Labos. Su tom juodom spalvom... Tuoj Ugnės komoda juoda paliks. Ir pati sunkiai mato kitas spalvas, ir dar aplinka tokia... Nugi madinga ir gražu... Visas zaismingumas - blizgis. Na gal isaugs
man tik idomu, kad pradinukai jau nori pajuode but .... kazkaip idomiai, o kur spalvinga vaikyste
Ugnė tai ne pradinukė. Maniškė kol kas viskuo džiaugiasi, ką turi, tik rožinės pati nesirenka, ir tiek. Bet buvo gavusi rausvą penalą, ir nesiskundė.
Operuotasis jau namie. Siūles po 2 sav išims, tai išleistuvės su ramentais.
Aš pedikiūrą darausi.
Bandom išsiaiškibti Užintumo tarnybos ypatumus.
Jo majoooo
Misija neįmanoma
Piktu moterų darboviete, nervingos, nemandagios
Oooo Užimtumo tarnyba
Turiu ir geros, ir baisios patirties su jais.
Mano operuotasis dar ne namie, tikisi, kad bent savaitgaliui išleis...
Restar, kaip lietuvių rezultatai? Nudžiugino, nuvylė?
Laba,
Kerpena, kaip taviškio rezultatai?
Mano vaiks tai nusivylęs, 85 gavo. Lauksim tolesnių.
Rusnei visos spalvos kol kas tinka, kažko ypatingo niekad nėr pareiškus.
Didysis tai tik tamsiai ir minimalizmas jau nuo seniai.
Vidurinis blaškosi. Buvo ryškus, paskui juodas, dabar smėlinis, rusvas.
Oi, apie užimtumo tarnybą galiu tik anekdotą papasakot, kai paprašė išsiregistruoti, nes pagal mano kvalifikaciją nieko pasiūlyti negali.
Bet viskas buvo labai kultūringai. Ir visai nepykau, kad taip paprašė.
Dabar dukros nuotykių laukiam su užimtumo tarnyba. Labai įdomu, ką jai galės pasiųlyti, su magistro laipsniu ir norais dirbti darbą, kurio Lietuvoje gal tik 10 darbo vietų. Bet, manau, iš jų reiktų maksimaliai kokiais mokymais, kursais, pasinaudoti.
Man tai primygtinai siūlė persikvalifikuot į konditerę, nes su inžineriniu išsilavinimu ir 5 metų darbo patirtim vis tiek darbo nerasiu
Limit, maniškai tai tik 63 gavo, bet visai patenkintas. Lietuvių jam kančia buvo, visi tie rašiniai. Aš, tiesa pasakius, tikėjaus, kad bent 70 išstenės, mokytoja gera buvo, lyg mokykloj parašydavo tuos rašinius.
Man tai primygtinai siūlė persikvalifikuot į konditerę, nes su inžineriniu išsilavinimu ir 5 metų darbo patirtim vis tiek darbo nerasiu
O tu vis randi ir randi
Liniuka, tai gal tavo konditerės talentas dabar žūsta neišnaudotas
![]()
Maniškiui gi reik gaut iš 3 egzų ne mažiau 90, tai va, čia pirmas toks nusivylimas biškį. Nors aš manau, kad kaip jam tai labai gerai, nes irgi perkančias rašiniai buvo.
O aš tai nežinau, kuo čia labiau džiaugčiausia, ar kad gautų tuos balus ir išvyktų, ar kad čia stotų ir liktų. Finansiškai tai jau fakatas, kas geriau ![]()
Pusseserės klasėj viena mergaitė iš vis neišlaikė, nors mokėsi visai neprastai.
Man šiandien nuo ryto galvasopis... Tik tikiuos, kad ne tridienis.