Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Su vaistais nuo kirmėlių tikriausiai pas Olaiva džiausia patirtis  :hmm: 

Atsakyti

Duodant katinui ir žmonėms verta sugerti žmogiškų nuo kirmėlių. Mums taip veterinaras patarė :)​ 

Atsakyti

Freke, rimtai? O tai jau kartais aš viena jaučiuosi nenormali, baisu ir prasižioti, kad negaučiau kokių patarimų, kur nors eiti ar ką nors konservuoti :D. Bet aš dabar tikrai visiškai absoliučiai nuo nieko nebepavargus. Nebent - nepailsėjus po pavasario įtempto :)

Bandau dar organizuoti 9-metės gimtadienį. Misija iki 15 val - pavogti katino šlapimo  :B . Neįsivaizduoju, ką veiksim artimiausiom dienom, tai negaliu planuoti daugiau nieko. O atostogas planuoti atidaviau vyrui  :B . Bet tai jam jūra iki kelių - jis iki Platelių, Mosėdžio jau buvo suplanavęs, į Šakių rajoną vyšnių skint... Vis nusodinu, kad, kažin, ar nuvažiuosim....

Atsakyti

Lace tėvų kukuliukai🤩😍 ale gražu tik pažiūrėt😊 pilkius manau greit išdalins, o rainiukus gražiai nufotkinus (Lace gi tą moka puikiai) irgi atras namus.

aš tai manau, kad rainiukai pirmi iškeliaus 😉 jie ne patvorio rainieji, atrodys kaip britukai  :wub:

Va jų tėvas ir senelis  :rolleyes:

Priedas  44DE9EAA-9A20-4994-B9D3-4665FCC87852.jpeg   94,88KB   1 Parsiųsta kartų

o va prosenelė (manau, kad ta šviesi rainiukė taip ir atrodys - ji kol kas mano favoritė)  :wub:

Priedas  53AC88D4-4016-4E3B-9BFD-793107F98EEF.jpeg   139,54KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Kad čia škotų nulėpausiai. 😍🤩 neužsilaikys nei vienas 😁

Atsakyti

Restar, o kodėl nenuvažiuosit? Dėl mašinos?  :unsure: nesvarstot Citybee keliom dienom pasiimti? :unsure: arba išsinuomoti per skelbimus kokį miniveną. Mes prieš kokiu 15 metų su išnuomotu mikroautobusu į Italiją važiavom prie Gardos ežero buriuoti - važiavom su mano tėvais, tai į lengvąją niekaip nebetilpom  :mirksiukas: Nežinau, aišku, kokios dabar kainos, bet jei nakvynes organizuotis palapinėje gamtoje, maistą ant laužo ar dujinukės, tai gal ta kaina atperka gautus įspūdžius  :unsure: 

mano vyras mūsų dviejų atostogoms Norvegiją suplanavo, ketiname Nordkapą pasiekti, pažiūrėti kaip ten pasaulis už poliarinio rato atrodo  :B važiuosim savo "kemperiu" džipu, jame pakankamai patogiai galima miegoti ant įrengto gulto, stengsimės neišlaidauti, kempinguose ar tiesiog laukinėje gamtoje nakvot, maistą patys gamintis.  :) Pagrindinės išlaidos bus kuras ir keltas iš Talino į Helsinkį.  :) 

Atsakyti

Kad čia škotų nulėpausiai. 😍🤩 neužsilaikys nei vienas 😁

aš tokia žinovė  :blush-anim-cl: painioju britus su škotais  :oh: man arba gražūs, ar ne - tai šitie gražūs  :mirksiukas: 

Atsakyti

Su tais škotukais yra taip. Jei ausys po 3-4 sav pradės linkt bus nulėpausiai. Jei ne tada stačiaausiai. Škotukus iš britų išvedė. Tai stambumu panašūs. 

Gražūs šitie🤩, neturėčiau Ponios namie susigundyčiau😊

Atsakyti

O pelėžirniai tai namie liko😶😑😂

Atsakyti

Katiniukai :wub: 

Pas mane katinams kančia būtų :B​  kaip ir gėlėms

Atsakyti

:) Pagrindinės išlaidos bus kuras ir keltas iš Talino į Helsinkį.  :)

Dar kelių mokesčius įsitraukit ;) nes dažniausiai netikėtai susimokėt tekdavo išlindus iš požemio kokio ar tiltą privažiavus :) Savaitę keliavom. Vakar kaip tik pagalvojau, kad vėl norėčiau po Norvegiją pasivažinėt.

Atsakyti

Rodausi savo pagaliau pabaigtą grietinėlinį kašmyršilkį.

Priedas  110275498_575389753142983_6074079171227533295_n.jpg   38,27KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti