiuosit? Dėl mašinos?
nesvarstot Citybee keliom dienom pasiimti?
arba išsinuomoti per skelbimus kokį miniveną. Mes prieš kokiu 15 metų su išnuomotu mikroautobusu į Italiją važiavom prie Gardos ežero buriuoti - važiavom su mano tėvais, tai į lengvąją niekaip nebetilpom
Nežinau, aišku, kokios dabar kainos, bet jei nakvynes organizuotis palapinėje gamtoje, maistą ant laužo ar dujinukės, tai gal ta kaina atperka gautus įspūdžius
mano vyras mūsų dviejų atostogoms Norvegiją suplanavo, ketiname Nordkapą pasiekti, pažiūrėti kaip ten pasaulis už poliarinio rato atrodo
važiuosim savo "kemperiu" džipu, jame pakankamai patogiai galima miegoti ant įrengto gulto, stengsimės neišlaidauti, kempinguose ar tiesiog laukinėje gamtoje nakvot, maistą patys gamintis.
Pagrindinės išlaidos bus kuras ir keltas iš Talino į Helsinkį.
Kad čia škotų nulėpausiai. 😍🤩 neužsilaikys nei vienas 😁
aš tokia žinovė
painioju britus su škotais
man arba gražūs, ar ne - tai šitie gražūs
Su tais škotukais yra taip. Jei ausys po 3-4 sav pradės linkt bus nulėpausiai. Jei ne tada stačiaausiai. Škotukus iš britų išvedė. Tai stambumu panašūs.
Gražūs šitie🤩, neturėčiau Ponios namie susigundyčiau😊
O pelėžirniai tai namie liko😶😑😂
Katiniukai
Pas mane katinams kančia būtų
kaip ir gėlėms
Pagrindinės išlaidos bus kuras ir keltas iš Talino į Helsinkį.
Dar kelių mokesčius įsitraukit ;) nes dažniausiai netikėtai susimokėt tekdavo išlindus iš požemio kokio ar tiltą privažiavus
Savaitę keliavom. Vakar kaip tik pagalvojau, kad vėl norėčiau po Norvegiją pasivažinėt.
Rodausi savo pagaliau pabaigtą grietinėlinį kašmyršilkį.
110275498_575389753142983_6074079171227533295_n.jpg 38,27KB
0 Parsiųsta kartų