Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Abelo, tu - Gydytoja Iš Dievo... :wub:  :wub: 

pirkčiau tavo knygą, skaičiau, perskaitinėčiau..

O pasakoja taip gal procento dalis..,

Bet negali kaltinti..Tokiam mokėjimui  šitaip vaizdžiai perteikt irgi reikia gebėjimų, duotų iš aukščiau..

Bet šiaip, TB irgi gydytojas iš Dievo. Bet tą jau esu sakius   :)​ 

Atsakyti

vilmak, ačiū  :wub: taip vaizdžiai pacientam nepavyksta papasakoti :) laiko tiek nėra ir labai sudėtinga įtikinti, jei randi kokią retą ligą visam gyvenimui...  ir deja tikrai ne su visų tėvais randu bendrą kalbą... tik tikiuosi, kad jie ras kažką, kuo pasitikėtų... su vaikais paprasčiau :) vienas 6m. vakar sakė, prašys tėčio gimtadieniui tokio kompo kaip pas gydytoją (echoskopo) 😂 tai palinkėjau tėčiui laimėt teleloto 😂

Atsakyti

Labas rytas

Aś dar noriu pasiskųsti kad vis man tirpsta rankos miegant. Nubundu nuo nutirpusios ypač kairės

Atsakyti

labas rytas,

gal labai ramiai ir giliai miegi? nesivartai? ir tiesiog nuguli? kitas variantas, ar viskas tvarkoj su kaklo slanksteliais? ir trečias variantas, ar viskas tvarkoj su kraujagyslėm? bet su šitom turėtų būt tvarkoj, jei dienos metu nieko nejauti ir ranka šilta, nemėlyna.

Atsakyti

Nu kaip gražu  :wub:

Priedas  Screenshot_20200730_090507.jpg   263,47KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Apie mėlynas rankas iškart prisiminiau jogą :D  Yra tokia viena asana, kur trenerė nespėja lakstyti po salę, nes vis kam nors pamėlynuoja ranka :D Lyg ir nieko nejauti, bet kas nors jau rėkia, kad žiūrėk ranka mėlyna :D​ Aišku kažkaip neteisingai ji prisispaudžia, bet kiekvieną kartą situacija kartojasi.

Atsakyti

asana- "Mėlynoji ranka" :D

labas rytas

Atsakyti

Trenerė sakė, jai nustojo visi rankų tirpimai, kai pasikeitė čiužinį į labai kietą- kokosinį. Berods iš Ikėjos pirko ir dafiga mokėjo (su nuolaida apie 700). Prieš tai- miegodavo su dviem pagalvėm tarp kojų.

Atsakyti

Būna diena, prie tam tikro rankos sulenkimo.

Tarkim laikant,telefona sulenkta per alkūnę tada irgi tirpsta pirstai. Va dabar raśant

Atsakyti

man rankos tirpsta jei ant nugaros miegu

ingriduška tai gal tu ir miegodama taip rankas sulenki, kad tirpsta? Alkūninio nervo kažkas kaip MB išaiškino daktaras ir sakė viską daryt galima tik va taip sulenkus būt ir pasirėmus, o MB taip miega tą ranką užlenkęs ir po žandu pasikišęs :)

ai dar vitamino B grupę išrašė tada, tik neatsimenu ar padėjo jam

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 30 liepos 2020 - 08:40

Jo as miegu visada ranka pakisus sulenkta po zandu.

Ko gero taip ir bus

Atsakyti

Man ta firma dar patinka ir tuo, kad nėra būtent infantilių spalvų ir paveikslėlių. Nei mano mažė, nei dvynys nenori jokių pacackų, nei rožinių. Ji pirmokė būdama norėjo vienspalvės paprastos mėlynos :B , bet Gabol tiko ir spalvota - mėlynia žaliai violetinė :D.

Mano dukra net penalo dabar nori vienspalvio juodo – kaip brolio. :topsecret: Jau būtume ir įsigiję, jei ne siaura rožinė juostelė vidinėje pusėje...

Atsakyti