Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Kerpena, kaip super išsiruošei su geru nusiteikimu pajudėt :4u: 

Mano megztinis irgi šiandien baigtas, priiminėja saulės vonias :) Ką megzt :B​ 

Atsakyti

Mano megztinis irgi šiandien baigtas, priiminėja saulės vonias :) Ką megzt :B​ 

Aš irgi šiandien vieną pabaigiau, be klausimas pas mane kitaip skamba :D kurį megzt  :rolleyes: turiu tris variantus pasirinkimui  :D turėjau keturis, bet raudonajį atostoginį atidėjau neapibrėžtam laikui  :D 

Atsakyti

Aš šiandien peržiūrėjau visus savo norus, ką noriu megzt, tai turiu kitą klausimą - kur gaut laiko mezgimui? :)

paskutinis atsiradęs norų sąraše

https://www.ravelry....&start=96198290

Atsakyti

Cha cha-o aš kažkaip tuo klausimu visai nesusirūpinus. Nors ir neturiu idėjos.

Yr visokių dar ūkio darbelių, knyga nebaigta, tai šį klausimą atidedu po grįžimo į tremtį.

Atsakyti

Kerpena, kietai tavo pasiruošimas atrodo! Iškeliauji į kaimą ar kur kitur? Viena ar chebros turi? Man smalsu, kaip didelių vaikų mamos atostogauja :).

Jurgitak, tas tavo norimas mane irgi sukirbino beveik iki pirkimo. Bet neturiu iš ko megzt ir... kol kas vis dar nemezgu ir nenoriu. 

Ryt 3 vaikus išgrūsim į stovyklą, laiko ir noro gal atsiras, bet ir dirbti jau reiks. Kol kas ir toliau iš namų, o gal sodo net, jei vyras gaus darbo internetą (man ir saviško sočiai). 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 01 rugpjūčio 2020 - 18:23

Restar, nepirk, jei reikės pasidalinsiu. ;)

Atsakyti

Jurgitak, o tu greita :). Tai gerai, kad ryte sveikas protas man suveikė. Reiks paknist linų atsargas, gal ko rasiu :)

Atsakyti

Negreita. Savaitę svarčiau, pirkti, nepirkti. Kai šiandien radau, kad viena testavo iš lino, šilko mišinio, tik tada nusipirkau.

Atsakyti

Jurgitak, grožis  :wub: , planuose.

.Net man noras sukirbėjo, nors nėr kada, bet gal sesei..Jos nedaug tėr  ... :D 

Rusišką turi? Pasidalintum?

Atsakyti

Sveikos.

Tvarkymo diena buvo :) 

Puse vyrų (didysis ir mažasis) išvažiavo į kaimą paatostogaut. Bet man iki atostogų dar savaitė, tai kitai prisidėjau daug reikalų: kirpykla, manikiūras, skiepai, dar treniruotės. Nors paskutiniu metu atleidus vadeles dėl mitybos. Vis į doros kelią negrįžtu. Jaučiasi.

Kerpena, smagi tavo atostogų pradžia :) 

Atsakyti

Vilmak, parašiau tau asmeninę žinutę. Žvilkterk. ;)

Atsakyti

Nite, 01 Rug 2020 - 18:40, parašė: Aš irgi šiandien vieną pabaigiau, be klausimas pas mane kitaip skamba :D kurį megzt :rolleyes: turiu tris variantus pasirinkimui :D turėjau keturis, bet raudonajį atostoginį atidėjau neapibrėžtam laikui :D

Labai įsivaizduoju ant tavęs :rolleyes:

Priedas  Screenshot_20200722_210734.jpg   355,35KB   13 Parsiųsta kartų

Atsakyti