![]()
Lace, tai kiek ten tų kačiukų galų gale atsivedė?
Ir kokie skritingi...
Lace, tai kiek ten tų kačiukų galų gale atsivedė?
Ir kokie skritingi...
vis tik 6 ir liko
o skirtingi matyt todėl, kad abu tėvai negrynaveisliai, tai ir tėvų, ir senelių, ir prosenelių genai pasimaišė.
O ir patys tėvai gi skirtingi - mama juoda kaip anglis, o tėvas tamsus rainis
Laba diena,
Va, pažiūrėt į kačiukus tai labai gražu
Bet nenorėčiau tokio rūpesčio.
Mūsiškis kažko labai sukūdęs, visi jau tą pastebi. Bet rėkia kaip anksčiau, laksto kaip anksčiau, o ėst nori daugiau. Tai gal nieko blogo kol kas jam nėr
Gal kokių vitaminų reiks nupirkt.
Kartą užmačiau kaip iš laistyvo vandenį lakė, kurį jau buvau au trąšom sumaišius. Bet jau gal prieš kokį mėnesį ar net anksčiau.
Faini pūkuotukai. Nors tokios emocijos tai man nelabai kol kas suprantamos, gal vyresniam amžiuj nebent susigalvočiau, bet kol kas ir su nuosavais vaikais yra rūpesčių
. Ar tik vienas nepaklius pas jus į namus? Nes gi reikia sugalvoti, kur juos dėti paaugintus
.
aš tai irgi nelabai tokių emociju suprantu
aš tai gal ir pasirašyčiau katuliui, bet bijau, kad vyro nepavyks nulaužti
Laba,
Nemezgu.. jau koks menuo mezginio nelaikiau
Darbe durdomas.. tenka ir 15 valandu atidirbt.. Pries pora dienu isleidau mamuka, taip gera buvo ta savaite, grizti namo, karsti pietus laukia
vaikai suziureti
Lace seimynele
Nu ok, reiks nuvažiuot nupirkt tuomet
Dar neblogai butu ir zmogisku vaistu nuo kepenu suduot, prisimenu, kad mums rekomendavo toki miksa, nes tie nuo kirminu vaistai labai kepenis eda, tai pirkau kazkokius zmonems skirtus vaistus kepenims.
Lace tėvų kukuliukai🤩😍 ale gražu tik pažiūrėt😊 pilkius manau greit išdalins, o rainiukus gražiai nufotkinus (Lace gi tą moka puikiai) irgi atras namus.
Prisiskyniau pelėžirnių. O kvapas😍😏😏😏 vešiuos darban.
Restar, skaitau tave ir save matau... ale aš sau pripaišiau nuovargį. Gal ir man kokių vitaminų trūksta🤔